stellak
Διάσημο μέλος
:kiss:Κάθησε και τη φίλησε η Στέλλα; Ξανά μπράβο.
Τι λες, παιδί μου; Μόνο κάθησε; Εδώ φίλαγα το ένα πόδι και μου έδινε και τα υπόλοιπα να μην παραπονιούνται!
Κόλλησε δίπλα μου και χόρτασα να χαϊδεύω κοιλιά και γουρ γουρ γουρ η Μαργαρίτα! Μέχρι που άρχισα να γουργουρίζω κι εγώ από τη χαρά μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Έχουν δίκιο άρα τα παιδιά ,που διαμαρτύρονται για τη Μπάσσυ, που 7 στις 10 φορές θα τα σπρώξει για να φύγειΤι λες, παιδί μου; Μόνο κάθησε; Εδώ φίλαγα το ένα πόδι και μου έδινε και τα υπόλοιπα να μην παραπονιούνται!Κόλλησε δίπλα μου και χόρτασα να χαϊδεύω κοιλιά και γουρ γουρ γουρ η Μαργαρίτα! Μέχρι που άρχισα να γουργουρίζω κι εγώ από τη χαρά μου
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Έχουν δίκιο άρα τα παιδιά ,που διαμαρτύρονται για τη Μπάσσυ, που 7 στις 10 φορές θα τα σπρώξει για να φύγει![]()
καλε μη στενοχωριεσαι τα πιο πολλα ετσι ειναι. η μαργαριτα ειναι εξαιρεση και καθεται. ασε που παιζει να βαριεται να ξεκουβαλησει κ γιαυτο να καθεται

''που να σηκωνομαι τωρααα''
vickymoon
Διάσημο μέλος

τωρα λιποθυμισε

konstans
Περιβόητο μέλος
Ένα γιατροοοοό........
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω συνταρακτικα νεα. η μαργαριτα σημερα εμεινε ξυπνια 10 λεπτα παραπανωτωρα λιποθυμισε
![]()

chryssa
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
ετσι μου ερχεται να παω κ να την παιζω (τη γατα εννοω πονηρα μυαλα

) κανα δυο ωρες να δω μετα αν θα παρει το βραβειο γκινες για μεγαλυτερη διαρκεια υπνου

konstans
Περιβόητο μέλος
Γίνεται;;;;
drf
Δραστήριο μέλος
οχι κανετε λαθος. συνηλθε κ μαλιστα τωρα δεν κοιμαται, αλλα ετοιμαζεται να κοιμηθει. βλεπω τη νταγκλα στο ματι της.
ετσι μου ερχεται να παω κ να την παιζω (τη γατα εννοω πονηρα μυαλα) κανα δυο ωρες να δω μετα αν θα παρει το βραβειο γκινες για μεγαλυτερη διαρκεια υπνου
![]()
Βίκυ νομίζω ότι η γάτα σου είναι ιδανική για την έκθεση!

vickymoon
Διάσημο μέλος

να τωρα τον πηρε κιολας. ξυπνα μαρη να παιξουμε
τεντωνεται γυρναει απο την αλλη και χουρρρρρ χουυυυρρρρεγω εχω δυο γατες κ μια υπνοβατη γατα

vickymoon
Διάσημο μέλος
σε ποια κατηγορια την φανταζεσαι να συμμετεχει?Βίκυ νομίζω ότι η γάτα σου είναι ιδανική για την έκθεση!![]()

konstans
Περιβόητο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Δύο γατιά και ένα υπνογάτι!εγω εχω δυο γατες κ μια υπνοβατη γατα![]()
drf
Δραστήριο μέλος
σε ποια κατηγορια την φανταζεσαι να συμμετεχει?![]()
special class:
[ ] never awaken cats

vickymoon
Διάσημο μέλος
εχθες ειχε ποδοσφαιρο κ ο βασιλης εβλεπε στο σαλονι εγω ημουν στο γατοβικοδωματιο κ εβλεπα σαπουνοπερα με τον παρασκευα κ την μελινα ρε που ειναι η μαργαριτα... που ειναι η μαργαριτα...κ που ηταν?Δυό γάτες και ένα φάντασμα πες καλύτερα![]()
μπουρδουκλομενη στη κουβερτα στο σαλονι
παω λοιπον να την παρω αγκαλια και ουτε που ανοιξε το ματι της. το μονο που εκανε ηταν ενα νιαρρρρρΔύο γατιά και ένα υπνογάτι!
οι συμμετεχοντες θα ειναι πολλοι, η εξης μια, η μαργαριταspecial class:
[ ] never awaken cats
![]()
και θα σαρωσει ολα τα βραβεια

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

μαλλον τα γεραματα φταινε. βεβαια στους ανθρωπους λειτουργει αναποδα. οσο μεγαλωνεις τοσο λιγοτερο κοιμασαι η μαργαριτα το αναποδο.
ελπιζω να μη φτασει η στιγμη που θα κοιμαται συνεχεια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool