Με ξυπνά με τις κότες και νυστάζωωω!!

εχεις δικιο τοτε..γι αυτο κανεις τοσο υπομονη. εγω δεν εχω γονεις να μενουν μαζι μου μενω μονη μου με το γατουλινι και θα μπορουσα να ξυπναω στις 1 το μεσημερι που λεει ο λογος, γι αυτο γκρινιαζω !!!!!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε και γώ μόνη μου μένω... απλά μου το τσεκάρουν οι γονείς μου συνεχώς..... όταν κρέμασα τη γατοπολυκατοικία έγινε πανικός.. (θα ρίξει κάτω την πόρτα, θα την γρατζουνίσει, θα γίρει από το βάρος κλπ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παθουσα γατομανα Σιαμ σου λεει πως δεν υπαρχει γιατρεια!!!
ο δικος μου ενηλικιωθηκε... ε και?
οποτε θελει ειναι καλος και κοιμοοομαστε το βραδυ, οποτε θελει παιχνιδια με ταραζει.... και ας εχουμε παιξει αρκετα πριν
οποτε απλα χαλαρωσε...και απολαυσε το!

Τυχερή είσαι...θα μπορούσε και να σε δαγκώνει για να αναγκαστείς να ξυπνήσεις:lol:

Το καλοκαίρι για να της ανοίξω την πόρτα μου δάγκωνε τα πόδια. :lol: Ρώτησα κτηνίατρο, θεία που έχει τεράστια εμπειρία με γάτες και άλλους δυστυχισμένους γατογονείς και μου είπαν να χαλαρώσω και να το "απολαύσω".:hmm:

Το καλοκαίρι για να της ανοίξω την πόρτα μου δάγκωνε τα πόδια. :lol: Ρώτησα κτηνίατρο, θεία που έχει τεράστια εμπειρία με γάτες και άλλους δυστυχισμένους γατογονείς και μου είπαν να χαλαρώσω και να το "απολαύσω".:hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα η γάτα μου είναι 18 μηνών, μάλιστα σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που την υιοθέτησα. Είναι στειρωμένη από 8 μηνών. Και φυσικά κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι τα βράδια. Και η δική μου με ξυπνά από τις 6,20 το πρωί κάθε μέρα αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ και δύο μήνες με ξυπνά κάτι άγριες ώρες και θέλει να πάμε μαζί στην κουζίνα, στο πιάτο της, όπου κάνει οτι τρώει και μετά ανεβαίνει στην αγκαλιά μου και κάνει κάτι ύπνους για μισή ή μία ώρα, ενώ εγώ την χαϊδεύω. Για να το κόψει έκανα διάφορα όπως να μη σηκώνομαι, αλλά αυτή ούρλιαζε και σήκωνε όλη την πολυκατοικία στο πόδι. Και πέρασε το δικό της. Τώρα τις τελευταίες μέρες, από τη Δευτέρα έρχεται στο κρεβάτι και μου δίνει ένα φιλάκι για να ξυπνήσω.
Ε, όχι, αυτό πάει πολύ!!:mad::mad:Αυτό μου θυμίζει τα παλιόμωρα τα ανθρωπόμωρα, που αρχίζουν και γκαρίζουν στη μέση της νύχτας, και κοιμούνται μόνο άμα τα κρατάς αγκαλιά και άμα τα αφήσεις στην κούνια ουρλιάζουν λες και τους κάνεις φάλαγγα:down::down::mad::mad:Τότε αναφωνείς "Πού είσαι Ηρώδη". Αλλά, να σε παίρνουν χαμπάρι και να κάνουν το ίδιο οι γάτες, ΕΛΕΟΣ. Αν δεν ήταν ο άντρας μου και αν δεν ντρεπόμουν μη με πουν αναίσθητη στην πολυκατοικία, θα την άφηνα την κόρη μου να γκαρίζει μέχρι το ξημέρωμα, μέχρι να μάθει ότι δεν της περνάει. Έτσι είχε πει και ο παιδίατρός μας. Αλλά, ειλικρινά, με γάτα αν μου τύχαινε, δεν υπήρχε περίπτωση να την κρατάω αγκαλιά. Φαίνεται την έχεις μάθει να περνάει το δικό της και συνεχίζει ακάθεκτη. Κακώς, νομίζω, αυτό δεν το απολαμβάνεις. Στο παιδί σου κάνεις υπομονή, λες θα μεγαλώσει και θα καταλάβει, θα συνεννοηθούμε κάποια στιγμή. Η γάτα θα μείνει για πάντα μωρό. Τί, δεν θα ξανακοιμηθείς στη ζωή σου; Συγγνώμη, αλλά, πολύ επιπόλαια είναι η απάντηση περί απολαύσεως.:down: Να την μάθεις ότι υπάρχουν όρια. Τελεία και παύλα.

Το ξέρω πως την έχω κακομάθει. Ξέρω ακόμη οτι κάποια στιγμή η γάτα θα βαρεθεί να το κάνει και θα το κόψει μόνη της. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μένω μόνη μου και μια γάτα που ουρλίαζει τα μαυρα μεσάνυχτα δεν είναι οτι καλύτερο.

παθουσα γατομανα Σιαμ σου λεει πως δεν υπαρχει γιατρεια!!!
ο δικος μου ενηλικιωθηκε... ε και?
οποτε θελει ειναι καλος και κοιμοοομαστε το βραδυ, οποτε θελει παιχνιδια με ταραζει.... και ας εχουμε παιξει αρκετα πριν
οποτε απλα χαλαρωσε...και απολαυσε το!
:lol::lol::lol:Η ζωή μου στα λόγια κάποιας άλλης..Νάνσυυυυυυ!!!Τα ίδια τραβάω με Ήλια και ΄Μάπα!!!!!ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΝΑΙ!!!:down:

Καλημέρα! Το γατόνι μου ειναι 2 μηνών και τον έχω λιγότερο από μήνα.. Από τις αρχές που τον πήρα τον κοιμιζα σε ένα δωμάτιο δίπλα από το δικό μου με το κρεββατάκι του το φαγητό του, το νερό και μερικά παιχνιδιά. έχει κλάψει δυο φορές και ο μονος λόγος που σηκώθηκα για να τον "μαλωσω" ήταν οι γείτονες που φοβήθηκα ότι ίσως ξυπνήσει. όπως τα μάθεις είναι!!:)

Ας ξυπνήσουν μια δυό φορές κι οι γείτονες, από το να ξυπνάμε εμείς τα επόμενα 15-20 χρόνια κάθε βράδυ:D

Σχετικά με τους γείτονες, και συγγνώμη εανβγαίνω εκτός θέματος, έαν ενοχληθούν έχουν το δικαίωμα να μου πουν να διώξω το γατί? (το διαμέρισμα είναι του φίλου μου και μένουμε μαζί ):(

έχεις δικαίωμα να κρατάς μέσα στο διαμέρισμά σου 2 ζωάκια κάτω τον 10 κιλών.. (όχι σε μπαλκόνι ή κοινόχρηστους δρόμους). ακόμη και αν ο κανονισμός της πολυκάτοικίας ή ο ιδιοκτήτης απαγορεύει τα ζώα η ελληνική νομοθεσία σου δίνει το δικαίωμα να τα έχεις. δεν έχουν δικαίωμα να σε υποχρεώσουν... να φοβάσαι τους εκδικητικούς γείτονες όμως..

Επανέρχομαι με το θέμα της γάτας μου που με ξυπνούσε στις 4 το ξημέρωμα. Το έκοψε. Τώρα με ξυπνάει στις 6 το πρωϊ. Με το που έσφυξαν τα κρύα η γάτα μου κάθεται και χουχουλιάζει όλο το βράδυ. Επίσης πριν από δύο εβδομάδες άρχισε να γλύφει με μανία το πόδι της με συνέπεια να το μαδήσει. Την πήγα στο γιατρό και μας έδωσε φαρμακευτική αγωγή για αλεργία. Μετά από δύο ημέρες έπαψε να με σηκώνει το ξημέρωμα και πήγαινε να φάει μόνη της. Βέβαια τα φάρμακα την πήραξαν λίγο στο στομάχι αλλά σε τρείς ημέρες το ξεπέρασε. Αλλά εγώ κοιμάμαι άνετα τα βράδυα.

Διαβάζοντας το άρθρο είδα κάπου να αναφέρεται πως η χρήση ενός laser πριν το ύπνο τα κουράζει και κοιμούνται περισσότερο.. Αυτό που διαπίστωσα εγώ, γιατί πήρα ένα ήταν ότι ο καλός μου γατούλης οργίασε με το laser και όχι μόνο δεν κουραζότανε αλλα πάθαινε σαν υπερδιέγερση!!! Δεν ξέρω, ίσως ήταν τυχαίο στον δικό μου.. Κοιτάξτε το πάντως!
:hmm:

Διαβάζοντας το άρθρο είδα κάπου να αναφέρεται πως η χρήση ενός laser πριν το ύπνο τα κουράζει και κοιμούνται περισσότερο.. Αυτό που διαπίστωσα εγώ, γιατί πήρα ένα ήταν ότι ο καλός μου γατούλης οργίασε με το laser και όχι μόνο δεν κουραζότανε αλλα πάθαινε σαν υπερδιέγερση!!! Δεν ξέρω, ίσως ήταν τυχαίο στον δικό μου.. Κοιτάξτε το πάντως!
:hmm:

Λογικό είναι να του προκαλεί υπερδιέγερση και να του ξυπνάει την όρεξη για παιχνίδι, αλλά φαντάζομαι ότι αν παίξεις αρκετά μπορεί να κουραστεί και να ζητήσει timeout!
Εμένα η δικιά μου έπαιζε σαν τρελή την πρώτη φορά, μάλιστα έτριζε και τα δόντια της πριν του ορμήσει γιατί μάλλον νόμιζε ότι είναι έντομο και θα το καταπιεί!:lol: Επίσης, κάποια στιγμή κατάλαβε από πού προέρχεται γιατί είδε το φακό στο χέρι μου και μου έκανε ένα "ΜΕΕΕΟΥ" σα να με μάλωνε και σταμάτησε να παίζει!:up:
Μετά της το σταμάτησα για μερικές μέρες και τώρα παίζει αλλά όχι με τον ίδιο ενθουσιασμό! Το ψιλοβαρέθηκε και πιο πολύ το κοιτάει παρά το κυνηγάει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back