Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

τελικά παίζει και να βαριέται να τα ανοίξει τα μάτια του! μιλάμε είναι μορφή η γάτα! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με ενοχλει ο παρασκευας αλλα σιγα μην ανοιξω τα ματια μου να κουραστω
paraskevasgrafio065.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί τα μάτια να τα φυλάει και να μη τα δείχνει, από αυτί όμως, σκίζει!!!!:up::up::up:Πρώτη σε όλες τις προσκλήσεις, είτε για χάδια, είτε για μάσα:lol:Μαργαρίταααααα, σ'αγαπάμε:inlove::inlove::inlove:

υποκλινομαι σας ευχαριστω πολυ που επιτελους καποιος αναγνωριζει τα καλη μου γιατι ολοι με λενε βλαχα:mad::mad: (οχι η βικυ ομως)
paraskevasgrafio062.jpg

Βλάχοι είναι και φαίνονται και από τη μύτη τους κρέμονται:down::down:Άμα, συγχύστηκα:mad::mad::mad:Ελπίζω, η μαμά σου να παίρνει εκείνη την ώρα το ύφος του γάτου-εγκληματία από κάτω:|

καλε η μανα μου με λατρευει κ οποιος πει κακο πραγμα για μενα θα τον φαει:mad::mad::mad:
απλα με κοροιδευουν οτι δεν ειμαι ομορφη γιατι ειμαι λιγο ατσουμπαλη για γατα κ ολιγον πειναλας κ ολιγον υπναρου κ αλλα τετοια. αλλα η μανα μου με εχει στα οπα οπα:):):P

τελευταια με φροντιζει πολυ η βικυ:):) μου πηρε ειδικη τροφη για τα κοκκαλα επειδη εχω προβλημα στο χερακι μου κ μου κανει μασαζ:up::up::up:
paraskevasgrafio023.jpg

παιδια λαθος φωτογραφια
paraskevas132.jpg

αυτό ειναι βρε το πορτάκι που μάθανε; :lol::lol::lol: μάλλον τα κακομαθαίνεις λίγο :up:

αυτό ειναι βρε το πορτάκι που μάθανε; :lol::lol::lol: μάλλον τα κακομαθαίνεις λίγο :up:
οχι βρε αυτο ειναι το πορτακι κ ειναι δυσκολο δεν ειναι απλο δες
082.jpg

σου φαινεται ευκολο εσενα:hmm::hmm: (αν ησουν γατα)

Γειά σου Μαργαρίτα κούκλα κ κουτσομπόλα θα έλεγα:P:P
Μπορεί στις φωτο να κλείνει τα μάτια της αλλά όταν πίναμε καφέ, αυτή τις ματάρες ανοιχτές κ μας παρακολουθούσε, φυσικά έκατσε για χάδια κ φιλάκια κ μετά άαααραξε στον καναπέ στα μαξιλάρια σα τη γάτα του αλή πασά!!!:):)
Φοβερή γάτα σας λέω:up::up:

Βρε Βικούλα, μήπως τις βγάζεις με φλας τις φωτογραφίες και κλείνει τα μάτια η Μαργαρίτα?
Το πορτάκι κι εμένα δύσκολο μου φαίνεται... αλλά είναι γάτες αυτές, θα το καταλάβουν!:P

οχι βρε αυτο ειναι το πορτακι κ ειναι δυσκολο δεν ειναι απλο δες

σου φαινεται ευκολο εσενα:hmm::hmm: (αν ησουν γατα)

πλάκα σου κάνω..

εάν ήμουν γάτα θα το έβρισκα ψηλό , αλλά εάν το μάθαινα δε θα έβρισκα πρόβλημα..:rolleyes:

(αν και νομίζω τώρα το μάθαμε ε; ;) )

Βρε Βικούλα, μήπως τις βγάζεις με φλας τις φωτογραφίες και κλείνει τα μάτια η Μαργαρίτα?
Το πορτάκι κι εμένα δύσκολο μου φαίνεται... αλλά είναι γάτες αυτές, θα το καταλάβουν!:P
:redface::redface: η αληθεια ειναι...οτι βαζω φλας:redface::redface: λες να το γκαβωνω το κοριτσι μου κ δεν δειχνει τις ματαρες του?:hmm::hmm:
ρεζιλι θα γινω:lol::lol:

πλάκα σου κάνω..

εάν ήμουν γάτα θα το έβρισκα ψηλό , αλλά εάν το μάθαινα δε θα έβρισκα πρόβλημα..:rolleyes:

(αν και νομίζω τώρα το μάθαμε ε; ;) )
σημερα κατεβασα το πορτακι κ μπαινοβγαινε η μελινα κ η μαργαριτα.
ο παρασκευας βγηκε αλλα δεν μπηκε:lol::lol:

Mπράβο τα κορίτσια:up::up:
Για τον Παρασκευά τί να πω....άντρες παιδί μου:lol::lol:
Που θα πάει, θα πεινάσει, δεν θα πεινάσει.Τότε θα κάνει μια προσπάθεια ο κύριος;)

:redface::redface: η αληθεια ειναι...οτι βαζω φλας:redface::redface: λες να το γκαβωνω το κοριτσι μου κ δεν δειχνει τις ματαρες του?:hmm::hmm:

:blink::blink::blink:Έτσι, ε? Και μετά φταίει η Μαργαρίτα που δεν ανοίγει τα μάτια της! Να που λύθηκε το μυστήριο! Μπράβο μου, από σήμερα να με φωνάζετε Σέρλοκ! :lol::lol::lol:
Άντε να βγάλεις το φλας να καμαρώσουμε μάτι Μαργαρίτας!!! (Και ψιτ, έρχεται σαββατοκύριακο... κάτι περιμένουμε τη Δευτέρα!)

θα βγαζω το φλας:(:( αχ η δολια η μανα ειναι κ χαζηηη:redface::redface: δλδ επρεπε να ερθει η χρυσσα ν σου πει οτι δεν βλεπω με το φλας??:mad::mad:
αητε να μου χαθεις:mad::mad:
ευχαριστω πολυ χρυσσα
φιλια μαργαριτα:):)

πωπω ακουσα κατσαδα απο τη μαργαριτα:(:( τη δευτερα θα βαλω τις φωτο γιατι λιγα τα ψωμια μου.
αχ αουτς μη βαρας καλε μαργαρτα...

Μπράβο Μαργαρίτα! Βάρα στο ψαχνό! (σου έχει αδυναμία η μάνα σου, μη φοβάσαι!)
Σέρλοκ

ριχτης μια ξεγυρισμενη δαγκωνια της μανας σου, το στραβωσες το παιδι κακουργα:P

σημερα κατεβασα το πορτακι κ μπαινοβγαινε η μελινα κ η μαργαριτα.
ο παρασκευας βγηκε αλλα δεν μπηκε:lol::lol:

ααα τότε μπορεί να είναι το εξής... εάν έχεις ενεργοποιημένο το 'red eye reduction' στη μηχανή σου τότε λόγω του ότι πριν ρίξει το κανονικό φλας ρίχνει μια μικρή φλασία για να κλείσει η κόρη του ματιού έτσι ώστε στους ανθρώπους να μη εμφανίζεται αυτό που λένε 'κόκκινα μάτια' στις φωτογραφίες. Στα ζώα 'δουλεύει' διαφορετικά..

λύση: δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και δείξε μας το αποτέλεσμα.. εκτός εάν πράγματι είναι έτσι το γατί αυτό :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back