ELENIP
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) νανι νανι το παιδια μας κανει
καλε ξυπνα καλεεεεεεε
Τι ωραια σταση!!Τελεια ειναι η Μαργαρίτα
!!Ετσι κοιμαται και η Σισσυ μου.Με το ποδι πανω στη μουριτσα
Να σου ζησει!!! Την εχω υπερσυμπαθήσει την γατόνα σου και σαν μουριτσα και σαν χαρακτηρα.Τι τρυφερο πλασματάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τι γλυκό "κουλουράκι" είναι καλέ αυτό?:kiss::kiss::kiss:(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) νανι νανι το παιδια μας κανει
καλε ξυπνα καλεεεεεεε
ELENIP
Διάσημο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) νανι νανι το παιδια μας κανει
καλε ξυπνα καλεεεεεεε
Να κι εμεις
Φωτογραφία0235.jpg
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειναι σαν ανθρωπος. τι να πω... μας δειχνει την αγαπη της συνεχειαΤι ωραια σταση!!Τελεια ειναι η Μαργαρίτα!!Ετσι κοιμαται και η Σισσυ μου.Με το ποδι πανω στη μουριτσα
Να σου ζησει!!! Την εχω υπερσυμπαθήσει την γατόνα σου και σαν μουριτσα και σαν χαρακτηρα.Τι τρυφερο πλασματάκι![]()
ακου κατι αλλο που κανει. ερχεται διπλα μου στον καναπε με παιρνει αγκαλια και αναστεναζει με ευχαριστηση ααααχχχχ. κι οταν της μιλας σου κανει μιααρρ (σιγανο) ριχνει ενα χαδι κανονικο χαδι κ μετα ξανα ααχχχχχη μαργαριτα ειναι σπανια γατα, φυσικα σε αγκαλιαζει, σου δειχνει την ευγνωμοσυνη της που την μαζεψες !! τι γλυκια που ειναι ετσι που κοιμαται στην αγκαλια σου !![]()
σαν να λεει τι ωραια που με μαζεψανε παρολο που ειμουν μεγαλη κ με σπασμενο ποδι

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Είναι πολύ καλή η μαμά σου Μαργαρίτα. Μάζεψε κι άλλο ανήμπορο γατάκι, το Βούδα, που έμεινε ορφανούλι, είναι γέρικο και φαφουτάκος. Και η γιαγιά, που τον κράτησε και έχει τον Παντελή και τη ζουζούνα τη σκυλίτσα, κι αυτή είναι χρυσή. Να τις χαίρεσαι Μαργαρίτα μου και να τις κάνεις πολλές πολλές αγκαλιέςτι ωραια που με μαζεψανε παρολο που ειμουν μεγαλη κ με σπασμενο ποδι![]()
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειτε να ειναι αρρωστο, η ασχημο, η γεροντακι η γενικα καποιο που νομιζαμε οτι θα εμενε στο δρομο, που κανεις δεν το ηθελε.
οποτε ποτε δεν μου εκατσε καποιο ζωο για καλλιστεια, τροπος του λεγειν.
αλλα αποζημιωθηκα με τον χαρακτηρα τους. ολα βρε παιδι μου καλα ζωα.
λες κ ξεραν τη μοιρα τους τη μαυρη κ μας το ανταποδιδαν

γι αυτο προτεινω
ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ζωα που εχουν αναγκη, "παραπεταμενα", θα σας εχουν υποχρεωση κ θα το δειχνουν

chryssa
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
το θεμα του βουδα ειναι ειτε στο χαριζονται "σαν σιαμεζος" ειτε στο γατες μου "ο τυχερος βουδας"
στο πρωτο εχει κ φωτο του.
πολυ γλυκας

ιβανα
Επιφανές μέλος

ακομα σαπιζει στον υπνο το παιδι? 
vickymoon
Διάσημο μέλος
υπνος βαθυς. εριξε κ ενα ρεψιμο κ αντε γεια.
εχθες ειχαμε πολυ διαθεση κ την ειχαμε συνεχεια αγκαλια. μα ητνα τοσο χαρουμενη που μου φανηκε οτι χαμογελαγε

λετε να εχω τρελαθει??
ιβανα
Επιφανές μέλος

μαμ κακα και νανι, ε ρε ζωη !!! εδω ειναι τα ωραια ρεεεεεε !

η μαργαριτα εχει βρει το νοημα της ζωης, κι εμεις ας ψαχνομαστε !

chryssa
Διάσημο μέλος
γιατι να μη χαμογελαει? τι της λειπει.
μαμ κακα και νανι, ε ρε ζωη !!! εδω ειναι τα ωραια ρεεεεεε !
η μαργαριτα εχει βρει το νοημα της ζωης, κι εμεις ας ψαχνομαστε !![]()
Έτσι είναι, οι γάτες είναι φιλόσοφοι και ξέρουν ότι δε χρειάζονται παραπάνω για να είναι ευτυχισμένες!!! Εμείς καθόμαστε και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας όλη την ώρα και όλο κάτι παραπάνω θέλουμε και δεν είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι και δώστου γκρίνια, γκρίνια και μουρμούρα! Αντί να ρίξουμε έναν υπνάκο!!!
(καλά, η μαργαρίτα ρεύεται? μιλάμε για πολύ αλάνι!!!)
vickymoon
Διάσημο μέλος
κ ρευεται κ κλανει (με το συμπαθιο)(καλά, η μαργαρίτα ρεύεται? μιλάμε για πολύ αλάνι!!!)

ιβανα
Επιφανές μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
σοβαρα μιλας? αχ της ειχα αδυναμια, αλλα τωρα αγαπησα περισσοτερο !!![]()

πω πω μαζοχα

επισης οταν πειναει ουρλιαζει (αλλα κανει σαν λυκος)
μιαουουουουουουουου
συμφωνω μας κουφανε η ιβανα

chryssa
Διάσημο μέλος
συμφωνω μας κουφανε η ιβανα![]()
Και η ιβάνα με τις προτιμήσεις της αλλά και το γατί σου με τις ικανότητές του!
ιβανα
Επιφανές μέλος
και δευτερον ναι ! γιατι να μη μαρεσουν τα γατια με ιδιαιτεροτητες ? της πιατσας, τα λαικα παιδια που λεμε ειναι τα καλυτερα !!

vickymoon
Διάσημο μέλος

απο οτι ειδα μενουμε κοντα

ελατε κοριτσια εχω πολυ ωραιο καφε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool