vickymoon
Διάσημο μέλος
για να ξηγιομαστε εχουμε τα εξης
Οκ, πάω πάσο!!!
Αν και δεν έχεις μόνο δυο χέρια κυρία μου, έχεις και 8 πόδια(2 τα δικά σου + 6 των γατιών=8), οπότε βάλτε όλοι σας πανιά στα πόδια να γλυτώσετε το σκούπισμα-σφουγγάρισμα![]()
βικυ (εγω) 3 γατες στο σπιτι 1 γατα κ ενα ενυδρειο στο γραφειο
μανα βικυς (η μανα μου) 2 γατες 1 σκυλος
θεια βικυς (η θεια μου) 2 γατες
κ εσυ φτυνεις

κακουργα αλλα θα δεις θα τις βαλω κ τοτε να δω τι θα κανεις τοση ροχαλα

παντως φτου μου η αληθεια ειναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Χα, ΧΑ,ΧΑ, ΧΑ, Konstans, κούκου!!!!Βίκυ, ξεκούκου κι εσύ!!!!3 γάτες χ 4 πόδια εκάστη=12 πόδια + 2 πόδια Βίκυς= 14 πόδια.
Οκ, πάω πάσο!!!
Αν και δεν έχεις μόνο δυο χέρια κυρία μου, έχεις και 8 πόδια(2 τα δικά σου + 6 των γατιών=8), οπότε βάλτε όλοι σας πανιά στα πόδια να γλυτώσετε το σκούπισμα-σφουγγάρισμα![]()
(δεν μίλησε καμιά για χέρια, μη μου το γυρίσετε, αφήστε με να ευχαριστηθώ την κοροϊδία )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Συγγνώμη, Βίκυ, το έγραψα εδώ, γιατί το θέμα της ,πού να τόβρω;
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΣΟΥ Ε;
vickymoon
Διάσημο μέλος
ενταξει κυρα ελενηΧα, ΧΑ,ΧΑ, ΧΑ, Konstans, κούκου!!!!Βίκυ, ξεκούκου κι εσύ!!!!3 γάτες χ 4 πόδια εκάστη=12 πόδια + 2 πόδια Βίκυς= 14 πόδια.
(δεν μίλησε καμιά για χέρια, μη μου το γυρίσετε, αφήστε με να ευχαριστηθώ την κοροϊδία )![]()
αφου βλεπω οτι εισαι καλη στην αριθμητικη κ δεν θες να αναφερθω στα χερια αλλα σιγα μην σ αφησω να χαρεις τη κοροιδια σου για πες μας κ ποσα μουστακια μαζευομαστε??

προσεχε μη μετρησεις κ εμενα οτι εχω μουστακια γιατι θα φαμε τα μουστακια μας

vickymoon
Διάσημο μέλος
ναι ρε εχεις δικοΕπ'ευκαιρία, κυρία Κονστάνς, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;;
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΣΟΥ Ε;
κονστανς που εισαι?
φτου σου φτου σου φτου σου φτου σου φτου σου

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν, τί μου θύμισες!!!!Υπάρχει ένα τεστ στο ίντερνετ,σε αμερικάνικο σάιτ για το "πόσο καλά ξέρετε τις γάτες". Σου βάζουν διάφορες ερωτήσεις, μία εκ των οποίων είναι , πόσες τρίχες έχει στο μουστάκι της μια γάτα (σε βάζουν να διαλέξεις μεταξύ διαφόρων αριθμών). Εγώ δεν ηξερα, αλλά, μέτρησα τα μουστάκια της Μπασσέτενταξει κυρα ελενηαφου βλεπω οτι εισαι καλη στην αριθμητικη κ δεν θες να αναφερθω στα χερια αλλα σιγα μην σ αφησω να χαρεις τη κοροιδια σου για πες μας κ ποσα μουστακια μαζευομαστε??
προσεχε μη μετρησεις κ εμενα οτι εχω μουστακια γιατι θα φαμε τα μουστακια μας![]()

Θέλεις να μάθεις τα αποτελέσματά μου;Ήταν: "Έλα, παραδέξου το. Είσαι μια γάτα, που μπήκε και απάντησε τις ερωτήσεις"

Και συνέχιζε: "Αν δεν είσαι γάτα, τότε, συγχαρητήρια, ξέρεις άριστα τις γάτες"

Το γέλιο που έριξα με το πρώτο κομμάτι του αποτελέσματος, δε λέγεται

vickymoon
Διάσημο μέλος

κ ποιο ειναι αυτο το site? γιατι να γελας μονη σου δλδ.

ria23
Διάσημο μέλος
για να ξηγιομαστε εχουμε τα εξης
βικυ (εγω) 3 γατες στο σπιτι 1 γατα κ ενα ενυδρειο στο γραφειο
μανα βικυς (η μανα μου) 2 γατες 1 σκυλος
θεια βικυς (η θεια μου) 2 γατες
κ εσυ φτυνειςκακουργα αλλα θα δεις θα τις βαλω κ τοτε να δω τι θα κανεις τοση ροχαλα
παντως φτου μου η αληθεια ειναι
καλε τι φτυνεις???????? την δικια μου γατα που θα την εβαζες ηθελα να ηξερα...ααααααααα!!!!!! σε επιασα γιάυτο θα μου την γυριζες πισω ...εεεεεμ μμμμμμ που να βρεις χωρο!!!!!!!

vickymoon
Διάσημο μέλος
τη δικια σου γατακαλε τι φτυνεις???????? την δικια μου γατα που θα την εβαζες ηθελα να ηξερα...ααααααααα!!!!!! σε επιασα γιάυτο θα μου την γυριζες πισω ...εεεεεμ μμμμμμ που να βρεις χωρο!!!!!!![]()

θα την εβαζα
στο 

σπιτι σου

αλλα πρωτα θα την κραταγα για 2 η 3 ημερες κ θα την χαιδευα, θα την ζουλαγα, θα την πασπατευα, θα την επαιζα, θα ζητησου λυτρα, θα τα κονομαγα και μετα θα καθοοοοοοοοομουνα.

(θυμασαι ελληνικη ταινεια με φωτοπουλο που ελεγε στην υπηρετρια θα κανεις αυτο, εκεινο, τ αλλο το παραλλο κ μετα θα κααααααααθεσαι)

ria23
Διάσημο μέλος
τη δικια σου γαταθα την εβαζα
στο
σπιτι σου
αλλα πρωτα θα την κραταγα για 2 η 3 ημερες κ θα την χαιδευα, θα την ζουλαγα, θα την πασπατευα, θα την επαιζα, θα ζητησου λυτρα, θα τα κονομαγα και μετα θα καθοοοοοοοοομουνα.
(θυμασαι ελληνικη ταινεια με φωτοπουλο που ελεγε στην υπηρετρια θα κανεις αυτο, εκεινο, τ αλλο το παραλλο κ μετα θα κααααααααθεσαι)
![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
1)Η Μπάσσυ έχει τόσα μουστάκια, όσα έχει και η Μαργαρίτα. Μέτρα της Μαργαρίτας και θα δεις.και ποσα μουστακια εχει η μπασσυ??
κ ποιο ειναι αυτο το site? γιατι να γελας μονη σου δλδ.![]()
2) Πού να θυμάμαι το σάιτ από πέρσι.
Νομίζω είχα βάλει στο Google τις λέξεις TEST και CAT και μου είχε βγάλει διάφορα. Μεταξύ αυτών και ιστοσελίδα, όπου απαντούσες για διάφορα πράγματα σχετικά με τη γάτα σου και σου προσδιόριζε το IQ της. Η Μπάσσυ, όπως ήταν αναμενόμενο, βγήκε στα όρια μεταξύ μέτριας και έξυπνης γάτας.Αυτό το σάιτ, το έχω ανεβάσει εδώ με τίτλο" IQ και γάτες", κάπως έτσι.Κι αυτό έχει πλάκα

vickymoon
Διάσημο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

γι αυτο με αγαπαει η μαμα τοοοοοοοοσο
konstans
Περιβόητο μέλος
Επ'ευκαιρία, κυρία Κονστάνς, ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;;;;
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΣΟΥ Ε;
Kαλά μην βαράτε ρε κορίτσια!!!ναι ρε εχεις δικο
κονστανς που εισαι?
φτου σου φτου σου φτου σου φτου σου φτου σου
![]()
Θέλω να φτιάξω ένα νέο θέμα με τα μωρά μου, γιατί τα προηγούμενα αφορούν προβλήματα και θέλουμε να τα ξεχάσουμε. Υπόσχομαι πολύ-πολύ σύντομα(εγώ τις κρατώ τις υποσχέσεις μου ε?)
Μανούλα είσαι μια κούκλα και εσύ και η υπόλοιπη παρέα σου.
Σας καληνυχτώ,
Φιλιά
catworld
Νεοφερμένο μέλος
τι ομορφη γατουλα!να τη χαιρεστε!!!!!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Τι τρυφερή έκφραση που έχει στη φωτογραφία, που είστε αγκαλιά!!!
chryssa
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
για να δουμε, για να δουμε.Υπόσχομαι πολύ-πολύ σύντομα(εγώ τις κρατώ τις υποσχέσεις μου ε?)
Μανούλα είσαι μια κούκλα και εσύ και η υπόλοιπη παρέα σου.
η μανουλα ειμαι εγω κ ευχαριστω που με λες κουκλα
σας ευχαριστουμε κα ελενη για τα καλα σας λογιαΜαργαρίτα μου εσύ, κουκλάρα τρυφερή και γλυκιά, να σε χαίρεται η μαμά σου, ματς ματς ματς ματςΤι τρυφερή έκφραση που έχει στη φωτογραφία, που είστε αγκαλιά!!!
![]()
Μαργαριτούλα, είσαι γατί μάλαμα που αφήνεις τη μαμά σου να σου δίνει φιλάκια! (το δικό μου το ζαβό νομίζει ότι πάω να το δαγκώσω και δαγκώνει πρώτη... μια φορά κόντεψε να μου κόψει το μάγουλο!)

δεν μπορω να μην γελαω με το γατι σου

ιβανα
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool