Με αφορμή τον Μαουάκη...

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Γεια σας.Με αφορμη τον Μαουακι που χαθηκε μου ηρθε στο μυαλο μια πολυ παλια ιστορια με την πρωτη μας γατα τη Μαυρουλα.
Τη Μαυρουλα την αποκτησαμε οταν ημουνα 7-8 χρονων.Την ειχαμε βρει και την ταιζαμε στην αυλη.Μια μερα μετα απο 2 χρονια την βλεπει μια κοπελα απο μια αλλη γειτονια+λεει στην αδερφη μου"αχ ο Μπουμπης..."
Μετα μας ελεγε οτι ηταν δικια τους+τη χασανε+την ηθελαν πισω.Εμεις δε θελαμε να τους τη δωσουμε(ουτε καν οτι ηταν θυληκια δεν ηξεραν)+μια μερα ηρθαν με ενισχυσεις μεγαλυτερης ηλικιας+μας την πηραν με το ζορι.Η Μαυρουλα στο δρομο τους κατουρησε τη μπλουζα+πολυ ειχα χαρει.Εμεις τις επομενες ημερες ολο κλαιγαμε+οι γονεις μου μας πηραν+πηγαμε στο σπιτι αυτης της κοπελας γιατι γνωριζαν τους γονεις της(ηταν συναδελφοι με τον μπαμπα μου)
Αυτοι μας ειπαν οτι δε την ηθελαν τη γατα και την εχασαν+οτι τριγυρναει καπου στη γειτονια τους και αμα τη βρουμε να την παρουμε.
Εγω+η αδερφη μου πηγαιναμε καθε μερα+νυχτα να την ψαξουμε+μια μερα την πετυχαμε σε μια πυλωτη.Ηταν+η αδερφη της κοπελας μαζι μας+ενω η Μαυρουλα πηγαινε να ερθει προς τα εμενα μολις ειδε αυτην εφυγε σαν σιφουνας παλι.Καταστεναχωρηθηκαμε!!!
Ετσι πηραμε τον δρομο της επιστροφης λυπημενες+καμια 300αρια μετρα πιο κατω ακουμε πισω μας ενα γλυκο "νιαου" +βλεπουμε τη μαυρουλα που μας ειχε ακολουθησει.Ετσι ξαναγυρισε παλι σε εμας+ολα καλα... Αλλα θυμαμαι οτι μου ειχε κανει απιστευτη εντυπωση που μας ακολουθησε +μας ηθελε+η ιδια πισω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ συγκινητική η ιστορία σου:), σας ακαλούθησε ε??? απίστευτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οντως, συγκινήθηκα κι εγώ.
Τι άνθρωποι υπάρχουν όμως...:( Είναι λυπηρό.

Τι καλη γατούλα!!! :inlove::inlove: Ευτυχώς σας ακολούθησε και γυρισε σε ανθρώπους που την αγαπούσαν!!!

Άλλη μια ιστορία με χαρούμενη κατάληξη...:inlove: Κι εγώ δεν περίμενα να θέλει να γυρίσει ο Μαουάκης, τελικά καταλαβαίνουν πολύ καλά ποιος τους αγαπάει. Πάντως η κοπελίτσα για πολύ βρίσιμο...
Αυτοι μας ειπαν οτι δε την ηθελαν τη γατα και την εχασαν+οτι τριγυρναει καπου στη γειτονια τους και αμα τη βρουμε να την παρουμε.
:down::mad:

κι εμενα ο εντουλης μου οταν το βρηκα του εδωσα γαλατακι και μετα πηγα να φυγω κι αυτος ετρεχε πισω μου νιαουριζοντας σα να λεει ''μη φευγεις!!'':happy::happy::)

Ωραια ιστορια! Βεβαια οι αλλοι πολυ χαζοι ανθρωποι....

αυτο το ''δεν το θελαμε και το πεταξαμε στο δρομο.'' δεν το καταλαβαινω!!!!:mad::mad::mad: εγω μονο που το σκεφτομαι λεω: ''μεχρι χτες το ειχα στη ζεστασια του σπιτιου με τη φροντιδα μου και σημερα θα το παρατησω καπου εξω κι αυτο θα καθετε μαζεμενο και θα σκεφτετε:'' που πηγε αυτος που με φροντιζε που μου εδεινε φαγακι να φαω και νερακι να πιω και γαλατακι και μου εκανε χαδακια που ειναι τωρα που ειμαι μονο και κρυωνω και φοβαμαι;'':(:(:cry:
κατι τετοιοι ''ανθρωποι'' ειναι για γερες μπατσες!!:mad::mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back