Μεταφορά γάτας

• Thread starter Thread starter elvenstar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μερικών ημερών ειναι πρόσφατα γέννησε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μερικών ημερών ειναι πρόσφατα γέννησε

Μήπως να πήγαινες εσύ όταν λείπει η μαμά τους και να τα τάιζες επιπλέων;:hmm:
Να φοράς ίσως και γάντια πλαστικά για να μην πάρουν μυρωδιά από σένα και δεν τα δέχεται καθόλου:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως να πήγαινες εσύ όταν λείπει η μαμά τους και να τα τάιζες επιπλέων;:hmm:
Να φοράς ίσως και γάντια πλαστικά για να μην πάρουν μυρωδιά από σένα και δεν τα δέχεται καθόλου:/:
Μήπως κάνω ζημιά φοβάμαι κ τα παρατήσει κ φύγει γι αυτό ήθελα να τη βάλω σε κλειστώ χώρο ώστε κ προστατευμένα να είναι κ ζεστά κ αυτή να μη λείπει τόσες πολλές ώρες, μα καλά δεν θα παγώσουν αυτά ποσες ώρες πρέπει να κάθονται με τα μικρά; Από άλλες γάτες που παρακολουθώ δεν νομίζω να λείπουν τόσο πολύ απο τα μικρά

Μερικές γάτες δεν είναι "καλές" μαμάδες!:(
Ίσως επειδή και η ίδια είναι ακόμα πολύ μικρή...τι να πω:hmm:
Αν τα καταφέρεις και την βάλεις εκεί που λες ίσως όντος να είναι καλύτερα!

Μερικές γάτες δεν είναι "καλές" μαμάδες!:(
Ίσως επειδή και η ίδια είναι ακόμα πολύ μικρή...τι να πω:hmm:
Αν τα καταφέρεις και την βάλεις εκεί που λες ίσως όντος να είναι καλύτερα!
Είχα μία ελπίδα με το χάπι αλλά δεν ξέρω θα ρωτήσω και το γιατρό κ μήπως τελικά κάνω αυτό που είπε η ΗΑVANA την δελεάσω σιγά σιγα με λιχουδιές και την μπαγλαρώσω στο πάρκινγκ, θα ρωτήσω και το γιατρό μήπως κ έχει καμιά ιδέα που δεν νομίζω. Αυτό το σπρει με της φερομόνες
λέτε να την ηρεμήσει;

ναι ειναι μπεμπακι και η δια ισως γιαυτο...
δεν τα θυλαζει καθολου???:(
μια μαζωτικη οταν τα θυλαζει ισως??
Τα θυλάζει αλλά λείπει πολλες ώρες από κοντά τους κ φοβάμαι ότι δεν θα επιβοιώσουν από το κρύο, βρέχει κ συνέχεια εδώ:mad: αλλά κ δεν ξέρω αν ταΐζει κ αρκετά

αυτοπου έμαθα απο τις γέννες τηα αβανας εινι οτι δεν πρεπε να αλλαζουν θερμοκρασια ..αν γεννηθουν εξω συνηθως εοιβιωνουν εξω αν γεννηθουν μεσα το ιδιο...ειχε γεννησει καποτε η αβανα και μου φανηκαν παγωμενα και εβαλα θερμαστρα και μαλλον σκασανε στη ζεστη(:() και δεν την εβαλα διπλα απλα μεσα στο δωματιο που ηταν παγωμενο...δεν ξερω καμα φορα οι μανες ξερουν τι να κανουν....
μακαρι να πανε ολα καλα....:/:

Αυτό το σπρει με της φερομόνες
λέτε να την ηρεμήσει;

Αυτό που φοβάμαι είναι ότι η γατούλα θα πανικοβληθεί αν την περιορίσεις σε κλειστό χώρο, αφού είναι τόσο άγρια.:hmm:Επίσης, αν τρομοκρατηθεί, μπορεί να σκοτώσει τα μικρά. Δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο, αλλά μπορεί να συμβεί.:/:

Γενικά νομίζω ότι το Feliway μπορεί να βοηθήσει ελαφρώς στρεσαρισμένα γατιά να καλμάρουν, αλλά δεν νομίζω να έχει επίδραση σε φρικαρισμένα γατιά.

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της σιγά-σιγά. Καλή τύχη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back