Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

:kiss:Κάθησε και τη φίλησε η Στέλλα; Ξανά μπράβο.

Τι λες, παιδί μου; Μόνο κάθησε; Εδώ φίλαγα το ένα πόδι και μου έδινε και τα υπόλοιπα να μην παραπονιούνται!:lol: Κόλλησε δίπλα μου και χόρτασα να χαϊδεύω κοιλιά και γουρ γουρ γουρ η Μαργαρίτα! Μέχρι που άρχισα να γουργουρίζω κι εγώ από τη χαρά μου:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λες, παιδί μου; Μόνο κάθησε; Εδώ φίλαγα το ένα πόδι και μου έδινε και τα υπόλοιπα να μην παραπονιούνται!:lol: Κόλλησε δίπλα μου και χόρτασα να χαϊδεύω κοιλιά και γουρ γουρ γουρ η Μαργαρίτα! Μέχρι που άρχισα να γουργουρίζω κι εγώ από τη χαρά μου:P
Έχουν δίκιο άρα τα παιδιά ,που διαμαρτύρονται για τη Μπάσσυ, που 7 στις 10 φορές θα τα σπρώξει για να φύγει:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχουν δίκιο άρα τα παιδιά ,που διαμαρτύρονται για τη Μπάσσυ, που 7 στις 10 φορές θα τα σπρώξει για να φύγει:(:(

καλε μη στενοχωριεσαι τα πιο πολλα ετσι ειναι. η μαργαριτα ειναι εξαιρεση και καθεται. ασε που παιζει να βαριεται να ξεκουβαλησει κ γιαυτο να καθεται :lol::lol::lol::lol:

''που να σηκωνομαι τωρααα''

εχω συνταρακτικα νεα. η μαργαριτα σημερα εμεινε ξυπνια 10 λεπτα παραπανω:lol::lol::lol: τωρα λιποθυμισε:lol::lol::lol:

Γρήγορα οξυγόνο στο κορίτσι!!!!
Ένα γιατροοοοό........

εχω συνταρακτικα νεα. η μαργαριτα σημερα εμεινε ξυπνια 10 λεπτα παραπανω:lol::lol::lol: τωρα λιποθυμισε:lol::lol::lol:

:up::up::up:

Μαργαρίτα, τι έγινες? Συνήλθες μετά από τη χθεσινή κραιπάλη? ;)

Θα κοιμάται ακόμα .....:lol::lol::lol:

οχι κανετε λαθος. συνηλθε κ μαλιστα τωρα δεν κοιμαται, αλλα ετοιμαζεται να κοιμηθει. βλεπω τη νταγκλα στο ματι της.
ετσι μου ερχεται να παω κ να την παιζω (τη γατα εννοω πονηρα μυαλα:lol::lol::lol:) κανα δυο ωρες να δω μετα αν θα παρει το βραβειο γκινες για μεγαλυτερη διαρκεια υπνου:lol::lol::lol::lol:

Για να την παίζεις 2 ώρες(την γάτα πάντα), πρέπει να είναι ξύπνια 2 ώρες συνεχόμενες.
Γίνεται;;;;

οχι κανετε λαθος. συνηλθε κ μαλιστα τωρα δεν κοιμαται, αλλα ετοιμαζεται να κοιμηθει. βλεπω τη νταγκλα στο ματι της.
ετσι μου ερχεται να παω κ να την παιζω (τη γατα εννοω πονηρα μυαλα:lol::lol::lol:) κανα δυο ωρες να δω μετα αν θα παρει το βραβειο γκινες για μεγαλυτερη διαρκεια υπνου:lol::lol::lol::lol:

Βίκυ νομίζω ότι η γάτα σου είναι ιδανική για την έκθεση! :happy:

μπα δε γινεται:lol::lol::lol: να τωρα τον πηρε κιολας. ξυπνα μαρη να παιξουμε:mad::mad: τεντωνεται γυρναει απο την αλλη και χουρρρρρ χουυυυρρρρ
εγω εχω δυο γατες κ μια υπνοβατη γατα:lol::lol:

Βίκυ νομίζω ότι η γάτα σου είναι ιδανική για την έκθεση! :happy:
σε ποια κατηγορια την φανταζεσαι να συμμετεχει?:hmm::hmm::lol::lol::lol:

Δυό γάτες και ένα φάντασμα πες καλύτερα:P

Δυό γάτες και ένα φάντασμα πες καλύτερα:P
εχθες ειχε ποδοσφαιρο κ ο βασιλης εβλεπε στο σαλονι εγω ημουν στο γατοβικοδωματιο κ εβλεπα σαπουνοπερα με τον παρασκευα κ την μελινα ρε που ειναι η μαργαριτα... που ειναι η μαργαριτα...κ που ηταν?
μπουρδουκλομενη στη κουβερτα στο σαλονι
Δύο γατιά και ένα υπνογάτι!
παω λοιπον να την παρω αγκαλια και ουτε που ανοιξε το ματι της. το μονο που εκανε ηταν ενα νιαρρρρρ

special class:
[ ] never awaken cats

:lol::lol::lol:
οι συμμετεχοντες θα ειναι πολλοι, η εξης μια, η μαργαριτα
και θα σαρωσει ολα τα βραβεια:up::up::up:

Μπας βρε Βικη και ψεκασες με λεξοτανιλ τους καναπεδες σου και ξεχασες να μας το πεις???Δεν εξηγητε,εκτος αν στην τροφη της βαζεις υπνωτικο (για να κανεις οτι γουσταρεις):hmm::hmm::hmm:

αν ψεκαζα θα το εκανα για τη μελινα κ οχι για τη μαργαριτα.:lol::lol::lol:
μαλλον τα γεραματα φταινε. βεβαια στους ανθρωπους λειτουργει αναποδα. οσο μεγαλωνεις τοσο λιγοτερο κοιμασαι η μαργαριτα το αναποδο.
ελπιζω να μη φτασει η στιγμη που θα κοιμαται συνεχεια:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back