vickymoon
Διάσημο μέλος
εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) για να καταλαβεις τι τρυφερη που ειναι
και εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καθισμενη βολεμενη
εσυ ομως δεν αντισταθηκες καθολου. πρεπει να ειναι πολυ γλυκας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
εμαθα να βαζω φωτο
εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) για να καταλαβεις τι τρυφερη που ειναι
και εδω(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καθισμενη βολεμενη
εσυ ομως δεν αντισταθηκες καθολου. πρεπει να ειναι πολυ γλυκας![]()
Τι γλυκιά φωτογραφία αυτή στην αγκαλιά σου!!!
Υπέροχη γάτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pseiras
Νεοφερμένο μέλος

ειναι πολύ καλούλα!!!!και τρυφερη...να σου ζησει η χνουδομπαλίτσα...
χρειάζεται να βάλω κι εγω κι άλλες!!!
μοιαζουν πολύ μάλλον σε χαδάκια-χουζουρια-καλουλίες!!!
Που να αντισταθω? Μετο έτσι θέλω με πήρε!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειναι πολυ τρυφερο ζωακι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αχ συγκινηθηκα.
και τα δικα σου ψειρα ειναι τελεια
Συνημμένα
pseiras
Νεοφερμένο μέλος
αυτός που βλέπεις παντού είναι ο ψειρας....
εγω ειμαι η χαζομαμά του....
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ παιδια δειτε αλλη μια για να καταλαβετε οταν λεω οτι με αγκαλιαζει
ειναι πολυ τρυφερο ζωακι(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
αχ συγκινηθηκα.
και τα δικα σου ψειρα ειναι τελεια
Απαπα....είναι καταπληκτική γάτα.

elvenstar
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

καλα εχω κατουρηθει στο γελιο

δακρυσα.στην αρχη ηταν τοσο μελο το μηνυμα και μετα

elvenstar
Επιφανές μέλος
όχι που θα σου τη χάριζα
καλα εχω κατουρηθει στο γελιοδακρυσα.
στην αρχη ηταν τοσο μελο το μηνυμα και μετα![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος

δεν μπορω να κρατηθω

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Που με άφησες μόνο και έρημο να περιφέρομαι στους δρόμους???
Ευτυχώς μανούλα που με προσέχει ένα δίποδο και μου δίνει φαγάκι και χαδάκια. Σου έχω μοιάσει μαμά, είμαι και εγώ χαδιάρης, μπορώ να κάθομαι με τις ώρες για χάδια

Ο γιός σου
Χοντρούλης
vickymoon
Διάσημο μέλος
παιδι μουυυυυυυυυυυυ

αμαρτησα για μια κροκετα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Κούκλα είναι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Κι άλλο προσόν!!!!
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειδες μωρε κατι αγκαλιες που κανει?? με τρελαινει θα τη φαω καμια μερα το κοπρογατακι μου

vickymoon
Διάσημο μέλος
μαλλον φυσιολογικο ειναι... αλλα κοιμαται non stop.
κ οταν τη ξυπναω η ανασα της ειναι βαρια σαν να εχει μυξες καπως ετσι
αφου καποιες στιγμες παω κοντα να δω αν ανασαινει

chryssa
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Το μόνο της ελάττωμα είναι ότι έχει μύτη