Μεταφορά στο πλοίο SOS!

• Thread starter Thread starter Thea
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Thea

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
Καλησπέρα σας... Αύριο φεύγω και πάω Χιο και θα πάρω και την Καλυψώ μαζί μου. Το θέμα είναι πως το ταξίδι διαρκεί 8 ώρες και η Καλυψώ λογικά θα χρειαστεί να πάει τουαλέτα............ τι κάνω? Ο κος Πάνος (Αίλουρος) μου είπε πως πρέπει να πάρω λίγη άμμο και ένα χαρτόνι και να την πάω σε ένα μέρος για να μπορέσει να ενεργηθεί. Πως το κάνουμε και που? έχει ξανα κάνει κανείς τέτοιο ταξίδι? γιατί δεν έχω κααλάβει ακόμα πως και τι...

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...:D:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας... Αύριο φεύγω και πάω Χιο και θα πάρω και την Καλυψώ μαζί μου. Το θέμα είναι πως το ταξίδι διαρκεί 8 ώρες και η Καλυψώ λογικά θα χρειαστεί να πάει τουαλέτα............ τι κάνω? Ο κος Πάνος (Αίλουρος) μου είπε πως πρέπει να πάρω λίγη άμμο και ένα χαρτόνι και να την πάω σε ένα μέρος για να μπορέσει να ενεργηθεί. Πως το κάνουμε και που? έχει ξανα κάνει κανείς τέτοιο ταξίδι? γιατί δεν έχω κααλάβει ακόμα πως και τι...

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...:D:blink:
εγω σου προτεινω να παρεις 2 γατοφορους κι οταν λερωσει το ενα να το αλλαξεις και να την σκουπισεις.
αν προσπαθησεις να τη βγαλεις καπου εξω μπορει και να φοβηθει .
βαλε και εφημεριδες στη γατοφορο και υπαρχουν και πανες που δεν μυριζουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τις πάνες τις βρήσκω σε πετ σοπ? γιατί πχ να την πάω σε τουαλέτα δεν πρόκειτα να παραμείνει ήρεμη... ή σε κάποιο άλλο μέρος! αλλά για 8 ώρες δεν πρόκειται να την παλέψει...

τις πάνες τις βρήσκω σε πετ σοπ? γιατί πχ να την πάω σε τουαλέτα δεν πρόκειτα να παραμείνει ήρεμη... ή σε κάποιο άλλο μέρος! αλλά για 8 ώρες δεν πρόκειται να την παλέψει...
ναι σε πετ σοπ. σου λεω 2 γατοφορους και πανες και ξεμπερδεψες.
μη της δωσεις και πολυ νερο. μπορει και να κρατηθει. η γατ ειναι περιεργο ζωο με την καθαριοτητα

Παιδια εγω τις αφηνω νηστικες για τεσσερις ωρες και χωρις νερο για δυο,και κανουμε δωδεκαωρο ταξιδι χωρις κανενα προβλημα.

Παιδια εγω τις αφηνω νηστικες για τεσσερις ωρες και χωρις νερο για δυο,και κανουμε δωδεκαωρο ταξιδι χωρις κανενα προβλημα.
κοιτα κι εγω πιστευω οτι αμα δεν την ταισεις θα αντεξει αλλα just in case παρε και δευτερη γατοφορο. αν εχεις, μην αγορασεις

παρεπιπτόντως μπορώ να την πάρω μαζί μου στο σαλόνι ή υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να ταξιδέψω χώρις να την έχω δίπλα μου.... το έχω άγχος κάθε φορά είτε αυτό είναι αεροπλάνο είτε πλοίο....

Ναι αν ειναι μεσα στο κλουβακι της δεν υπαρχει προβλημα.Παρε μαζι και το βιβλιαριο της καλου κακου,εξαλλου εννοειται οτι το παιρνεις μαζι σου σε καθε ταξιδι.

σίγουρα απλά δε θέλω να μου πουν "αφήστε την κάτω" γιατί το ταξίδι μου θα το περάσω στο γκαραζ 1000%! δεν την αφήνω μόνη της!

Οχι δεν κρατουν ζωα κατω,δεν επιτρεπεται,γιατι δεν υπαρχει καταλληλος χωρος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back