Μη! Δεν κάνει!

:blink::blink::blink:
Παντως το baileys ίσως το προτιμά γιατί του μυρίζει γάλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμας ο Μισκα ετρωγε φετα και ο Σαββας στρωει ελιες, ποπκορν και σταφιδες (τρελαινεται για αυτες!) :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:
Παντως το baileys ίσως το προτιμά γιατί του μυρίζει γάλα.

ναι μπορει το σκεφτηκα και εγω αυτο...

omg! της δίνω πολύ τόνο και πολλές φορές και αλλαντικά!Τρελαίνεται για μπέικον και γαλοπούλα αλλά πράγματι έχω παρατηρήσει οτι μετά πίνει πολύ πολύ νερό ενώ άλλες φορές καθόλου!

Ολιβια, μην της δινεις ανθρωπινο τονο, εχει πολυ αλατι και δεν κανει!
Εμεις αρχισαμε διαιτα γιατι θελω να χασει κανα κιλο(ειναι 4,5). Αλλιως δεν θα την δεχτουν στην καμπινα των επιβατων του αεροπλανου οταν θα γυριζουμε απο χιο το Πασχα!:P

η πατουνα τρωει φραουλα καλε κανονικα κ με το νομο

Η κύκα τρελαίνεται για ελιές και δε θα ανυσηχούσα αν δεν την έπιανα μια μέρα να έχει ορμήσει στο πιάτο μου και να καταπίνει και το κουκούτσι!Έπαθα αμόκ όταν την είδα!Και ήμουν από πάνω της να δω αν θα πάθει κάτι!Τελικά βρήκα τα υπολλείματα στην άμμο!Ουφ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back