mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

τα λέμε καλό πάσχα σε όλους και στις γάτες όλων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
δεν είπα το αντίθετο απλά η σιγκεκριμένη κούκλα δεν ήταν γιατρος
τα λέμε καλό πάσχα σε όλους και στις γάτες όλων![]()
Τσ τσ τσ, για την σημερινή κούκλα (δηλαδή εμένα) δεν έχεις κάτι να πεις ε;

Ημουν απεριποιητη μάλλον για αυτο...

Χάρηκα που σε γνώρισα μέσπαιρος και λυπάμαι που δεν μιλησαμε πιο πολύ αλλά ήμουν λίγο πανικόβλητη εκεινη την ώρα να ταίσω τα μωράκια.
Κούκλος ο δικός σου και καλό παιδί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

όταν ξαναπεράσεις πες μου να πεταχτώ, δίπλα μένω

όσο για τον γατούλι μου η γιατρός έχει άλλη άποψη, όλο αγριάδες της έκανε ο κάφρος
ηρέμησε μόνο όταν του έφερε από δίπλα μια ασπρόμαυρη γατούλα, του γυάλισε φαίνεται
και μετά μας το έπαιζε κύριος
*έχουμε τίποτα πληροφορίες για αυτή την γατούλα?

RedCat
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Μεσπαιρος αυτό το έχω ξανακούσει πάντως... Απο την Τζίνα στο ΚΚΓ. Ήταν ένας γατούλης αδέπσοτος που τον είχαν μήνες για θεραπεία απο τροχαίο και η μόνη περίπτωση να συνεργαζόταν για να του φροντίσουν τις πληγές ήταν να βρίσκεται στον χώρο μια άλλη γατούλα, η οποία μάλιστα τον αντιπαθούσε και σφοδρότατα!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

πάντως από όταν ήρθε σπίτι ηρέμησε και έγινε πάλι ο γνωστός χαϊδοκόλης, φένεται απλά πως δεν του αρέσουν οι γιατροί και οι βελόνες

RedCat
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Είναι ο Ρούλης, περίπου 2 ετών, διαθέσιμος για υιοθεσία.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Μμμ, μολις ρώτησα και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω για τους προσανατολισμούς του μικρού, δεν ήταν ασπρόμαυρη γατούλα αλλά γατούλης!
Είναι ο Ρούλης, περίπου 2 ετών, διαθέσιμος για υιοθεσία.
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Έλα μωρέ, μην τους τρομάζεις, σιγά τον ... λάθος προσανατολισμό! Σαμπως αν ήταν κοπέλα θα... έκαναν και τίποτε; Αφού θα ήταν στειρωμένη! Αγόρια είναι, θα παίζουν μπάλα μαζί, θα βρίζουν σαν λαχαναγορίτες, τα γνωστά αγορίστικα σπορ. Γι' αυτό χάρηκε ο "χαϊδοκόλης", να τον πάρετε το Ρούλη να κάνουν παρεΐτσα τα παιδιά!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

η πλάκα είναι πως ο άντρας της αδερφής μου όλο τον πειράζει τον μικρό επειδή είναι στειρωμένος και του λέει διάφορα παρεμφερή, αλλά τι να κάνουμε περί ορέξεως.....

aretha
Περιβόητο μέλος

Δηλαδή ο Μπέκερ ΚΑΙ πάει καλύτερα ΚΑΙ βρήκε παρέα;

drusilia
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

συγνωμη ο Μπεκερ τι χρωματισμού ειναι? καθοτι σίγουρα τον είδαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
θα περάσουμε κάποια στιγμή μαζί, τώρα αν δεν είναι ο ρούλης και είναι ο φλούφλης ή κάποια άλλη γατούλα/γατούλης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, εμένα μου αρέσουν όλες οι γάτες (εκτός από τις άτριχες και τις αγκύρας
), και του Μπέκερ (πλέον) νομίζω του αρκεί μόνο να ξέρει να παίζει μπάλα
*ο Μπέκερ είναι καφετομαύρος σιαμέζος
RedCat
Διάσημο μέλος
ρίξτε μια ματιά και στον Μίκυ καθότι σε λίγες μέρες θα φιλοξενείται και αυτός στο Κέντρο, όπου θα του γίνει εμβολιασμός και στείρωση. Του έγινε έξωση και δεν υπάρχει άλλη λύση..
*Ο Μπέκερ ειναι ένας κούκλος τον είδα!!
drusilia
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

όπως σας είπα μου αρέσουν όλες
για αυτό και θα διαλέξει ο άντρας μου επειδή δεν μπορούμε να τις πάρουμε όλες
δεν με πειράζει ούτε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι ούτε τίποταμόνο για μοράκι
έχω τις αμφιβολίες μου γιατί ο Μπέκερ μπορεί να το περάσει για κανένα από τα λούτρινα παιχνιδάκια του και να αρχίσει να το πετάει στον αέρα
RedCat
Διάσημο μέλος
μόνο για μοράκιέχω τις αμφιβολίες μου γιατί ο Μπέκερ μπορεί να το περάσει για κανένα από τα λούτρινα παιχνιδάκια του και να αρχίσει να το πετάει στον αέρα
![]()
Σ'αυτό μάλλον θα συμφωνήσω. Καλύτερα ένα λίγο πιο μεγάλο γατάκι..
Υ.Γ. Ο Μίκυ ειναι ΟΝΤΩΣ χαϊδοκώλης αλλα και απιστευτος "τεντωματίας" (δόκιμος όρος που σημαίνει ότι κανει τρελλες ξάπλες)
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν θέλετε ρίχνετε μιά ματιά και εδώ για κάποια από τα ψιψίνια που είναι διαθέσιμα στο Κέντρο.κούκλος είναι και ο μίκυ και φαίνεται και ιδιαίτερα χαϊδοκόλης και αυτός από τις πόζες του και μόνο
όπως σας είπα μου αρέσουν όλεςγια αυτό και θα διαλέξει ο άντρας μου επειδή δεν μπορούμε να τις πάρουμε όλες
δεν με πειράζει ούτε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι ούτε τίποτα
μόνο για μοράκιέχω τις αμφιβολίες μου γιατί ο Μπέκερ μπορεί να το περάσει για κανένα από τα λούτρινα παιχνιδάκια του και να αρχίσει να το πετάει στον αέρα
![]()

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

με τον κουμπαρά τι γίνετε φούσκωσε καθόλου?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool