Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

Μια χαρά γίνετε, από όσο ξέρω υπάρχουν γάτες που φτάνουν τα 20, έτσι μου είπε η κτηνίατρος που ρώτησα κ εγώ πρόσφατα για τον Μπόνυ που είναι 12-13 κ αυτός. :):) Παντως η Μαργαριτούλα φαίνετε πολύ πολύ μικρότερη.
Το τρίχωμα της δε... άψογο για την ηλικία της:up::up: αχ να την χαίρεσε την κουκλίτσα, κ είναι κ καλό γατούλι:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

12, 13 καπου εκει το κοριτσακι μου, αλλα μοιαζει μωρουλινι, κρατιεται πολυ καλα. της δινουμε τωρα κ ειδικη τροφη για το ποδαρακι της που ποναει μωρε μωρε. κ της το τριβουμε κ τωρα ειανι περδικι:)
καλο γατι:):) ψυχουλα ευχομαι να φτασει τα 20:) (γινεται αυτο?)

Μακάρι η κουκλίτσα!Σας το εύχομαι ολόψυχα.Φαίνεται οτι είναι καλή γατούλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κ εκει που κοιμομουνα ηρθε ξαφνικα ενα ποντικι:hmm::hmm: σιγα μη ξυπνησω τωρα να ασχοληθω
005.jpg

κ αφου δεν ξυπναγα με τιποτ με καβαλησανε κιολας
004-1.jpg

Τεμπέεεεεελα γάτα:):):):) πω πω πω, αλλά πολύ μα πολύ γλυκιά:up:

σημερα ξυπνησε το κοριτσακι μου, εφαγε το πρωινο του, ηπιε το νερο του, πηγε τουαλετα κ τωρα κοιμααααααται :lol::lol::lol::lol::lol:
γιατι πολυ κουραστηκε με τοση πρωινη δραστηριοτητα

κ εκει που κοιμομουνα ηρθε ξαφνικα ενα ποντικι:hmm::hmm: σιγα μη ξυπνησω τωρα να ασχοληθω
005.jpg
Αγάαααπη μου!!! Κοπελίτσα μου γλυκειά και πανέμορφη!!:):redface:
Σαν μωράκι είναι Βίκυ! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου! Κι΄εχει κι ένα μυτάκι πανέμορφο σαν να είναι ζωγραφισμένο!
:up::up::up:

η μαργαριτα (θεα του υπνου-ματια κλειστα) πρεπει να συγκατοικησει με την πασχαλια (εμμονικη- με μανια καταδιωξης-ματια ερμητικα ορθανοιχτα) οχι, φανταστειτε το μονο ! :lol::lol::lol:

εχθες με κοψοχολιασε. της εβαλα αμπουλα για τα παρασιτα δεν θυμαμαι το ονομα κ μου φαινοταν οτι μυριζε παρα πολυ:hmm::hmm:
μετα απο λιγο βλεπω τη μαργαριτα τεζα στο καναπε:( τη κοιταω δεν κουνιοταν ντιπ:confused: ωχ λεω λες να επαθε τιποτα απο τη μυρωδια... κοιταω αν αναπνεει δεν ειδα τιποτα, τα παιξα τη πιανω κ μου κανει ενα τεντωμα:mad:, κοιμοταν η παλιογομαρα τον υπνο το βαθυ κ εγω κοψοχολιασα.
με ειδε ο βασιλης κ λεει καλα εσυ εχεις τρελαθει κ γελαγε. περναι αγκαλια κ τη μαργαριτα κ με κοροιδευανε μαζι.
φτου τους:mad::mad:

Βίκυ και εμένα μου το κάνουν αυτό και τρόμαξα.. τελικά έμαθα ότι κάνουν το ψόφιο κοριό είτε τον έχουν πάρει βαθιά τον ύπνο.. :rolleyes:

η μαργαριτα (θεα του υπνου-ματια κλειστα) πρεπει να συγκατοικησει με την πασχαλια (εμμονικη- με μανια καταδιωξης-ματια ερμητικα ορθανοιχτα) οχι, φανταστειτε το μονο ! :lol::lol::lol:

Βίκυ και εμένα μου το κάνουν αυτό και τρόμαξα.. τελικά έμαθα ότι κάνουν το ψόφιο κοριό είτε τον έχουν πάρει βαθιά τον ύπνο.. :rolleyes:
Ναι ναι τα καθάρματα. Μπορει και να το κάνουν κι επίτηδες επειδή μας βλέπουν να ανησυχουμε τα τομάρια.... Εμένα κάνουν πως δεν ακουνε όταν τα φωνάζω και δεν έχουν όρεξη να σηκωθουν. Και αφου ψάχνω όλο το σπίτι κ σκύβω κ κάτω απ τους καναπέδες, ξαφνικά εμφανίζονται τεντώνοντας νωχελικά τους κώλους κ τις ουρές τους και με χαζεύουν. Μας εκμεταλλεύονται:lol::lol::P

Ναι ναι τα καθάρματα. Μπορει και να το κάνουν κι επίτηδες επειδή μας βλέπουν να ανησυχουμε τα τομάρια.... Εμένα κάνουν πως δεν ακουνε όταν τα φωνάζω και δεν έχουν όρεξη να σηκωθουν. Και αφου ψάχνω όλο το σπίτι κ σκύβω κ κάτω απ τους καναπέδες, ξαφνικά εμφανίζονται τεντώνοντας νωχελικά τους κώλους κ τις ουρές τους και με χαζεύουν. Μας εκμεταλλεύονται:lol::lol::P

Ναι ναι μας εκμεταλλεύονται :lol::lol::lol: τα τερατίνια, ψάχναμε την Μελίνα εχτές σας τις δουλάρες, σκύβαμε από εδώ, ψάχναμε εκεί, κ το καθαρματάκι μας κοίταζε όταν αποφάσισε να εμφανιστεί με ύφος... τσα? με ψάχνατε καλέ? Και ο δικός μου το ίδιο κάνει, ουρλιάζω μια ώρα, μιας κ ανυσυχώ μέχρι που θα στειρωθεί μην κάνει καμιά μαλ... κ εμφανίζετε κ κάνει τεντωματάκια κ χασμουριτάκια:P:P

Βίκυ ,

κάτι τέτοιο σου έκανε;
https://www.youtube.com/watch?v=vBP7Tt3ezu8

:lol::lol::lol:

Κααααλά, η ειδικότης της Μπάσσυς: να κάνει την πεθαμένη για να μην πιει το χάπι της:lol::lol::lol::up:
ΦΥΣΙΚΑ, και είναι η Μαργαρίτα η πιο έξυπνη, απορώ, γιατί απορείς:confused::confused:

τελικα νομιζα οτι η μελινα ηταν η πιο εξυπνη. εχω αρχισει να αναθεωρω. η μαργαριτα ειναι πραγματικα εξυπνη, μαλλον εχει αντιληψη τι κανουν οι ανθρωποι πιο πολυ απο τις αλλες δυο. μας καταλαβαινει καλυτερα.
κ δεν κανει ποτε τιποτα για να μας στεναχωρησει:):) ποτε μα ποτε, εκτος αν υπαρχει καπου ξεχασμενο φαγητο που παει να το φαει, αλλα αυτο της το δικαιολογω:):)
τωρα που το σκεφτομαι ειναι αγγελος αυτη η γατα με μεγαλη αντιληψη κ πολυ αγαπη για μας. :):):)

μεσημεριανη σιεστα ετσι για αλλαγη:lol::lol:
007-2.jpg

Ναι ναι μας εκμεταλλεύονται :lol::lol::lol: τα τερατίνια, ψάχναμε την Μελίνα εχτές σας τις δουλάρες, σκύβαμε από εδώ, ψάχναμε εκεί, κ το καθαρματάκι μας κοίταζε όταν αποφάσισε να εμφανιστεί με ύφος... τσα? με ψάχνατε καλέ? Και ο δικός μου το ίδιο κάνει, ουρλιάζω μια ώρα, μιας κ ανυσυχώ μέχρι που θα στειρωθεί μην κάνει καμιά μαλ... κ εμφανίζετε κ κάνει τεντωματάκια κ χασμουριτάκια:P:P
Τα ατιμα τα καθικάκια μας!!!:lol::lol::lol:

τελικα νομιζα οτι η μελινα ηταν η πιο εξυπνη. εχω αρχισει να αναθεωρω. η μαργαριτα ειναι πραγματικα εξυπνη, μαλλον εχει αντιληψη τι κανουν οι ανθρωποι πιο πολυ απο τις αλλες δυο. μας καταλαβαινει καλυτερα.
κ δεν κανει ποτε τιποτα για να μας στεναχωρησει:):) ποτε μα ποτε, εκτος αν υπαρχει καπου ξεχασμενο φαγητο που παει να το φαει, αλλα αυτο της το δικαιολογω:):)
τωρα που το σκεφτομαι ειναι αγγελος αυτη η γατα με μεγαλη αντιληψη κ πολυ αγαπη για μας. :):):)
Νομίζω πως ΄και τα τρία σου είναι άγγελοι. Κι ο Παρασκευάς, (η αδυναμία μου) κι η Μελίνα με τον τρόπο της, και η Μαργαριτουλα σου!:up:

Αγαπημένη μου Μαργαρίτα,:) επειδή η μαμα σου μου έχει αδυναμία λέει (το κατάλαβα τις προάλλες που με συνάντησε από κοντά), και η δική μου το ίδιο σου έχει εσένα αδυναμία (μετά τον Παρασκευά λεει που είναι και άγγελος! :)-Οριστε μας η άπιστη μάνα που τον προτιμάει απο μένα η κακουργα), ειπα κι εγώ να σου αφιερώσω την αφεντομουτσουνάρα μου και να με δεις για λίγο, μιας κι είμαι περήφανος σήμερα γιατι σφαλιάρισα τη Λούση μετά από κυνηγητο που μου έκανε για να μου δαγκώσει την ουρα΄! Δες με πώς καμαρώνω και την περιμένω με σηκωμένα τα μανίκια και στυβαρά μπράτσα να ξαναπαλέψω μαζί της με ονυχομαχίες που αυτη δεν μπορει (χεχεχε). 'Στην φωτο την πρώτη στέκομαι δίπλα στο κρεβάτι της μανουλας μου της μικρής (λείπει αυτον τον καιρο) και είμαι στο δωμάτιο μου. Στον χώρο μου καθώς λέω εγώ. Εεεε η μαμα με αποθανάτησε σε φωτο όπως είμαι θυμωμένος και έχω πάρει τις ανάποδες, κι είπα να σου παρουσιασω το μουτρο μου λοιπον.!:up::up:
Τίμυ. ο τσαχπινογαργαλιάρης και καραμπουζουκλής!:lol::lol:

DSC01635.JPG

εισαι ενας θεος γατος. ο πιο ωραιος μαγκας στο φορουμ. ο πιο σεξυ αντρακλας. η μανα , η μελινα κ εγω η μαργαριτα, εχουμε παθει τη πλακα μας μαζι σου. πλακωνομαστε ποια θα σε παρει. η μανα εχει ασκησει βετο σε θελει για παρτη της. η κακουργα θα μας αφησει με το πουλι στο χερι εμας:mad::mad::mad:

τιμακο μου η φωτο σου ειναι καταπληκτικη εισαι ενα γαταρος κουκλος
φιλια βικυ:)

εισαι ενας θεος γατος. ο πιο ωραιος μαγκας στο φορουμ. ο πιο σεξυ αντρακλας. η μανα , η μελινα κ εγω η μαργαριτα, εχουμε παθει τη πλακα μας μαζι σου. πλακωνομαστε ποια θα σε παρει. η μανα εχει ασκησει βετο σε θελει για παρτη της. η κακουργα θα μας αφησει με το πουλι στο χερι εμας:mad::mad::mad:

τιμακο μου η φωτο σου ειναι καταπληκτικη εισαι ενα γαταρος κουκλος
φιλια βικυ:)
Ευχαριστουμε ευχαριστουμε αγαπημένη μας παρεούλα τετράποδα και δίποδη μανούλα τους!!! Και εμείς σας θαυμάζουμε και είπε η μαμα μας ότι θα έρθει λειαν συντομως να σας ζουλήξει πολύ πολύ.:up::lol:

Οσο για το πουλί στο χέρι... ε δεν φταίει η καημένη η μαμα σας! Εγώ ο ίδιος είμαι δεσμευμένος με τις δυο τρεις γκόμενές μου που τις τακτοποιώ δεόντως σχεδόν καθημερινώς. Κι έτσι δεν ευκαιρώ για άλλες ερωτικές ιστορίες αλλα μόνον για σχεσεις με διανόηση αν θέτε. Να τα λεμε δηλ. έτσι πλατωνικά:rolleyes::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back