Με διάλεξε, δεν τη διάλεξα

εχθες ειχε ποδοσφαιρο κ ο βασιλης εβλεπε στο σαλονι εγω ημουν στο γατοβικοδωματιο κ εβλεπα σαπουνοπερα με τον παρασκευα κ την μελινα ρε που ειναι η μαργαριτα... που ειναι η μαργαριτα...κ που ηταν?
μπουρδουκλομενη στη κουβερτα στο σαλονι

παω λοιπον να την παρω αγκαλια και ουτε που ανοιξε το ματι της. το μονο που εκανε ηταν ενα νιαρρρρρ

οι συμμετεχοντες θα ειναι πολλοι, η εξης μια, η μαργαριτα
και θα σαρωσει ολα τα βραβεια:up::up::up:

Ναι ναι:D:D η γάτα αυτή θα γίνει σταρ, είναι η μια κ μοναδική:up::up:

Φυσικο και πάρει όλα τα βραβεια:lol::lol:

Την αγαπάω πολύ:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ ευχαριζουμε ελιζα κατ για τα καλα σου λογια για την μαργαριτα
ειναι μια κουκλα. αγαπημενη γατουλα μακαρι να την εχω για παντα.
σαμπως θα το καταλαβαινω ολο θα κοιμαται:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είπαμεεεεε, δεν κοιμάται απλά. Εξυφαίνει σχέδια δράσης, αναλύει και καταστρώνει τεχνικές. Νομίζεις τυχαια ξέμεινε στο σαλόνι να κοιμάται-δήθεν- την ώρα του ποδοσφαίρου;

ελενη θα φτιαξω ενα βιντεο της μαργαριτας κ θα στο αφιερωσω. μηπως θες να εισαι ο αφηγητης?:lol::lol::lol:

ελενη θα φτιαξω ενα βιντεο της μαργαριτας κ θα στο αφιερωσω. μηπως θες να εισαι ο αφηγητης?:lol::lol::lol:
Ο αφηγητής...δεν ξέρω, πρέπει να κάνω πρώτα εγχείριση αλλαγής φύλου τώρα στα γεράματα:/::/:Αν είναι για αφηγήτρια.....ουχ, έχω τρακ:redface::redface:Τί θα έλεγες, να ακούγεται απαλά το τραγούδι "Ξύυυυπνα, μικρό μου κι άκουσεεεεε ένα μινόρε της αυγήηηηης, για σένανεεεε τοχω γραμμέεεεεενο από τα βάθη κάποιας ψυχήηηηηης":whistle::whistle::whistle::whistle:

το μαργαριταρακι τι κανει ? σε αποσυνθεση παλι απο τον πολυ υπνο ? τωρα με τα πολλα κρυα σιγουρα την εχεις χασει ε ? μωρε μπας και εχεις 2 γατες τελικα κ η μαργαριτα ειναι απλα ενα οραμα ?:lol:

το μαργαριταρακι τι κανει ? σε αποσυνθεση παλι απο τον πολυ υπνο ? τωρα με τα πολλα κρυα σιγουρα την εχεις χασει ε ? μωρε μπας και εχεις 2 γατες τελικα κ η μαργαριτα ειναι απλα ενα οραμα ?:lol:

:lol::lol::lol::lol:εχω πεθανει...........καλα αυτη η γατα μωρο σε κατσαρολα με υπνοστεντον την ειχαν ριξει??????????:lol::lol:

για να καταλαβατε τι μου συμβαινει αυτο το καιρο θα πρεπει να θυμαστε ή να διαβασετε πως βρηκα τη μαργαριτα. θα δειτε πολλες ομοιοτητες.
λοιπον στην αυλη μου κυκλοφορει ενας αδεσποτος νταβραντισμενος που βαραει τον παρασκευα:mad: αυτες τις μερες πηγαμε μαζι με τη βιβυ κατι αδεσποτα που ειχε πιασει με παγιδα για στειρωση.
ενας απο αυτους ηταν ο αδεσποτος "ο δικος μου":blink::blink: επαθα πλακα μολις τον ειδα. μενουμε κοντα με τη βιβυ.
απο τοτε ερχετε καθε μερα στο σπιτι μου κ προσπαθει να μπει μεσα. καθεται στο πορτακι και κοιταζονται με τα δικα μου. τωρα που γραφω ξαναεγινε αυτο. αρχισε ο παρασκευας κατι φωνες ξεσηκωσε το σπιτι.
αχ παιδια τι θα κανω ετσι καπως μου ηρθε κ η μαργαριτα. ελπιζω να μην επιμενει κ αυτος για κανα εξαμηνο, την εβαψα.
τον λυπαμαι κιολας αλλα αλλο ζωο δεν χωραει στο σπιτι.
επισης ο τροπος που φευγει οταν τον διωχνω ειναι ενδεικτικος του οτι με κοροιδευει. φευγει 2 βηματα κ ξαναγυριζει, δεν με φοβαται καθολου.
να δειτε που θα μου μπαστακωθει:confused::confused::confused: τα νευρα μου.

για να καταλαβατε τι μου συμβαινει αυτο το καιρο θα πρεπει να θυμαστε ή να διαβασετε πως βρηκα τη μαργαριτα. θα δειτε πολλες ομοιοτητες.
λοιπον στην αυλη μου κυκλοφορει ενας αδεσποτος νταβραντισμενος που βαραει τον παρασκευα:mad: αυτες τις μερες πηγαμε μαζι με τη βιβυ κατι αδεσποτα που ειχε πιασει με παγιδα για στειρωση.
ενας απο αυτους ηταν ο αδεσποτος "ο δικος μου":blink::blink: επαθα πλακα μολις τον ειδα. μενουμε κοντα με τη βιβυ.
απο τοτε ερχετε καθε μερα στο σπιτι μου κ προσπαθει να μπει μεσα. καθεται στο πορτακι και κοιταζονται με τα δικα μου. τωρα που γραφω ξαναεγινε αυτο. αρχισε ο παρασκευας κατι φωνες ξεσηκωσε το σπιτι.
αχ παιδια τι θα κανω ετσι καπως μου ηρθε κ η μαργαριτα. ελπιζω να μην επιμενει κ αυτος για κανα εξαμηνο, την εβαψα.
τον λυπαμαι κιολας αλλα αλλο ζωο δεν χωραει στο σπιτι.
επισης ο τροπος που φευγει οταν τον διωχνω ειναι ενδεικτικος του οτι με κοροιδευει. φευγει 2 βηματα κ ξαναγυριζει, δεν με φοβαται καθολου.
να δειτε που θα μου μπαστακωθει:confused::confused::confused: τα νευρα μου.

:lol::lol::lol::lol:βικυ σε καταλαβαν μου φαινεται και σε κοροιδευουν..:lol::lol:
αντε εγω τουλαχιστον θα μεινω στο δευτερο ..για σενα δεν το βλεπω:blink::blink::blink::redface::redface:

Καημένε άντρα του απιτιού... Και δεν αναφέρομαι στον Παρασκευά!!!

ωχ τα ιδια εχω παθει εγω με εναν πορτοκαλογατο εδω και 8 μηνες. δεν ξεκολλαει απο το παραθυρο, και ειναι τοσο γλυκος....ατυπα, (αδεσποτος ειναι), ανηκει σε εναν αλλο εδω στη γειτονια. ;)

:lol::lol::lol::lol:βικυ σε καταλαβαν μου φαινεται και σε κοροιδευουν..:lol::lol:
αντε εγω τουλαχιστον θα μεινω στο δευτερο ..για σενα δεν το βλεπω:blink::blink::blink::redface::redface:
ελα ρε κακουργα:mad::mad::mad: δε γινεται κατι πρεπει να κανω γκαμωτο μου:mad:

Καημένε άντρα του απιτιού... Και δεν αναφέρομαι στον Παρασκευά!!!
καλα αμα κανω καμια κινηση τετοια ο αντρας του σπιτιου θα εξαγριωθει νομιζω:/::/:
κ αν την κανω κ συνεχιζουν να ερχονται με αυτο το τροπο γατηδες καθε λιγο τι θα γινει?? το ετος 2020 θα με βρει με 8 γατηδες:down:

παιδια βοηθεια:blink::blink:

θα εξαγριωθει νομιζω:/::/:
[/quote]

το νομιζω μ'αρεσε. :lol:

γιατι εσυ στη θεση του τι θα εκανες ιωαννα?:lol::lol::lol: που εισαι κ γατομανα

Και θα έχει και τα δίκια του ο άνθρωπος! Αφού δέχτηκε τις άλλες τρεις, μπράβο του και φτάνει! Δεν είναι καλό να εξωθείς τον άλλον στα όριά του! Άστον έξω το νεαρό, γιατί θα ζηλέψει και ο Παρασκευάς και τότε ποιος σε σώζει! Φαντάζεσαι να υιοθετήσει τα χούγια της Μελίνας και να κατουράνε ομαδικώς για αντεπίθεση?

Και θα έχει και τα δίκια του ο άνθρωπος! Αφού δέχτηκε τις άλλες τρεις, μπράβο του και φτάνει! Δεν είναι καλό να εξωθείς τον άλλον στα όριά του! Άστον έξω το νεαρό, γιατί θα ζηλέψει και ο Παρασκευάς και τότε ποιος σε σώζει! Φαντάζεσαι να υιοθετήσει τα χούγια της Μελίνας και να κατουράνε ομαδικώς για αντεπίθεση?
να σου πω σαν θριλερ μου ακουστηκε αυτο. ανατριχιασα.
δεν προκειτε να τον βαλω μεσα με τιποτα, μα με τιποτα, αλλα πως να τον ξεφορτωθω:hmm::hmm: χωρις να του κανω κακο.
αυτος ειναι τοσο θρασυς που θα μαθει κ το πορτακι καμια μερα και θα μπει μεσα:lol::lol::lol::lol:
τελος παντων θα βρω τη λυση, αλλα μου κανει εντυπωση που με καταλαβαινουν κ εχουν ολα τα αδεσποτα τον ιδιο τροπο:hmm::hmm:
λες να τα ειπε με τη μαργαριτα κ να σφυριξε δυο φωνηεντα, κανε αυτο κ εκεινο οπως εκανα εγω κ με πηρε:lol::lol::lol::lol:

ωχχχχχχχχχχ!!!!!!! ουτε να το σκεφτω δεν θελω Βικακι μου..:blink::blink::blink:

εγω μιας και με ρωτησες, αμεσως μολις εβαζα μεσα τεταρτο γατο, θα εβαζα τα πραγματα μου σε μια μεγαλη βαλιτσα, και θα εφευγα οικειωθελως πριν να με κλωτσησει ο αντρας μου ! :lol:

δεν τιθεται θεμα για τον αδεσποτο, απλα λεω τις συμπτωσεις που συνεβησαν με τον γατο και τις ομοιοτητες με τη φαση της μαργαριτας μου.
η οποια παρεπιπτοντως κοιμααααααται :lol::lol::lol:

καλα παιδια εχω ριξει πολυ γελιο μ αυτο το βιντεο δειτε το (ασχετο με το θεμα μας αλλα γελασα πολυ)
https://www.youtube.com/watch?v=jfS-...2/blog-post_2636.html&feature=player_embedded

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back