anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
11-03-07
13:02

Παντως το baileys ίσως το προτιμά γιατί του μυρίζει γάλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
11-03-07
15:38
Εμας ο Μισκα ετρωγε φετα και ο Σαββας στρωει ελιες, ποπκορν και σταφιδες (τρελαινεται για αυτες!) 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
11-03-07
17:04
Παντως το baileys ίσως το προτιμά γιατί του μυρίζει γάλα.
ναι μπορει το σκεφτηκα και εγω αυτο...
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
11-03-07
17:45
omg! της δίνω πολύ τόνο και πολλές φορές και αλλαντικά!Τρελαίνεται για μπέικον και γαλοπούλα αλλά πράγματι έχω παρατηρήσει οτι μετά πίνει πολύ πολύ νερό ενώ άλλες φορές καθόλου!
12-03-07
00:56
Ολιβια, μην της δινεις ανθρωπινο τονο, εχει πολυ αλατι και δεν κανει!
Εμεις αρχισαμε διαιτα γιατι θελω να χασει κανα κιλο(ειναι 4,5). Αλλιως δεν θα την δεχτουν στην καμπινα των επιβατων του αεροπλανου οταν θα γυριζουμε απο χιο το Πασχα!
Εμεις αρχισαμε διαιτα γιατι θελω να χασει κανα κιλο(ειναι 4,5). Αλλιως δεν θα την δεχτουν στην καμπινα των επιβατων του αεροπλανου οταν θα γυριζουμε απο χιο το Πασχα!

ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
12-03-07
01:00
η πατουνα τρωει φραουλα καλε κανονικα κ με το νομο
kyka
Δραστήριο μέλος
Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα.
09-07-08
15:36
Η κύκα τρελαίνεται για ελιές και δε θα ανυσηχούσα αν δεν την έπιανα μια μέρα να έχει ορμήσει στο πιάτο μου και να καταπίνει και το κουκούτσι!Έπαθα αμόκ όταν την είδα!Και ήμουν από πάνω της να δω αν θα πάθει κάτι!Τελικά βρήκα τα υπολλείματα στην άμμο!Ουφ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum