Με ξυπνά με τις κότες και νυστάζωωω!!

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
παιδια θα σας πω τον πονο μου για το κατα τα αλλα λατρεμενο γατονι μου. ειναι θηλυκο περιπου 7 μηνων, και νομιζω υποφερει απο υπερκινητικοτητα !! με τρελαινει, τρεχει σα παλαβο ολη μερα συνεχως θελει παιχνιδια και με ξυπνα απο τις 6 το πρωι καθε μερα !! τις καθημερινες δε με πειραζει να ξυπναω μια ωρα νωριτερα, ουτως η αλλως στις 7 ξυπναω για να παω για δουλεια, τα σαββατοκυριακα ομως μου κοστιζει να μη μπορω να κοιμηθω !! θα ηρεμησει καθολου μεγαλωνοντας; η στειρωση θα βοηθησει καθολου ή θα γινω εντελως υστερικια απο την ελλειψη υπνου; μα πως ειναι δυνατον να θελει ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ το σκατο; δεν κουραζεται? τι ενεργεια ειναι αυτη; μηπως στις τροφες βαζουν παραπανω ταυρινη απο οσο θα πρεπε; περα απο μενα και την κουραση μου ανησυχω και για αυτην. δεν ειναι φυσιολογικο να υπαρχει τοσο εντονη απωλεια ξεκουρασης και τοσος λιγος υπνος.. λες να ντοπαρεται καπως το γατι μου ;;;; χα χα χα, πλακα κανω. θα ηρεμησει παιδια; ειλκρινα δε με ενοχλουν οι ζημιες και οι φασαριες, πρεπει και αυτο καπως να εκτονωθει, μεσα σε διαμερισμα ζει, η ελλειψη υπνου ομως με σκοτωνει..καμια ιδεα;;

μη μου πειτε να κοιμομαστε χωριστα, δε μπορω..τη θελω αγκαλιτσα μου τη νυχτα..να κανω υπομονη; θα ηρεμησει και θα κοιμαται περισσοτερο οταν ενηλικιωθει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα με την ενηλικίωση θα ηρεμησει η γατουλα σου αλλα προσεχε τι ευχεσαι γιατι θα σου λειψουν μετα τα τρελα παιχνιδια.
Εντομεταξυ μια λυση ισως ειναι να παιξεις μαζι της με ενα λειζερ για παραδειγμα για αρκετη ωρα πριν τον υπνο τρεναροντας καπως την ωρα που κανονικα θα κοιμοταν. Με λιγη περισσοτερη κουραση ισως κοιμαται πιο πολυ.
Αν δεν αντεχεις αλλο, μπορεις τα σαββατοκυριακα να την βγαζεις εξω απο το δωματιο μολις ξυπνησει και εσυ να ριχνεις ακομα κανα δυωρο υπνακο
Καλη δυναμη με την ζουζουνα σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια θα σας πω τον πονο μου για το κατα τα αλλα λατρεμενο γατονι μου. ειναι θηλυκο περιπου 7 μηνων, και νομιζω υποφερει απο υπερκινητικοτητα !! με τρελαινει, τρεχει σα παλαβο ολη μερα συνεχως θελει παιχνιδια και με ξυπνα απο τις 6 το πρωι καθε μερα !! τις καθημερινες δε με πειραζει να ξυπναω μια ωρα νωριτερα, ουτως η αλλως στις 7 ξυπναω για να παω για δουλεια, τα σαββατοκυριακα ομως μου κοστιζει να μη μπορω να κοιμηθω !! θα ηρεμησει καθολου μεγαλωνοντας; η στειρωση θα βοηθησει καθολου ή θα γινω εντελως υστερικια απο την ελλειψη υπνου; μα πως ειναι δυνατον να θελει ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ το σκατο; δεν κουραζεται? τι ενεργεια ειναι αυτη; μηπως στις τροφες βαζουν παραπανω ταυρινη απο οσο θα πρεπε; περα απο μενα και την κουραση μου ανησυχω και για αυτην. δεν ειναι φυσιολογικο να υπαρχει τοσο εντονη απωλεια ξεκουρασης και τοσος λιγος υπνος.. λες να ντοπαρεται καπως το γατι μου ;;;; χα χα χα, πλακα κανω. θα ηρεμησει παιδια; ειλκρινα δε με ενοχλουν οι ζημιες και οι φασαριες, πρεπει και αυτο καπως να εκτονωθει, μεσα σε διαμερισμα ζει, η ελλειψη υπνου ομως με σκοτωνει..καμια ιδεα;;

μη μου πειτε να κοιμομαστε χωριστα, δε μπορω..τη θελω αγκαλιτσα μου τη νυχτα..να κανω υπομονη; θα ηρεμησει και θα κοιμαται περισσοτερο οταν ενηλικιωθει;
Μηπως γλειφει απο τον καφε που αφηνεις?Δεν ειναι απιθανο...:hmm::)

Τα γατιά κοιμούνται γύρω στις 16 -18 ώρες ημερησίως. Οι σιαμέζες ,λένε, ότι είναι υπερκινητικές, η δικιά σου είναι σιαμ; αν δεν είναι, μπορεί μεγαλώνοντας να ηρεμήσει, αλλά, μέχρι τότε, θα έχεις ρέψει:lol: Αν και δεν θα σου αρέσει, θα σου προτείνω να τη μάθεις σιγά σιγά να κοιμάται μόνη της. Μην ανησυχείς, θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τον ύπνο και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις το στερητικό σύνδρομο:up::lol:Θα κάνεις ρυτίδες ,μωρέ, από την αϋπνία, μικρή κοπέλα:lol:

αν ξυπνάς στις 6 είσαι τύχερή... στο δικό μου σπίτι τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 4...

και δεύτερη γάτα που πήρα πάλι με εμένα θέλει να παίξει ο αρσενικός....

μη γκρινιάζεις λοιπόν .... εγώ προσπαθώ να μάθω να γίνεται ο κακός χαμός πάνω στο κρεβάτι μου και να συνεχίζω να κοιμάμαι... (υπόψην έχω φοβία από το σεισμό του 99 και με το παραμικρό κούνημα νομίζω ότι η πάρνηθα ξύπνησε πάλι και πετάγομαι....)

και μενα με ξυπναγε νωρις .τωρα πηραμε λειζερ και τρελαινεται καμια ωρα πριν στο παιχνιδι πεφτει ξερη και σηκωνεται μετα απο μενα πλεον.......

Συγγνώμη για το άσχετο αλλά ξέρετε από που μπορώ να πάρω ένα λέιζερ?:redface:
Δηλώνω ομοιοπαθούσα...:D

από κανένα παζάρι.. αν πας για καφέ επίσης θησείο... από καμία λαϊκή κλπ

Ευχαριστώ!

Εγω απλα συνηθισα να ξανακοιμαμαι μετα.
:D

Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα κοιταξω να την αποχωριστω απο το κρεβατι μου για λιγους μηνες μεχρι να μεγαλωσει,;) και μετα θα ξανακοιμομαστε παρεουλα. Θα κλαιει πολυ στην αρχη το ξερω, αλλα δε γινεται διαφορετικα, νιωθω οτι θα πεσω κατω απο την ελλειψη υπνου!! ηδη ειμαι σα ζομπι...Τα εχω δοκιμασει ολα, τι λειζερ, τι αγαπημενα της παιχνιδια για αρκετη ωρα πριν κοιμηθει, 6 η ωρα το ματι γαριδα η μικρη μου διαβολιτσα !!!!!!!!! :mad::mad: Και οταν τη βγαζω εξω στις 6 το πρωι τα σαββατοκυριακα μηπως συνεχισω να κοιμαμαι, καθεται εξω απο την πορτα, πλανταζει στο κλαμα και ξυνει την πορτα, μεχρι και πανω στο χερουλι ανεβαινει, ανοιγει την πορτα και πηδαει πανω στο κεφαλι μου!! και απο τη λυσσα της και το τρεχαλητο μπορει να σπασει και τιποτα !! αντε να κοιμηθεις μετα !!! ΕΧω ακομα δοκιμασει οταν ειναι παρα πολυ ζωηρη τη νυχτα να την αφηνω μεσα και εγω να κοιμαμαι, εχω πεισει τον εαυτο μου να μαθει να κοιμαται παρολη τη φασαρια, αλλα οταν η γατα σου πηδαει με μανια ξαφνικα πανω στο κεφαλι σου πως να κοιμηθεις ;;; αυτο ειναι βαρβαρο !!! εχω ακομα δοκιμασει να τη βγαζω απο το βραδυ σαββατοκυριακα εξω, αλλα νομιζω οτι δε γινεται δευτερα-παρασκευη μεσα και σ/κ εξω. δε λειτουργουν ετσι τα γατακια και δεν το καταλαβαινουν αυτο...ή μεσα και υπομονη, ή εξω ολοκληρωτικα...και μαλλον θα διαλεξω το δευτερο. ευχαριστω πολυ !!:P

Σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις. Μάλλον θα κοιταξω να την αποχωριστω απο το κρεβατι μου για λιγους μηνες μεχρι να μεγαλωσει,;) και μετα θα ξανακοιμομαστε παρεουλα. Θα κλαιει πολυ στην αρχη το ξερω, αλλα δε γινεται διαφορετικα, νιωθω οτι θα πεσω κατω απο την ελλειψη υπνου!! ηδη ειμαι σα ζομπι...Τα εχω δοκιμασει ολα, τι λειζερ, τι αγαπημενα της παιχνιδια για αρκετη ωρα πριν κοιμηθει, 6 η ωρα το ματι γαριδα η μικρη μου διαβολιτσα !!!!!!!!! :mad::mad: Και οταν τη βγαζω εξω στις 6 το πρωι τα σαββατοκυριακα μηπως συνεχισω να κοιμαμαι, καθεται εξω απο την πορτα, πλανταζει στο κλαμα και ξυνει την πορτα, μεχρι και πανω στο χερουλι ανεβαινει, ανοιγει την πορτα και πηδαει πανω στο κεφαλι μου!! και απο τη λυσσα της και το τρεχαλητο μπορει να σπασει και τιποτα !! αντε να κοιμηθεις μετα !!! ΕΧω ακομα δοκιμασει οταν ειναι παρα πολυ ζωηρη τη νυχτα να την αφηνω μεσα και εγω να κοιμαμαι, εχω πεισει τον εαυτο μου να μαθει να κοιμαται παρολη τη φασαρια, αλλα οταν η γατα σου πηδαει με μανια ξαφνικα πανω στο κεφαλι σου πως να κοιμηθεις ;;; αυτο ειναι βαρβαρο !!! εχω ακομα δοκιμασει να τη βγαζω απο το βραδυ σαββατοκυριακα εξω, αλλα νομιζω οτι δε γινεται δευτερα-παρασκευη μεσα και σ/κ εξω. δε λειτουργουν ετσι τα γατακια και δεν το καταλαβαινουν αυτο...ή μεσα και υπομονη, ή εξω ολοκληρωτικα...και μαλλον θα διαλεξω το δευτερο. ευχαριστω πολυ !!:P
Εξω...συμφωνω..και εγω τον εμαθα ετσι.Τις πρωτες 2-3 μερες νιαουριζε και χαλαγε τον κοσμο...και μετα το καταλαβε...οτι ο`τι και να κανει δεν μπαινει μεσα και ετσι:happy:...τελος

Καλημέρα και από μια χαρούμενη γατομαμά που βρήκε χθες το χαμένο γατόπαιδό της!!!
Η Μπουμπού είναι σχεδόν 9 μηνών, τρελόγατο και υπερκινητική και στειρωμένη από τους 7 μήνες. Δεν κοιμάται μαζί μας γιατί ο άντρας μου έχει θέμα με την τρίχα (και πολλά άλλα, θα σας τα γράψω αλλού) και ενώ περάσαμε μια ευτυχισμένη φάση που νιαούριζε 5 λεπτά πριν το ξυπνητήρι, μετά τη στείρωση τα πράγματα δυσκόλεψαν! Στο Κέντρο Γάτας που την στείρωσαν μου είπαν ότι την τάιζα πολύ για το μέγεθος της και μετά τη στείρωση ήθελε μόνο 55 γραμμάρια ειδική ξηρά τροφή! Από τότε τη δέρνει η μαύρη πείνα και ενώ της βάζω λίγο παραπάνω από αυτό που πρέπει, μας ξυπνάει όλο και πιο νωρίς κλαίγοντας στην πόρτα! Ειδικά τώρα με την αλλαγή της ώρας, μαύρους κύκλους έχω κάνει! Κι εμάς έχει μάθει το κόλπο με το χερούλι και κοιμόμαστε με την πόρτα κλειδωμένη, αν είναι ποτέ δυνατόν!
Κουράγιο από μια ακόμα άυπνη γατομάνα! (που εκτός από το μιαρ, μιαρ, έχει και κρεβατομουρμούρα)
Πολύ σας ζηλεύω εσάς που κοιμάστε με τα ζουζούνια σας! :/:

Καλημέρα και από μια χαρούμενη γατομαμά που βρήκε χθες το χαμένο γατόπαιδό της!!!
Η Μπουμπού είναι σχεδόν 9 μηνών, τρελόγατο και υπερκινητική και στειρωμένη από τους 7 μήνες. Δεν κοιμάται μαζί μας γιατί ο άντρας μου έχει θέμα με την τρίχα (και πολλά άλλα, θα σας τα γράψω αλλού) και ενώ περάσαμε μια ευτυχισμένη φάση που νιαούριζε 5 λεπτά πριν το ξυπνητήρι, μετά τη στείρωση τα πράγματα δυσκόλεψαν! Στο Κέντρο Γάτας που την στείρωσαν μου είπαν ότι την τάιζα πολύ για το μέγεθος της και μετά τη στείρωση ήθελε μόνο 55 γραμμάρια ειδική ξηρά τροφή! Από τότε τη δέρνει η μαύρη πείνα και ενώ της βάζω λίγο παραπάνω από αυτό που πρέπει, μας ξυπνάει όλο και πιο νωρίς κλαίγοντας στην πόρτα! Ειδικά τώρα με την αλλαγή της ώρας, μαύρους κύκλους έχω κάνει! Κι εμάς έχει μάθει το κόλπο με το χερούλι και κοιμόμαστε με την πόρτα κλειδωμένη, αν είναι ποτέ δυνατόν!
Κουράγιο από μια ακόμα άυπνη γατομάνα! (που εκτός από το μιαρ, μιαρ, έχει και κρεβατομουρμούρα)
Πολύ σας ζηλεύω εσάς που κοιμάστε με τα ζουζούνια σας! :/:
Αχχχχ...μωρε θα συνηθησουν...που θα παει ..και ο δικος σου,και το γατουνι.:/:

Χρυσσα πέτα τον αντρα απο το κρεβατι και βάλε το γατί σου !!!! χα χα χα (πλάκα κανω !! ) υπομονη και στις δυο μας, θα ηρεμησουν τα σατανοπαιδα που θα παει ;;;; :confused:

Εμένα η γάτα μου είναι 18 μηνών, μάλιστα σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που την υιοθέτησα. Είναι στειρωμένη από 8 μηνών. Και φυσικά κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι τα βράδια. Και η δική μου με ξυπνά από τις 6,20 το πρωί κάθε μέρα αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ και δύο μήνες με ξυπνά κάτι άγριες ώρες και θέλει να πάμε μαζί στην κουζίνα, στο πιάτο της, όπου κάνει οτι τρώει και μετά ανεβαίνει στην αγκαλιά μου και κάνει κάτι ύπνους για μισή ή μία ώρα, ενώ εγώ την χαϊδεύω. Για να το κόψει έκανα διάφορα όπως να μη σηκώνομαι, αλλά αυτή ούρλιαζε και σήκωνε όλη την πολυκατοικία στο πόδι. Και πέρασε το δικό της. Τώρα τις τελευταίες μέρες, από τη Δευτέρα έρχεται στο κρεβάτι και μου δίνει ένα φιλάκι για να ξυπνήσω.

Τώρα τις τελευταίες μέρες, από τη Δευτέρα έρχεται στο κρεβάτι και μου δίνει ένα φιλάκι για να ξυπνήσω.

Τυχερή είσαι...θα μπορούσε και να σε δαγκώνει για να αναγκαστείς να ξυπνήσεις:lol:

εμένα αισίως κάνουν τα πάντα πάνω στο κρεβάτι μου... πόσες φορές μου δάγκωσαν την μύτη για να ξυπνήσω....
τελευταία ο πρίνς με ξυπνάει με την πατουσάρα του στη μύτη ή στο μάτι μου.....

μπραβο prince, εχεις υπομονη !! εγω με τον υπνο ειμαι ευαισθητη, πιστεψε αντεχω τα παντα απο τη γατουλα μου, κανει ζημιες, φασαρια κλπ. αλλα να με ξυπναει και μαλιστα με βαρβαρο τροπο δεν το μπορω. αυτο δε σημαινει οτι την αγαπαω λιγοτερο, απλα δε μπορω να το δω γλυκα ολο αυτο, οταν πηδαει στο κεφαλι μου απο ψηλα με δυναμη την ωρα που κοιμαμαι με ταραζει πολυ. δεν ειναι γλυκο αυτο πιστεψε με, βασανιστηριο ειναι:mad:

δεν είναι ότι έχω υπομονή... απλά ζω στο σπίτι που ουσιαστικά ακόμη ανοίκει στους γονείς μου... όποτε ανεβαίνουν πάνω τσεκάρουν τις πόρτες για γρατζουνιές.... αν τον αφήσω απέξω τον κύριο ξύνει την πόρτα πηδάει στο πόμολο και την ανοίγει...... αν τα χωρίσω (ένα μέσα στο δωμάτιο ένα έξω από αυτό) κλαίνε όλο το βράδυ και ξύνουν και τα δύο...

μόνη λύση να τα παίζω το βράδυ μέχρι να κουραστούν οπότε και με αφήνουν κανά 4ωρο να κοιμηθώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back