ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη Μαυρουλα την αποκτησαμε οταν ημουνα 7-8 χρονων.Την ειχαμε βρει και την ταιζαμε στην αυλη.Μια μερα μετα απο 2 χρονια την βλεπει μια κοπελα απο μια αλλη γειτονια+λεει στην αδερφη μου"αχ ο Μπουμπης..."
Μετα μας ελεγε οτι ηταν δικια τους+τη χασανε+την ηθελαν πισω.Εμεις δε θελαμε να τους τη δωσουμε(ουτε καν οτι ηταν θυληκια δεν ηξεραν)+μια μερα ηρθαν με ενισχυσεις μεγαλυτερης ηλικιας+μας την πηραν με το ζορι.Η Μαυρουλα στο δρομο τους κατουρησε τη μπλουζα+πολυ ειχα χαρει.Εμεις τις επομενες ημερες ολο κλαιγαμε+οι γονεις μου μας πηραν+πηγαμε στο σπιτι αυτης της κοπελας γιατι γνωριζαν τους γονεις της(ηταν συναδελφοι με τον μπαμπα μου)
Αυτοι μας ειπαν οτι δε την ηθελαν τη γατα και την εχασαν+οτι τριγυρναει καπου στη γειτονια τους και αμα τη βρουμε να την παρουμε.
Εγω+η αδερφη μου πηγαιναμε καθε μερα+νυχτα να την ψαξουμε+μια μερα την πετυχαμε σε μια πυλωτη.Ηταν+η αδερφη της κοπελας μαζι μας+ενω η Μαυρουλα πηγαινε να ερθει προς τα εμενα μολις ειδε αυτην εφυγε σαν σιφουνας παλι.Καταστεναχωρηθηκαμε!!!
Ετσι πηραμε τον δρομο της επιστροφης λυπημενες+καμια 300αρια μετρα πιο κατω ακουμε πισω μας ενα γλυκο "νιαου" +βλεπουμε τη μαυρουλα που μας ειχε ακολουθησει.Ετσι ξαναγυρισε παλι σε εμας+ολα καλα... Αλλα θυμαμαι οτι μου ειχε κανει απιστευτη εντυπωση που μας ακολουθησε +μας ηθελε+η ιδια πισω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, σας ακαλούθησε ε??? απίστευτο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Τι άνθρωποι υπάρχουν όμως...
Είναι λυπηρό.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Ευτυχώς σας ακολούθησε και γυρισε σε ανθρώπους που την αγαπούσαν!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ δεν περίμενα να θέλει να γυρίσει ο Μαουάκης, τελικά καταλαβαίνουν πολύ καλά ποιος τους αγαπάει. Πάντως η κοπελίτσα για πολύ βρίσιμο...Αυτοι μας ειπαν οτι δε την ηθελαν τη γατα και την εχασαν+οτι τριγυρναει καπου στη γειτονια τους και αμα τη βρουμε να την παρουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω μονο που το σκεφτομαι λεω: ''μεχρι χτες το ειχα στη ζεστασια του σπιτιου με τη φροντιδα μου και σημερα θα το παρατησω καπου εξω κι αυτο θα καθετε μαζεμενο και θα σκεφτετε:'' που πηγε αυτος που με φροντιζε που μου εδεινε φαγακι να φαω και νερακι να πιω και γαλατακι και μου εκανε χαδακια που ειναι τωρα που ειμαι μονο και κρυωνω και φοβαμαι;''
:cry:κατι τετοιοι ''ανθρωποι'' ειναι για γερες μπατσες!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum