Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

καλα ρε παλιοπαιδα τοσα εχω περασει αυτον το καιρο κ βαρατε κ εσεις απο πανω. ενα λαθος καναμε τα τελευταια 6, 7 χρονια που εχω τη γατα κ τη βγαζω με φλας κ το κοπανατε:(:(:(
φτου σας:mad::mad: κ ξανα φτου σας
:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Μαργαριτούλα μου καλη, όντως σε στράβωνε η δόλια μάνα:lol::lol: λες κ εμένα η ζωζεφίνα γι'αυτό να βγαίνει με κλειστά μάτια??
Αχοοουυυ πάει χαζέψαμεεε:lol::lol::lol:
Αιντε καλέ κ αν δεις οτι ο βούδας κλείνει τα μάτια, βγάλε το φλας καλού κακού..:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα ρε παλιοπαιδα τοσα εχω περασει αυτον το καιρο κ βαρατε κ εσεις απο πανω. ενα λαθος καναμε τα τελευταια 6, 7 χρονια που εχω τη γατα κ τη βγαζω με φλας κ το κοπανατε:(:(:(
φτου σας:mad::mad: κ ξανα φτου σας
:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Βίκυ δες αυτό που σου έγραψα πριν .. νομίζω θα σου λύσει το πρόβλημά σου..;)

αν και... εμένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι φωτογραφίες της! :up::up::up:

:lol::lol::lol: Βίκυ δες αυτό που σου έγραψα πριν .. νομίζω θα σου λύσει το πρόβλημά σου..;)

αν και... εμένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι φωτογραφίες της! :up::up::up:
οκ απο δω κ περα θα βγαζω τη γατα με ματαρες να με το συμπαθιο:lol::lol:

κατσε να δουμε αν ειναι το φλας. εγω πιστευω η μαργαριτα ειναι γατι-νιρβανα. σε μια μαστουρα 24/24ωρο :lol::lol::lol:

Εγώ παλι με το σορμπέ κανένα πρόβλημα, φλας χωρίς φλας τα ματάκια ανοιχτά:up::up: ο Μπόνη κ η Ζωζεφίνα σχεδόν πάντα κλειστά;)
Έχω παρατηρήσει ότι μερικά γατιά κλείνουν πολύ γρήγορα τα μάτια τους..:/::/: κ για του λόγου του αληθές, σας λέο ότι στη Μάο (τη γατούλα που χαρίζετε) έβγαλα γύρω στις 15φωτο για να πετύχω 1-2 με μισάνοιχτα μάτια
Σας την βάζω κ εδώ να την δείτε.. είναι κ κούκλα η άτιμη:up:

Συνημμένα

• Picture-zoa 020-mao-1.jpg
    Picture-zoa 020-mao-1.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 33
ξυπναμε σημερα το πρωι κ εγω με τη τσιμπλα στο ματι το πρωτο πραγμα που κανω ειναι το πρωινο των γατακιων, γιατι αλλιως την εβαψα:lol::lol:
καλα το πιο αστειο ειναι οτι επειδη τους αλλαξα το μερος που τα ταιζω καθε πρωι τρεχουν στο παλιο μερος κ παω εγω κ τους φωναζω κ ερχονται στο καινουργιο δωματιο:lol::lol::lol::lol: το ποσο γελαω με το υφος τους. τρεχουν ολα μαζι με το κεφαλι κατω κ νιαουρητα φτανουν βλεπουν οτι δεν υπαρχει φαι κ επιστροφη παλι με τον ιδιο τροπο:lol::lol::lol:
ε... ειπα κ εγω να φτιαξω ενα τοστ. πεινασα κ εγω το τσαμενο. ερχεται η μαργαριτα, μεγαλη πειναλω, κ οπως κραταγα το τοστ (ειχα βαλει ενα ψωμακι κ τυρι κ ζαμπον, καραφλο τοστ δλδ) κανει η μαργαριτα μια με το νυχι το δρακουλισιο κ αρπαζει το τυρι κ το ζαμπον κ μενω εγω με το ψωμι στο χερι.:lol::lol::lol: μεχρι να καταλαβω τι εγινε το χλαπακιασε.
τη μαλωσα βεβαια αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω κ πεθανα στο γελιο.
τσαμπα μαλωμα δλδ.

ξυπναμε σημερα το πρωι κ εγω με τη τσιμπλα στο ματι το πρωτο πραγμα που κανω ειναι το πρωινο των γατακιων, γιατι αλλιως την εβαψα:lol::lol:
καλα το πιο αστειο ειναι οτι επειδη τους αλλαξα το μερος που τα ταιζω καθε πρωι τρεχουν στο παλιο μερος κ παω εγω κ τους φωναζω κ ερχονται στο καινουργιο δωματιο:lol::lol::lol::lol: το ποσο γελαω με το υφος τους. τρεχουν ολα μαζι με το κεφαλι κατω κ νιαουρητα φτανουν βλεπουν οτι δεν υπαρχει φαι κ επιστροφη παλι με τον ιδιο τροπο:lol::lol::lol:
ε... ειπα κ εγω να φτιαξω ενα τοστ. πεινασα κ εγω το τσαμενο. ερχεται η μαργαριτα, μεγαλη πειναλω, κ οπως κραταγα το τοστ (ειχα βαλει ενα ψωμακι κ τυρι κ ζαμπον, καραφλο τοστ δλδ) κανει η μαργαριτα μια με το νυχι το δρακουλισιο κ αρπαζει το τυρι κ το ζαμπον κ μενω εγω με το ψωμι στο χερι.:lol::lol::lol: μεχρι να καταλαβω τι εγινε το χλαπακιασε.
τη μαλωσα βεβαια αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω κ πεθανα στο γελιο.
τσαμπα μαλωμα δλδ.

:lol::lol::lol::lol::lol:Έλα μην παραπονιέσαι σου άφησε και εσένα κάτι να φας. Για να την λές κοιμήσω:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Έλα μην παραπονιέσαι σου άφησε και εσένα κάτι να φας. Για να την λές κοιμήσω:lol:
βασικα οταν δεν κοιμαται, τρωει οποτε κ κοιμησω κ φαγανα προσφατως κ κλεφτρονι. ολο ταλεντα ειναι αυτο το γατι.
που εισαι ελενη να δεις τα χαηρια της που την συμπαθεις κιολας:lol::lol::lol: πως λεμε μου πηρε τη μπουκια απ το στομα:lol::lol:

Συγνώμη κυριές μου αλλά αυτό το περιστατικό έπρεπε να γραφτεί ο δικό μου θέμα με το γάτο μου τον κλέφτη:lol::lol::lol: όχι για να μην λέμε μόνο το δικό μου παιδάκι κλεφτρόνι:P:P η κερία μαργαρίτα εκλεψε ολόκληρο μεζέ (εμ κ εσύ μανία να τρως το τοστ καραφλό:lol::lol: βάλε ένα ψωμάκι κάλεεεε) όχι ότι κ ότι:up:

ΑΑΑΑΑΧ, πώς το φχαριστήθηκα!!!!:up::up::up:Μπράβο Μαργαριτάρα μου!!!:up::up:Είσαι ΚΑΙ ταχυδακτυλουργός, μπράβο σου!!Να μάθει να σε στραβώνει με τα φλας:lol::lol::lol::lol:Μόνο , που έκανες μισή δουλειά, έπρεπε να της φας και το ψωμί, που σας σαλαγάει σαν τα πρόβατα στη βοσκή, απ'το ένα δωμάτιο στο άλλο!! και γελάει από πάνω:mad:
Μεταξύ μας, Μαργαρίτα μου, και εγώ, φανταζόμενη το θέαμα, έχω σκάσει στα γέλια:lol::lol::lol::lol:Συγγνώμη:(:lol::lol::lol::lol:

μπραβο μαρη ελενη. παω να δωσω μια ανατροφη στα παιδια κ εσυ αμεσως να τα παρασυρεις στο στραβο το δρομο φτου σου:lol::lol::lol:
ακομα κ σημερα παντως βαζω φαγητο το ειχα φερει μεσα στο δωματιο ηδη:lol::lol::lol: κ αρχισαν να τρεχουν στο αλλο. που πατε ρε παιδια να φωναζω αιντε να τα ξαναμαζεψω στο αλλο:lol::lol:
μηπως να παρω ενα τσοπανοσκυλο?:lol::lol:

τελικα νομιζω οτι η μαργαριτα ειναι η πιο εξυπνη (κ εγω νομιζα η μελινα:hmm:) εκτος του οτι ειναι η πρωτη που εμαθε τελικα που τρωμε απο εδω κ περα, ειναι η πρωτη που εμαθε το πορτακι, ειναι κ η πιο παιχνιδιαρα.
κι ας ριχνει μια πενταετια στα αλλα. πηρα κατι παιχνιδακια κ επαθε ντελιριο:lol::lol::lol: επαιζε σαν μωρο το κουκλακι μου.
μετα επαιξε κ ο παρασκευας αλλα η μελινα οποτε εβλεπα τα παιχνιδια εφευγε τρεχοντας...τα φοβοται:confused::confused::blink::blink: τρεχαλα να δειτε.:lol::lol:

Γεια σου βρε Μαργαρίτα σαΐνι! Αλλά έτσι είναι, ο παλιός είναι αλλιώς!

Γεια σου βρε Μαργαρίτα σαΐνι! Αλλά έτσι είναι, ο παλιός είναι αλλιώς!
Εμ, τυχαία λένε ότι η γριά η κότα έχει το ζουμί???
Μπράβο μαργαριτούλα, βάλε τα γυαλιά σε όλα τα νιάτα!!!

Φυσικά κ είναι έξυπνη:):):) εδώ σε διάλεξε καλέεεε, σε υιοθέτησε:up::up::up:

εχθες με κοψοχολιασε. της εβαλα αμπουλα για τα παρασιτα δεν θυμαμαι το ονομα κ μου φαινοταν οτι μυριζε παρα πολυ:hmm::hmm:
μετα απο λιγο βλεπω τη μαργαριτα τεζα στο καναπε:( τη κοιταω δεν κουνιοταν ντιπ:confused: ωχ λεω λες να επαθε τιποτα απο τη μυρωδια... κοιταω αν αναπνεει δεν ειδα τιποτα, τα παιξα τη πιανω κ μου κανει ενα τεντωμα:mad:, κοιμοταν η παλιογομαρα τον υπνο το βαθυ κ εγω κοψοχολιασα.
με ειδε ο βασιλης κ λεει καλα εσυ εχεις τρελαθει κ γελαγε. περναι αγκαλια κ τη μαργαριτα κ με κοροιδευανε μαζι.
φτου τους:mad::mad:

Είδες μωρέ τί παθαίνουμε με τις γεροντομωρά μας?
Κι εγώ καμιά φορά τσεκάρω την σίσσυ αν αναπνέει:(:(

Bρε Μαργαρίτα ειπαμε να παιρνεις την μπουκιά απο το στόμα της μαμας αλλα οχι και να την κοψοχολιάζεις!! Κουκλίτσα μου ομορφη και ναζιάρα:inlove:
Βίκυ ποσο χρονων είναι???

Bρε Μαργαρίτα ειπαμε να παιρνεις την μπουκιά απο το στόμα της μαμας αλλα οχι και να την κοψοχολιάζεις!! Κουκλίτσα μου ομορφη και ναζιάρα:inlove:
Βίκυ ποσο χρονων είναι???
12, 13 καπου εκει το κοριτσακι μου, αλλα μοιαζει μωρουλινι, κρατιεται πολυ καλα. της δινουμε τωρα κ ειδικη τροφη για το ποδαρακι της που ποναει μωρε μωρε. κ της το τριβουμε κ τωρα ειανι περδικι:)
καλο γατι:):) ψυχουλα ευχομαι να φτασει τα 20:) (γινεται αυτο?)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back