Με δάγκωσε/γρατζούνισε αδέσποτη γάτα, κινδυνεύω;

στο θριασιο.... χαλια ακομα
Περίεργο... Στο Θριάσιο έχω πάει και αν και έχει πολύ μεγάλη αναμονή, με είχαν κοιτάξει πολύ καλά.:confused:
Να σου πω, σήμερα εφημερεύει το Κρατικό, δεν πας μια βόλτα κι από εκεί; Ποτέ δεν ξέρεις, πήγα την περασμένη βδομάδα γιατί έσπασα το πλευρό μου και παρ' όλο που έφαγα όλη την ημέρα μου, με κοίταξαν καλά και δεν έχω κανένα παράπονο.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει δίκιο η Βάσω, δοκίμασε ξανά, μην το αμελείς :worry:
Κι εύχομαι τα επόμενα νέα σου να είναι πιο ευχάριστα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηγαινε σε αλλο νοσοκομειο ή στο ιδιο και ζητα να δεις αλλο γιατρο. Μη φυγεις αν δεν σε εξετασουν και δεν σου δωσουν καποια αγωγη. Μη τους πεις οτι πηγες αλλου στην αρχη (πες τους οταν σε αναλαβουν οτι πηγες σε γιατρο και σου εδωσε την ταδε αντιβιωση). Πες τους οτι σε δαγκωσε αδεσποτη γατα και οτι εισαι σε αυτη την κατασταση μερες τωρα. Δηλαδη τι περιμενουν; Να φτασεις σε κατασταση σηψης ή ακρωτηριασμου; Αν δεν σε δεχονται στο ενα, πηγαινε σε αλλο, ο χρονος ειναι εναντιον σου. Για να εχει κοκκινισει το χερι σου μεχρι το μπρατσο σημαινει οτι τα βακτηρια εχουν προσβαλλει το λυμφατικο σου συστημα (υποθετω οτι βλεπεις κοκκινες γραμμες που εκτεινονται μεχρι το μπρατσο), το οποιο καταληγει στην καρδια (αν σε δαγκωσε στο αριστερο, ακομα χειροτερα). Το τελευταιο πραγμα που θελεις, πιστεψε με, ειναι να επεκταθει η μολυνση στο αιμα, στην καρδια και στα οστα. Αν προχωρησει η μολυνση σε οστεομυελιτιδα, η κατασταση θα ειναι πολυ δυσκολη γιατι θα πρεπει να ανοιξουν και να καθαρισουν το οστο (ή οστα αν εχουν προσβληθει περισσοτερα απο ενα). Αν οι ιστοι εχουν νεκρωσει, ο ακρωτηριασμος ειναι μονοδρομος. Πες τους αυτα που σου γραφω εδω. Ρωτα τους τι θα γινει αν εχει προσλβηθει καποιο οστο και σε διωξουν; Απειλησε τους και με μηνυσεις αν χρειαστει. Ζητα να δεις τους προισταμενους ή ακομα και τον διευθυντη του νοσοκομειου. Κανε φασαρια και μη φυγεις αν δεν σε αντιμετωπισουν σοβαρα. Φευγεις για οποιοδηποτε νοσοκομειο ΤΩΡΑ! Μη το καθυστερεις ουτε δευτερολεπτο.

Ελενη ,εχουν δικιο τα κοριτσια ,να πας σε αλλον γιατρο ,την αντιβιωση που σου ειχε γραψει ο πρωτος γιατρος δεν την παιρνεις;

Ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση και δεν ειναι να το αναβαλεις και να οπισθοχωρεις οταν δεν μπαινουν καν στον κοπο να σε εξετασουν και να σε ακουσουν. Εγω στην θεση της κοπελας θα πηγαινα και σε ιδιωτικο. Απο το να χασω το δαχτυλο ή ακομα και το χερι μου, καλυτερα να χρωσταω λεφτα.

Ελενη, το δαχτυλο σου μπορεις να το λυγισεις; Ειναι πρησμενο μονο το δαχτυλο ή εχει επεκταθει μεχρι τον καρπο; Εχεις ακομα πυον; Που ειναι συσσωρευμενο; Τι χρωμα ειναι τωρα το δαχτυλο σου και η περιοχη που σε δαγκωσε; Σε δαγκωσε μονο στο νυχι ή και αλλου; Τι αντιβιωση παιρνεις;

Σιγουρα η Ελενη μετα απο το δαγκωμα που τις εκανε το γατακι στο δαχτυλο δεν εδωσε σημασια οπως γραφει η ιδια , ετρεχε αιμα και εκανε δουλειες και σιγουρα το τραυμα στο δαχτυλο μολυνθηκε και η μολυνση αν δεν σταματησει με αντιβιωση προχωραει,αν δεν την κοιτουν στο δημοσιο νοσοκομειο ας παει σε ενα ιδιωτικο γιατρο παθολογο,τουλαχιστον δεν θα την διωξουν οπως εκαναν στο νοσοκομειο!

Εδω που τα λεμε, θα επρεπε να την παρουν στα σοβαρα μονο και μονο για τον κινδυνο λυσσας. Μπορει φυσικα ο κινδυνος να ειναι σχεδον ανυπαρκτος, αλλα τι θα γινοταν αν το περιστατικο συνεβαινε στα συνορα με τα σκοπια; Θα της ελεγαν οτι δεν εχει τιποτα;

Μηπως με τη ματια που εριξε ο γιατρος διαπιστωσε οτι δεν ηταν και τοσο σοβαρα τα πραγματα;

Κοιτα, για να λεει οτι εχει κοκκινισει μεχρι το μπρατσο, να ποναει και να εχει πυον κατω απο το νυχι, δεν ειναι κατι που το αγνοεις. Εδω λιγο να κοπεις απο μαχαιρι στο δαχτυλο και τρεξεις στο νοσοκομειο, θα σε πλακωσουν αμεσως στα αντιτετανικα και την αντιβιωση (μπορει να σου βγαλουν και ακτινες). Αν πας στην κατασταση που ειναι η κοπελα, το λιγοτερο που πρεπει να σου κανουν ειναι να σου αδειασουν το πυον απο το δαχτυλο και να σου δωσουν αντιβιωση. Πραγματικα δεν μπορω να το διαννοηθω οτι την εδιωξαν, ειδικα εφοσον λεει οτι εχει κοκκινισει μεχρι το μπρατσο! Aν εχει περασει η μολυνση στο λυμφατικο της συστημα κινδυνευει απο σηψη. Δεν ειναι κατι που μπορει να αγνοηθει γιατι εχει αρκετα υψηλο ποσοστο θνησιμοτητας (δεν φανταζεσαι ποσοι πεθαινουν καθε χρονο απο σηψη!). Tι να πω. Μακαρι και το ευχομαι ολοψυχα να μην ειναι καθολου σοβαρα τα πραγματα και να την εδιωξαν επειδη δεν υπαρχει κανενας κινδυνος. Δεν μπορω να βγαλω ομως απο το μυαλο μου το κοκκινισμα μεχρι το μπρατσο...

Εγω πιστευω αυτο που ειπες οτι δεν ηταν σοβαρα τα πραγματα και την εδιωξαν επειδη δεν υπαρχει κινδυνος,ισως τους ειπε οτι παιρνει και αντιβιωση απο το πρωτο γιατρο.Στο Θριασιο που πηγε δεν ειναι τυχαιο νοσοκομειο.Τωρα το κοκκινισμα μεχρι το μπρατσο μπορει να μην ηταν απο το δαγκωμα ,ισως επαθε αλλεργια απο κατι και επεσαν ολα μαζι.Αυτα μονο η Ελενη μπορει να τα εξηγησει εαν πηγε και σε αλλο γιατρο.

Τελευταία επεξεργασία:
Μακαρι να ειναι καλα η κοπελα και να την διωχνουν απο παντου επειδη ειναι καλα. Ενας γνωστος μου εχει χασει δαχτυλο απο μολυνση που προεκυψε απο μικροτραυματισμο τον οποιο αμελησε, γι' αυτο και επιμενω τοσο πολυ να παει επειγοντως σε νοσοκομειο.

Εχεις απολυτο δικιο,θελουν προσοχη τα τραυματα.Συμφωνω.

καλησπέρα σε ολους ....

το κοκκίνισμα από το χερι που είχα εφυγε με τη ν αντιβιωσει ....
το δαχρυλο μετα από την κρεμα που μου ειπατε να παρω εσκασε από μονο του και βγαζει πυον με αιματακι σιγά σιγά
είναι ακομα πρησμενο αρκετα ..... όχι δεν μπορο σε καμια περιπτωσει να το λιγησω το δαχτυλο μου ...
οσο για το θριασιο εφερα την αστυνομία κατέγραψε το συν βαν και στους αστυνομικούς είπε το ιδιό πραγμα ότι δεν είναι επείγον περιστατικο
και να παω την επομενη μερα του ειπα πως αν δεν μου δωσει χαρτι θα του κανω μυνησει μου εδωσε το χαρτι με τα στοιχεια του....
σημερα κλεινο δεκα μερες θα δω ποιο εφημερευη να παω .....
δεν μου εφτανε το χερι... και το γατακι που πατησανε προχθεσ ημουν στην δουλεια και όταν γυρισα στο σπιτι εμαθα κατι πολύ ασχημο το οποιο με εκανε ρακος.. βγηκε εξω ο αρδενικος μου και τον χτύπησε αυτοκινητο στο κεφαλι επαθε αιμάτωμα στο κεφαλι και νευρική ανεπάρκεια δεν τα καταφερε :( τι να πω ποια

πως γίνετε εδώ να ανεβάσω φωτογραφία ..????

πως γίνετε εδώ να ανεβάσω φωτογραφία ..????
Καλησπερα Ελενη.:)
Δες εδω πως μπορεις να ανεβασεις φωτο.Θα σου προτεινα καλυτερα να βαλεις απο τα συννημενα,εχει προβλημα το gallery,αν και οχι σε ολους.:)

σε ευχαριστω πολυ...

showimage.php
[/URL][/IMG]

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ελενη,αυτα ειναι τα γατακια σου;Αν και τα βλεπουμε απο μακρια φαινονται ομορφα!! Να πας σε αλλο γιατρο για το δαχτυλο,γιατι το καθυστερεις;

Άμα πατήσεις την εικόνα αποκαλύπτεται μια ακόμη γκρι γάτα!!

Όντως! Αυτό το γατοφορεμένο γκρι κουκλί! :inlove:

11232064_1053222228053757_3907472454702034517_n.jpg
Kinder-Έκπληξη!:P
loveshower.gif

Πολυ ομορφος γατουλης!! Να τον χαιρεσαι!!:inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back