drf
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Πρώτη σε όλες τις προσκλήσεις, είτε για χάδια, είτε για μάσα
Μαργαρίταααααα, σ'αγαπάμε

vickymoon
Διάσημο μέλος

(οχι η βικυ ομως)
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Ελπίζω, η μαμά σου να παίρνει εκείνη την ώρα το ύφος του γάτου-εγκληματία από κάτω
vickymoon
Διάσημο μέλος

απλα με κοροιδευουν οτι δεν ειμαι ομορφη γιατι ειμαι λιγο ατσουμπαλη για γατα κ ολιγον πειναλας κ ολιγον υπναρου κ αλλα τετοια. αλλα η μανα μου με εχει στα οπα οπα

vickymoon
Διάσημο μέλος

μου πηρε ειδικη τροφη για τα κοκκαλα επειδη εχω προβλημα στο χερακι μου κ μου κανει μασαζ

vickymoon
Διάσημο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος

μάλλον τα κακομαθαίνεις λίγο 
vickymoon
Διάσημο μέλος
οχι βρε αυτο ειναι το πορτακι κ ειναι δυσκολο δεν ειναι απλο δεςαυτό ειναι βρε το πορτάκι που μάθανε;μάλλον τα κακομαθαίνεις λίγο
![]()
σου φαινεται ευκολο εσενα

(αν ησουν γατα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορεί στις φωτο να κλείνει τα μάτια της αλλά όταν πίναμε καφέ, αυτή τις ματάρες ανοιχτές κ μας παρακολουθούσε, φυσικά έκατσε για χάδια κ φιλάκια κ μετά άαααραξε στον καναπέ στα μαξιλάρια σα τη γάτα του αλή πασά!!!

Φοβερή γάτα σας λέω

chryssa
Διάσημο μέλος
Το πορτάκι κι εμένα δύσκολο μου φαίνεται... αλλά είναι γάτες αυτές, θα το καταλάβουν!

drf
Δραστήριο μέλος
οχι βρε αυτο ειναι το πορτακι κ ειναι δυσκολο δεν ειναι απλο δες
σου φαινεται ευκολο εσενα(αν ησουν γατα)
πλάκα σου κάνω..
εάν ήμουν γάτα θα το έβρισκα ψηλό , αλλά εάν το μάθαινα δε θα έβρισκα πρόβλημα..

(αν και νομίζω τώρα το μάθαμε ε;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Βρε Βικούλα, μήπως τις βγάζεις με φλας τις φωτογραφίες και κλείνει τα μάτια η Μαργαρίτα?
Το πορτάκι κι εμένα δύσκολο μου φαίνεται... αλλά είναι γάτες αυτές, θα το καταλάβουν!![]()

η αληθεια ειναι...οτι βαζω φλας
λες να το γκαβωνω το κοριτσι μου κ δεν δειχνει τις ματαρες του?

ρεζιλι θα γινω

σημερα κατεβασα το πορτακι κ μπαινοβγαινε η μελινα κ η μαργαριτα.πλάκα σου κάνω..
εάν ήμουν γάτα θα το έβρισκα ψηλό , αλλά εάν το μάθαινα δε θα έβρισκα πρόβλημα..
(αν και νομίζω τώρα το μάθαμε ε;)
ο παρασκευας βγηκε αλλα δεν μπηκε

konstans
Περιβόητο μέλος

Για τον Παρασκευά τί να πω....άντρες παιδί μου

Που θα πάει, θα πεινάσει, δεν θα πεινάσει.Τότε θα κάνει μια προσπάθεια ο κύριος

chryssa
Διάσημο μέλος
ρεζιλι θα γινω![]()

Έτσι, ε? Και μετά φταίει η Μαργαρίτα που δεν ανοίγει τα μάτια της! Να που λύθηκε το μυστήριο! Μπράβο μου, από σήμερα να με φωνάζετε Σέρλοκ! 

Άντε να βγάλεις το φλας να καμαρώσουμε μάτι Μαργαρίτας!!! (Και ψιτ, έρχεται σαββατοκύριακο... κάτι περιμένουμε τη Δευτέρα!)
vickymoon
Διάσημο μέλος

αχ η δολια η μανα ειναι κ χαζηηη
δλδ επρεπε να ερθει η χρυσσα ν σου πει οτι δεν βλεπω με το φλας??

αητε να μου χαθεις

ευχαριστω πολυ χρυσσα
φιλια μαργαριτα

πωπω ακουσα κατσαδα απο τη μαργαριτα

τη δευτερα θα βαλω τις φωτο γιατι λιγα τα ψωμια μου.αχ αουτς μη βαρας καλε μαργαρτα...
chryssa
Διάσημο μέλος
Σέρλοκ
ιβανα
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
ρεζιλι θα γινω
σημερα κατεβασα το πορτακι κ μπαινοβγαινε η μελινα κ η μαργαριτα.
ο παρασκευας βγηκε αλλα δεν μπηκε![]()
ααα τότε μπορεί να είναι το εξής... εάν έχεις ενεργοποιημένο το 'red eye reduction' στη μηχανή σου τότε λόγω του ότι πριν ρίξει το κανονικό φλας ρίχνει μια μικρή φλασία για να κλείσει η κόρη του ματιού έτσι ώστε στους ανθρώπους να μη εμφανίζεται αυτό που λένε 'κόκκινα μάτια' στις φωτογραφίες. Στα ζώα 'δουλεύει' διαφορετικά..
λύση: δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και δείξε μας το αποτέλεσμα.. εκτός εάν πράγματι είναι έτσι το γατί αυτό

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool