elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δυστηχώς τα γέννησε σε ένα υπόγειο που υπάρχει εύκολη προσβαση και για άλλα αδέσποτα είναι λίγο δύσκολο να την πιάσουμε γιατί έχει αγριέψει. Αυτό φαντάστηκα κ εγώ ότι δεν θα είναι καλό για τα μωρά. Ευχαριστώ!Θα έλεγα ότι καλύτερα είναι να μην της δώσετε φάρμακο,μπορεί να κάνει κακό στα μικρά.Με μια γατοφόρο με δόλωμα μέσα;Μην την φοβήσετε πολύ επειδή μοπρεί να παρει τα μικρά και να φύγει.Αν τα έχει γεννήσει σε κάποιο χαρτόκουτο ίσως είναι πιο εύκολη η μεταφορά.![]()
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ίσως να γινόταν κάτι αν την ταΐζατε κοντά στο γκαράζ (με την έννοια ότι μπορεί να αποφάσιζε να μετακομίσει εκεί από μόνη της), αλλά δε νομίζω να πιάσει, αφού απ' ό,τι λες φοβάται τους ανθρώπους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος

το φαρμακο δεν θα κανει στην ιδια τιποτα αλλα στα μωρα θα τα στειλει...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοείς θα τα εγκαταλείψει;αφου εχει αγριεψει αφηστε την,μπορει να αφησει τα μωρα και φυσικα φαρμακο μην δωσετε.
Αυτό με τα έλαια μου φαίνεται καλό θα ρωτήσω τον γιατρόΡώτα και τον γιατρό,μπορεί να υπάρχει κάτι φυτικό που να την κάνει πιο ήρεμη και να μπορεσετε να την προσελκύσετε με μεζεδάκι πιο εύκολα.Κάτι για αιθέρια έλαια έχω ακούσει,κι αφού είναι σε κλειστό χώρο θα είναι πιο εύκολο.Αν της κάνατε μια προστατευμένη φωλίτσα εκεί;

Ναι είναι γατάκι αδέσποτο η μόνη επαφή με ανθρώπους είναι από μακρία όταν της αφήνω τροφή κ πάλι κρύβεταιΦοβάμαι πως ακόμα κι αν καταφέρετε να την πιάσετε και να τη μεταφέρετε, το πιθανότερο είναι να τρομάξει και να πάρει τα μικρά της και να φύγει.Ίσως να γινόταν κάτι αν την ταΐζατε κοντά στο γκαράζ (με την έννοια ότι μπορεί να αποφάσιζε να μετακομίσει εκεί από μόνη της), αλλά δε νομίζω να πιάσει, αφού απ' ό,τι λες φοβάται τους ανθρώπους.
Το πάρκινγκ είναι κλειστό φοβάμαι ότι δεν θα τα βρεί και είναι λίγων ημερών δεν θα αντέξουν χωρίς τη μαμά τουςαν της μεταφερεις τα μωρα??στο υπογειο??/δεν θα τα αναζητησει??
το φαρμακο δεν θα κανει στην ιδια τιποτα αλλα στα μωρα θα τα στειλει...
ruko
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ρώτα και τον γιατρό,μπορεί να υπάρχει κάτι φυτικό που να την κάνει πιο ήρεμη και να μπορεσετε να την προσελκύσετε με μεζεδάκι πιο εύκολα.Κάτι για αιθέρια έλαια έχω ακούσει,κι αφού είναι σε κλειστό χώρο θα είναι πιο εύκολο.Αν της κάνατε μια προστατευμένη φωλίτσα εκεί;
Ξέρω ότι η λεβάντα ηρεμεί τις γάτες
το θέμα είναι πώς θα της το δώσεις;;;
Δέχεται φαγητό από σένα...αν ναι, μπορείς ίσως να βάλεις μερικές σταγόνες στο φαί της
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ την ταίζω από μάκριά βέβαια της αφήνω το φαγητό και μετά πάει και τρώει, Λεβάντα έ; σε σταγόνες; που την βρίσκω; γιατι εγώ τη μόνη που ξέρω είναι αυτή που βάζουμε στη ντουλάπα για τους σκώρους αλλά μάλλον δεν θα κάνει αυτήΞέρω ότι η λεβάντα ηρεμεί τις γάτεςτο θέμα είναι πώς θα της το δώσεις;;;
Δέχεται φαγητό από σένα...αν ναι, μπορείς ίσως να βάλεις μερικές σταγόνες στο φαί της
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ την ταίζω από μάκριά βέβαια της αφήνω το φαγητό και μετά πάει και τρώει, Λεβάντα έ; σε σταγόνες; που την βρίσκω; γιατι εγώ τη μόνη που ξέρω είναι αυτή που βάζουμε στη ντουλάπα για τους σκώρους αλλά μάλλον δεν θα κάνει αυτή![]()
Πρέπει να έχει στα φαρμακεία....ρώτα όμως και το γιατρό σας να σου πει!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι πολύ μικρή ακόμα περίπου 6 μηνών αν θυμάμαι καλά το πότε γεννήθηκε κ τα αφήνει πολλές ώρες μόνα τους και αυτό με αγχώνει, δεν ξέρω άν ήταν έτοιμη να γίνει μητέραΤι να σου πω... Αν είναι τόσο άγρια, δεν νομίζω να έχει επιτυχία η επιχείρηση. Ίσως να μην είναι τόσο άσχημη επιλογή το υπόγειο. Μην ξεχνάς ότι αυτή ξέρει καλύτερα τη γειτονιά -ποιος κυκλοφορεί, πού πηγαίνει- και δεν νομίζω να πήγαινε να γεννήσει σε εκτεθειμένο σημείο. Ελπίζω δηλαδή.![]()

Ευχαριστώ Raisa θα τους ρωτήσω όλους κ ελπίζω να πιάσει το μαγικό σουΠρέπει να έχει στα φαρμακεία....ρώτα όμως και το γιατρό σας να σου πει!![]()

ruko
Διάσημο μέλος
Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε να δίνουμε στις γάτες έλαια από το στόμα ή με τοπική εφαρμογή, γιατί η φυσιολογία τους είναι πολύ διαφορετική απ' τη δική μας. Εδώ ένα σχετικό άρθρο (στα αγγλικά).
Havana
Διάσημο μέλος
Ξέρω ότι η λεβάντα ηρεμεί τις γάτεςτο θέμα είναι πώς θα της το δώσεις;;;
![]()
παιρνεις ενα μπουκαλακι βαζεις ηλιαιλεο (αγνο και οχι νοθευμενο
)και το εθαιριο ελεο πχ λεβαντας...
το ανακατεβεις και βαζεις μια τσαγονα στην παλαμη σου και απς κοντα στη γατα...συνηθως αν ειναι στρεσσαρισμενη ερχεται μονη της και πλησιαζει το χερι σου με το μειγμα.....
λεβαντα (για υστεριες)
χαμομηλι (αλλεργια δερματοπαθεια, ηρεμιστικο)
περγαμωντο (καταθλιψη -ανζωγονητικο)
γερανι (για ζωακια που εχουν αλλαξει προσφατα σπιτι, κυκλοθυμιες ανησυχιες)
good luck
Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα σου έλεγα πάντως να μην της βάλεις αιθέριο έλαιο λεβάντας στο φαΐ της, γιατί μπορεί να είναι επικίνδυνο.
Γενικά καλό είναι να αποφεύγουμε να δίνουμε στις γάτες έλαια από το στόμα ή με τοπική εφαρμογή, γιατί η φυσιολογία τους είναι πολύ διαφορετική απ' τη δική μας. Εδώ ένα σχετικό άρθρο (στα αγγλικά).
Ναι, δεν το ήξερα ότι είναι επικίνδυνο στο φαί
....όπως και να χει καλό είναι να ρωτήσει το γιατρό όπως είπα και πιο πάνω
Havana
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να πετύχει αυτό αν κ πολύ αμφιβάλω γιατί ανυσηχώ πολύ για τα μωράκια
όλη μέρα κάθετε με τα αδέλφια της μακριά από τη φωλιάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
δεν τα θυλαζει καθολου???

μια μαζωτικη οταν τα θυλαζει ισως??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool