Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

ναι ναι ! εγω θελω !:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ναι ! εγω θελω !:P
ωραια σου στελνω πμ σε 10 λεπτακια γιουπι θα πιουμε καφεεεεε:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ θέλω, απλά άργησα να απαντήσω γιατί πρέπει και να δουλεύουμε λίγο εδώ μέσα!!!:down: Αν είμαστε και κοντά ακόμα καλύτερα! Θα βρεθούμε και την Κυριακή! Αχ, είμαι πολύ χαρούμενη!

χρυσσα στελνω πμ !

κοριτσια επανερχομαι στη μαργαριτα για να πω κατι αστειο που κανει.
μαλλον λογω ηλικιας οταν κοιμαται ροχαλιζει κ παραμιλαει.
:lol::lol::lol::lol:
ευτυχως που δεν υπνοβατει

Αυτή είναι γάτα παιδί μου! Τα κάνει όλα και συμφέρει!:lol::lol::lol:

κ κλεβει κ τα σκουπιδια. προχτες μου εκελψε ενα παντζαρι κ εκανε την κουζινα σκατα.:lol::lol::lol::lol:

κ κλεβει κ τα σκουπιδια. προχτες μου εκελψε ενα παντζαρι κ εκανε την κουζινα σκατα.:lol::lol::lol:

Πες μας ότι το έφαγε κιόλας να μας στείλεις τελείως! :lol::lol::lol:
Όταν μαγειρεύω κρέας η Μπουμπού παραφυλάει και πηδάει στο νεροχύτη για να κλέψει τα λίπη που κόβω πριν τα πετάξω στα σκουπίδια! Δεν έχει μάθει πώς ανοίγει ο κάδος! Μια μέρα όπως χοροπηδούσε στην κουζίνα πάτησε κατά λάθος το μοχλό και άνοιξε δίπλα της ο κάδος και εξαφανίστηκε από το φόβο της!:lol::lol::lol:

δεν ξερω αν το εφαγε παντως εγω βρηκα το μισο παντζαρι.
καλα η μπουμπου ειναι ιδια η μελινα φοβαται κ τον ισκιο της.
καμια φορα την κοιταγε ο φιλος μου κ εφευγε σφαιρα. σου λεω ζαβο:lol::lol::lol:

κοριτσια επανερχομαι στη μαργαριτα για να πω κατι αστειο που κανει.
μαλλον λογω ηλικιας οταν κοιμαται ροχαλιζει κ παραμιλαει.
:lol::lol::lol::lol:
ευτυχως που δεν υπνοβατει
Μήπως έχει κάνει νάρκωση; Το ρωτάω αυτό γιατί από τότε που έκανα κ στα δικά μου νάρκωση για το κούρεμα, άρχισαν να ροχαλίζουν, κ όταν μιλάμε για ροχαλητό, εννοούμε ροχαλητό, σαν φορτηγό ακούγονται :lol: Αρα δεν είναι θεμα ηλικίας μόνο.

δεν ξερω αν το εφαγε παντως εγω βρηκα το μισο παντζαρι.
καλα η μπουμπου ειναι ιδια η μελινα φοβαται κ τον ισκιο της.
καμια φορα την κοιταγε ο φιλος μου κ εφευγε σφαιρα. σου λεω ζαβο:lol::lol::lol:

Ε, μπορεί να ήθελε το πατζάρι για χωνευτικό!:lol::lol::lol: Κι εμένα ζαβό είναι το χρυσό μου (τώρα που είναι αρρωστούλα δε θέλω να λέω κακά λόγια)! Συχνά πυκνά τα βράδια παριστάνει τη σφαίρα και εκτινάσσεται από το ένα δωμάτιο στο άλλο στα καλά καθούμενα! Εμένα μουγκρίζει κιόλας όταν τα κάνει αυτά τα τρελά!

σημερα ακουστε τι εκανε. πρωτον η μαραγαριτα ειανι πολυ πειναλας.
λοιπον εβαλα φαγητο στις τρεις (στη μια διπλα στην αλλη) οχι μαζι.
πηγα κ εκαστε το κωλο της στο φγητο των αλλων (για να μην το φανε) κ ετρωγε το δικο της.:lol::lol::lol:
οταν την ειδα πηγα να τις σηκωσω τον κωλο να τον βαλω απο την αλλη.
ε παιδια εβαλε ολο της το βαρος λες κα σηκωνω κοτρονες:lol::lol::lol: κ μου εριξε ενα βλεμμα σαν να ελεγε... εγω κατα λαθος το εκανα οχι επιτηδες:lol::lol::lol::lol::lol:
ρε μπας κ αυτη η γατα ειναι πανεξυπνη:)

:up::rolleyes::lol::lol::lol::lol::lol:ειναι θεα ! την αγαπω την μαργαριτα ! αν μου πειραξει κανεις τη μαργαριτα τον εφαγα, μιλας σοβαρα? δεν υπαρχει αυτο το γατι !!! εκανε τετοιο πραγμα? αγαπω !!!!!!! :P:lol::lol::lol::up::up::rolleyes::rolleyes::up::lol::D:D:D:D

θελουμε φωτο της μαργαριτας !!!!! :cool:

θα βαλω το απογευμα (τωρα ειμαι στη δουλεια)
σου λεω ειναι πανεξυπνη αλλα με την εννοια του μασκαρα του κατεργαρη
ακου αλλο. ταιζε ο φιλος μου ψαρι τον βουλη και την μαραγριτα (η μελινα χεστηκε δεν ηθελε)
ε... με το στομα ετρωγε κ με το νυχι τραβαγε τα κομματια του βουλη να τα παρει. ριξαμε το γελιο της αρκουδας
κ ο βουλης να ριχνει φαπες. ολα αυτα χωρις να σταματησει κανεις τη μασα
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα βαλω το απογευμα (τωρα ειμαι στη δουλεια)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ναι καλά, μην ορκίζεσαι.......
Είδαμε μαντάμ και τις φωτογραφίες του βούδα που μας υποσχέθηκες από προχτές!!!
Φτου σου!!!!:P:P:P

Ναι καλά, μην ορκίζεσαι.......
Είδαμε μαντάμ και τις φωτογραφίες του βούδα που μας υποσχέθηκες από προχτές!!!
Φτου σου!!!!:P:P:P
δεν σου ξεφευγει τιποτα:(:(:(:(:(:(:(

Εμ για χαζές μας περνάς???
Ξανά φτου σου!!!

Εμ για χαζές μας περνάς???
Ξανά φτου σου!!!
σιγα μανουλα μου με τις ροχαλες. μ επνιξες την κακομοιρα:lol::lol::lol::lol:
που να τα προλαβω ολα. να παω για δουλεια, να μαγειρεψω να σκουπισω (λεμε τωρα) να ασχοληθω με την οικογενεια να μπω στο φορουμ:(
να παω στη μανα μου να βγαλω φωτο να φροντισω τον αντρα
δυο χερια εχω μονο:lol::lol::lol: κ εσυ φτυνεις απο πανω:lol::lol::lol: κ γλυστραει κ χανω χρονο πολυτιμο:lol::lol::lol:
ωχ...αχ καλε μη φτυνεις λεμε κ μη πετας κ αντικειμενα:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Οκ, πάω πάσο!!!
Αν και δεν έχεις μόνο δυο χέρια κυρία μου, έχεις και 8 πόδια(2 τα δικά σου + 6 των γατιών=8), οπότε βάλτε όλοι σας πανιά στα πόδια να γλυτώσετε το σκούπισμα-σφουγγάρισμα;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back