ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ο δικος μου ενηλικιωθηκε... ε και?
οποτε θελει ειναι καλος και κοιμοοομαστε το βραδυ, οποτε θελει παιχνιδια με ταραζει.... και ας εχουμε παιξει αρκετα πριν
οποτε απλα χαλαρωσε...και απολαυσε το!
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
Τυχερή είσαι...θα μπορούσε και να σε δαγκώνει για να αναγκαστείς να ξυπνήσεις![]()
Το καλοκαίρι για να της ανοίξω την πόρτα μου δάγκωνε τα πόδια.
Ρώτησα κτηνίατρο, θεία που έχει τεράστια εμπειρία με γάτες και άλλους δυστυχισμένους γατογονείς και μου είπαν να χαλαρώσω και να το "απολαύσω".
Fotini
Διάσημο μέλος
Το καλοκαίρι για να της ανοίξω την πόρτα μου δάγκωνε τα πόδια.Ρώτησα κτηνίατρο, θεία που έχει τεράστια εμπειρία με γάτες και άλλους δυστυχισμένους γατογονείς και μου είπαν να χαλαρώσω και να το "απολαύσω".
![]()

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ε, όχι, αυτό πάει πολύ!!Εμένα η γάτα μου είναι 18 μηνών, μάλιστα σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που την υιοθέτησα. Είναι στειρωμένη από 8 μηνών. Και φυσικά κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι τα βράδια. Και η δική μου με ξυπνά από τις 6,20 το πρωί κάθε μέρα αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ και δύο μήνες με ξυπνά κάτι άγριες ώρες και θέλει να πάμε μαζί στην κουζίνα, στο πιάτο της, όπου κάνει οτι τρώει και μετά ανεβαίνει στην αγκαλιά μου και κάνει κάτι ύπνους για μισή ή μία ώρα, ενώ εγώ την χαϊδεύω. Για να το κόψει έκανα διάφορα όπως να μη σηκώνομαι, αλλά αυτή ούρλιαζε και σήκωνε όλη την πολυκατοικία στο πόδι. Και πέρασε το δικό της. Τώρα τις τελευταίες μέρες, από τη Δευτέρα έρχεται στο κρεβάτι και μου δίνει ένα φιλάκι για να ξυπνήσω.

Αυτό μου θυμίζει τα παλιόμωρα τα ανθρωπόμωρα, που αρχίζουν και γκαρίζουν στη μέση της νύχτας, και κοιμούνται μόνο άμα τα κρατάς αγκαλιά και άμα τα αφήσεις στην κούνια ουρλιάζουν λες και τους κάνεις φάλαγγα
Τότε αναφωνείς "Πού είσαι Ηρώδη". Αλλά, να σε παίρνουν χαμπάρι και να κάνουν το ίδιο οι γάτες, ΕΛΕΟΣ. Αν δεν ήταν ο άντρας μου και αν δεν ντρεπόμουν μη με πουν αναίσθητη στην πολυκατοικία, θα την άφηνα την κόρη μου να γκαρίζει μέχρι το ξημέρωμα, μέχρι να μάθει ότι δεν της περνάει. Έτσι είχε πει και ο παιδίατρός μας. Αλλά, ειλικρινά, με γάτα αν μου τύχαινε, δεν υπήρχε περίπτωση να την κρατάω αγκαλιά. Φαίνεται την έχεις μάθει να περνάει το δικό της και συνεχίζει ακάθεκτη. Κακώς, νομίζω, αυτό δεν το απολαμβάνεις. Στο παιδί σου κάνεις υπομονή, λες θα μεγαλώσει και θα καταλάβει, θα συνεννοηθούμε κάποια στιγμή. Η γάτα θα μείνει για πάντα μωρό. Τί, δεν θα ξανακοιμηθείς στη ζωή σου; Συγγνώμη, αλλά, πολύ επιπόλαια είναι η απάντηση περί απολαύσεως.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
παθουσα γατομανα Σιαμ σου λεει πως δεν υπαρχει γιατρεια!!!
ο δικος μου ενηλικιωθηκε... ε και?
οποτε θελει ειναι καλος και κοιμοοομαστε το βραδυ, οποτε θελει παιχνιδια με ταραζει.... και ας εχουμε παιξει αρκετα πριν
οποτε απλα χαλαρωσε...και απολαυσε το!

Η ζωή μου στα λόγια κάποιας άλλης..Νάνσυυυυυυ!!!Τα ίδια τραβάω με Ήλια και ΄Μάπα!!!!!ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΝΑΙ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mata_n
Νεοφερμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

mata_n
Νεοφερμένο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
mata_n
Νεοφερμένο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Διαβάζοντας το άρθρο είδα κάπου να αναφέρεται πως η χρήση ενός laser πριν το ύπνο τα κουράζει και κοιμούνται περισσότερο.. Αυτό που διαπίστωσα εγώ, γιατί πήρα ένα ήταν ότι ο καλός μου γατούλης οργίασε με το laser και όχι μόνο δεν κουραζότανε αλλα πάθαινε σαν υπερδιέγερση!!! Δεν ξέρω, ίσως ήταν τυχαίο στον δικό μου.. Κοιτάξτε το πάντως!
![]()
Λογικό είναι να του προκαλεί υπερδιέγερση και να του ξυπνάει την όρεξη για παιχνίδι, αλλά φαντάζομαι ότι αν παίξεις αρκετά μπορεί να κουραστεί και να ζητήσει timeout!
Εμένα η δικιά μου έπαιζε σαν τρελή την πρώτη φορά, μάλιστα έτριζε και τα δόντια της πριν του ορμήσει γιατί μάλλον νόμιζε ότι είναι έντομο και θα το καταπιεί!
Επίσης, κάποια στιγμή κατάλαβε από πού προέρχεται γιατί είδε το φακό στο χέρι μου και μου έκανε ένα "ΜΕΕΕΟΥ" σα να με μάλωνε και σταμάτησε να παίζει!
Μετά της το σταμάτησα για μερικές μέρες και τώρα παίζει αλλά όχι με τον ίδιο ενθουσιασμό! Το ψιλοβαρέθηκε και πιο πολύ το κοιτάει παρά το κυνηγάει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool