Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω σου προτεινω να παρεις 2 γατοφορους κι οταν λερωσει το ενα να το αλλαξεις και να την σκουπισεις.Καλησπέρα σας... Αύριο φεύγω και πάω Χιο και θα πάρω και την Καλυψώ μαζί μου. Το θέμα είναι πως το ταξίδι διαρκεί 8 ώρες και η Καλυψώ λογικά θα χρειαστεί να πάει τουαλέτα............ τι κάνω? Ο κος Πάνος (Αίλουρος) μου είπε πως πρέπει να πάρω λίγη άμμο και ένα χαρτόνι και να την πάω σε ένα μέρος για να μπορέσει να ενεργηθεί. Πως το κάνουμε και που? έχει ξανα κάνει κανείς τέτοιο ταξίδι? γιατί δεν έχω κααλάβει ακόμα πως και τι...
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...![]()
αν προσπαθησεις να τη βγαλεις καπου εξω μπορει και να φοβηθει .
βαλε και εφημεριδες στη γατοφορο και υπαρχουν και πανες που δεν μυριζουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ναι σε πετ σοπ. σου λεω 2 γατοφορους και πανες και ξεμπερδεψες.τις πάνες τις βρήσκω σε πετ σοπ? γιατί πχ να την πάω σε τουαλέτα δεν πρόκειτα να παραμείνει ήρεμη... ή σε κάποιο άλλο μέρος! αλλά για 8 ώρες δεν πρόκειται να την παλέψει...
μη της δωσεις και πολυ νερο. μπορει και να κρατηθει. η γατ ειναι περιεργο ζωο με την καθαριοτητα
moukelis
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
κοιτα κι εγω πιστευω οτι αμα δεν την ταισεις θα αντεξει αλλα just in case παρε και δευτερη γατοφορο. αν εχεις, μην αγορασειςΠαιδια εγω τις αφηνω νηστικες για τεσσερις ωρες και χωρις νερο για δυο,και κανουμε δωδεκαωρο ταξιδι χωρις κανενα προβλημα.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool