rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από κότα;;;;;;;;;
αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα ξαναπάω στον γιατρό πολύ σύντομα![]()
σκέψου θετικά και όλα θα πάνε καλά!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι μωρε..δεν πιστευω..μια χαρα θα πανε ολα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι δεν με πονάει όπως τις προηγούμενες ημέρες... το κοκκίνισμα όμως επεκτάθηκε λιγάκι πάλι και ανησυχώ πως θα χρειαστώ άλλη αντιβίωση

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Βρε ceres μου,μηπως απλωνεται το κοκκινισμα γιατι απλα φευγει;Δεν ξερω βεβαια,δεν ειμαι γιατρος.Το πρηξιμο πως παει;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το πρήξιμο μου φαίνεται ίδιο. Ούτως ή άλλως δεν ήταν αρκετά πρησμένο εξ αρχής, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει διαφορά. Σε σχέση με το άλλο πόδι μου φαίνεται λίγο πρησμένο. Προς το παρόν μόνο ο πόνος έχει ελαττωθεί. Χθές πχ ακόμα και όταν ήμουν ακίνητη ένιωνα να με τρυπάνε καρφιά. Σήμερα δεν το έχω αυτό.
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το ξέρει ότι είμαι αλλεργική
Ευτυχώς η αντιβίωση "έπιασε" και άρχισε να καλυτερεύει η το πόδι μου 
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά από μεγάλη αποχή στο Φόρουμ επανέρχομαι με μία ερώτηση. Ήρθε στο σπίτι μια γατούλα η οποία μπορεί να κάτσει να την χαϊδέψει κάποιος αλλά έχει άγρια ένστικτα. Μια μέρα πήγε να με δαγκώσει αλλά ευτυχώς πρόλαβα και τραβήχτηκα. Εχτές όμως, την ώρα από την τάιζα, μόλις πήγα να της βάλω λίγο ακόμη φαγητό έκανε μία απότομη κίνηση με το χέρι της και μου κάρφωσε στο δάκτυλο δύο νύχια αρκετά βαθιά και έτρεξε αρκετό αίμα. Βέβαια έριξα αμέσως οξυζενέ, έπλυνα τα χέρια μου, μετά έριξε πάλι αρκετό οξυζενέ αφού πρώτα πίεσα το δάκτυλο να τρέξει κι άλλο αίμα και τέλος μόλις σταμάτησε η αιμορραγία του έβαλα αντισηπτικό και μετά ένα χανζαπλάστ. Το ερώτημα είναι το εξής. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος και πρέπει να κάνω αντιτετανικό ορό ή να το αφήσω έτσι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια και ίσως θα ήταν καλό να πάρεις και μια ιατρική συμβουλή, ή έστω από τον φαρμακοποιό σου, από τη στιγμή που πρόκειται για αδέσποτο ζωάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ Μαρία. Το απόγευμα θα πάω από το φαρμακοποιό να του κάνω μία ερώτηση καλού κακού. Πρέπει κάποια στιγμή να το πάρω απόφαση και να πάω να κάνω ένα αντιτετανικό εμβόλιο. Κάθε φορά που κόβομαι με κάποιο τρόπο εχώ το ίδιο άνγχος, αν και ποτέ δεν πηγαίνω να κάνω αντιτετανικό αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις πως μπορείς να την πατήσεις.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Το αντιτετανικο εμβολιο το κανεις καθε 10 χρονια και εχεις το κεφαλι ησυχο απο πολλα. Εγω το κανω απο μικρη.
john_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήγα στο φαρμακείο, ρωτάω, μου λένε στάνταρ αντιτετανικό, αλλά για ρώτα απέναντι στο ΙΚΑ που έχει τώρα έναν χειρούργο. Πάω εκεί, μου λέει, για να δω, του έδειξα τις δύο τρυπούλες στο δάχτυλο, οπωσδήποτε αντιτετανικό μου λέει. Τελικά μου τρύπησαν το γοφουδάκι με μια βελονάρα να. Εκείνη την ώρα δεν το κατάλαβα, αλλά μετά από λίγο μου πόναγε και τώρα που γράφω μου πονάει. Το είπε φυσιολογικό η φαρμακοποιός λόγο ότι κυκλοφορεί το φάρμακο.
Από τον στρατό έχω να κάνω τέτοιο πράγμα και πολύ σωστά πρέπει να αποφασίσω για το εμβόλιο να ξεγνοιάσω.
Τα δικά μου τα ψιψίνια (καμιά δεκαπενταριά ζωή να 'χουνε) δεν ξέρω πως είναι τα νύχια τους, τους ζουλάω τα πατουσάκια για να τα δω. Αλλά η επισκέπτης μου, μου βγήκε άγρια.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γρήγορα περαστικά εύχομαι

Guest User 74802
Επισκέπτης
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ελένη 1
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έπαθα την Δευτέρα ...
Είμαι φιλόζωη και δυστυχώς έχουμε πολλά αδέσποτα ....
Την Δευτέρα αφού γύρισα από την δουλειά μου....
Όπως κάθε φορά τάισα τα μικρά αδέσποτα γατάκια
Εδώ θέλω να πω πως ήταν άγρια ....
Ήταν πέντε και έμειναν τα τρία ...
Έχω ήδη δυο γάτες και ένα σκύλο..!!!
Πήγα λοιπόν να τα πιάσω !!!
Τους έβαλα φαΐ πιάνω το ένα από τα τρία και από το πουθενά έρχεται δίπλα μου ένα σκυλί τρομάζει το γατάκι
Και με δαγκώνει .... Στο δάχτυλο αντίχειρα ... Πάω στο σπίτι βλέπω πως μου έσπασα το νύχι στις δυο άκρες ...
Έτρεξε πολύ αίμα δεν έδωσα σημασία καθώς είχα και πολλές δουλειές ....
Το δάχτυλο πριστικε και την δεύτερη μέρα υπέφερα από τον πόνο πήγα στον γιατρό την Τετάρτη
Άρχισε να κοκκινίζει και το χέρι μου μέχρι το μπράτσο ...
Ο γιατρός μου είπε πως το γατάκι με κόλλησε e.colli μου έδωσε διπλή αντιβίωση για 10 ημέρες
Το χέρι μου εκτός ότι με πονάει τρέλα βλέπω πως μαζεύει πιον...
Ανησυχώ γιατί νομίζω πως κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει το νύχι ...
Σε καμμία περίπτωση δεν ρίχνω ευθύνη στο γατάκι ..!!!
Έχω σώσει πολλά απλά ήταν η κακιά στιγμή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool