RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 16:10 Η RedCat έγραψε: #81 29-04-08 16:10 καλά που το ανέφερες γιατί θα άρχιζε να βγαίνει "off topic". Δεν ξέρουμε ακόμα τι γίνεται, αλλα σύντομα θα προχωρήσει το project κουμπαράς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 02:12 Η Havana έγραψε: #82 03-05-08 02:12 ενας κουμπαρας θα εγκατασταθει την επομενη εβδομαδα και στο κτηνιατρειο του κυριου καραμητσου Νικου στο χαλανδρι τα χρηματα θα διατεθουν για στειρωσεις γατιων χαλανδριου *(χεχε ) οποτε οσοι θελετε να ταισετε το εκει γουρονακι η μενεται χαλανδρι και εχετε καποιες γατες τις γειτωνια σας που θα θελατε να στειρωθουν ας επικοινωνησετε μαζι μου με πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #83 05-05-08 10:40 Αντε παει και ο Νο2!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και για το Νο3!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η julia έγραψε: #84 05-05-08 11:57 Ο ΝΟ 1 κουμπαράς άνοιξε... γιατί άρχισε να βαρύνει επικίνδυνα.... έγινε καταμέτρηση... Εμβολιάστηκαν τα 2 τελευταία Μανταρίνια.. και όταν το επιτρέπει η κατάσταση της μαμάς θα γίνει και η στείρωση!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε όσους τάισαν το γουρουνάκια και όσους θα το ταΐσουν στο μέλλον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #85 05-05-08 12:03 Να χαιρόμαστε το γουρουνή μας! Πολύ σας ευχαριστούμε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:10 Η mespairos: #86 05-05-08 12:10 φασούλι το φασούλι γεμίζει το γουρούνι (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:38 Η RedCat έγραψε: #87 05-05-08 21:38 αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά που το ανέφερες γιατί θα άρχιζε να βγαίνει "off topic". Δεν ξέρουμε ακόμα τι γίνεται, αλλα σύντομα θα προχωρήσει το project κουμπαράς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 3 Μαΐου 2008 στις 02:12 Η Havana έγραψε: #82 03-05-08 02:12 ενας κουμπαρας θα εγκατασταθει την επομενη εβδομαδα και στο κτηνιατρειο του κυριου καραμητσου Νικου στο χαλανδρι τα χρηματα θα διατεθουν για στειρωσεις γατιων χαλανδριου *(χεχε ) οποτε οσοι θελετε να ταισετε το εκει γουρονακι η μενεται χαλανδρι και εχετε καποιες γατες τις γειτωνια σας που θα θελατε να στειρωθουν ας επικοινωνησετε μαζι μου με πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #83 05-05-08 10:40 Αντε παει και ο Νο2!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και για το Νο3!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η julia έγραψε: #84 05-05-08 11:57 Ο ΝΟ 1 κουμπαράς άνοιξε... γιατί άρχισε να βαρύνει επικίνδυνα.... έγινε καταμέτρηση... Εμβολιάστηκαν τα 2 τελευταία Μανταρίνια.. και όταν το επιτρέπει η κατάσταση της μαμάς θα γίνει και η στείρωση!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε όσους τάισαν το γουρουνάκια και όσους θα το ταΐσουν στο μέλλον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #85 05-05-08 12:03 Να χαιρόμαστε το γουρουνή μας! Πολύ σας ευχαριστούμε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:10 Η mespairos: #86 05-05-08 12:10 φασούλι το φασούλι γεμίζει το γουρούνι (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:38 Η RedCat έγραψε: #87 05-05-08 21:38 αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενας κουμπαρας θα εγκατασταθει την επομενη εβδομαδα και στο κτηνιατρειο του κυριου καραμητσου Νικου στο χαλανδρι τα χρηματα θα διατεθουν για στειρωσεις γατιων χαλανδριου *(χεχε ) οποτε οσοι θελετε να ταισετε το εκει γουρονακι η μενεται χαλανδρι και εχετε καποιες γατες τις γειτωνια σας που θα θελατε να στειρωθουν ας επικοινωνησετε μαζι μου με πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 10:40 Η julia έγραψε: #83 05-05-08 10:40 Αντε παει και ο Νο2!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και για το Νο3!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η julia έγραψε: #84 05-05-08 11:57 Ο ΝΟ 1 κουμπαράς άνοιξε... γιατί άρχισε να βαρύνει επικίνδυνα.... έγινε καταμέτρηση... Εμβολιάστηκαν τα 2 τελευταία Μανταρίνια.. και όταν το επιτρέπει η κατάσταση της μαμάς θα γίνει και η στείρωση!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε όσους τάισαν το γουρουνάκια και όσους θα το ταΐσουν στο μέλλον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #85 05-05-08 12:03 Να χαιρόμαστε το γουρουνή μας! Πολύ σας ευχαριστούμε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:10 Η mespairos: #86 05-05-08 12:10 φασούλι το φασούλι γεμίζει το γουρούνι (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:38 Η RedCat έγραψε: #87 05-05-08 21:38 αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε παει και ο Νο2!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και για το Νο3!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η julia έγραψε: #84 05-05-08 11:57 Ο ΝΟ 1 κουμπαράς άνοιξε... γιατί άρχισε να βαρύνει επικίνδυνα.... έγινε καταμέτρηση... Εμβολιάστηκαν τα 2 τελευταία Μανταρίνια.. και όταν το επιτρέπει η κατάσταση της μαμάς θα γίνει και η στείρωση!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε όσους τάισαν το γουρουνάκια και όσους θα το ταΐσουν στο μέλλον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #85 05-05-08 12:03 Να χαιρόμαστε το γουρουνή μας! Πολύ σας ευχαριστούμε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:10 Η mespairos: #86 05-05-08 12:10 φασούλι το φασούλι γεμίζει το γουρούνι (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:38 Η RedCat έγραψε: #87 05-05-08 21:38 αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο ΝΟ 1 κουμπαράς άνοιξε... γιατί άρχισε να βαρύνει επικίνδυνα.... έγινε καταμέτρηση... Εμβολιάστηκαν τα 2 τελευταία Μανταρίνια.. και όταν το επιτρέπει η κατάσταση της μαμάς θα γίνει και η στείρωση!!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε όσους τάισαν το γουρουνάκια και όσους θα το ταΐσουν στο μέλλον!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η stellak έγραψε: #85 05-05-08 12:03 Να χαιρόμαστε το γουρουνή μας! Πολύ σας ευχαριστούμε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:10 Η mespairos: #86 05-05-08 12:10 φασούλι το φασούλι γεμίζει το γουρούνι (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:38 Η RedCat έγραψε: #87 05-05-08 21:38 αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να χαιρόμαστε το γουρουνή μας! Πολύ σας ευχαριστούμε όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 12:10 Η mespairos: #86 05-05-08 12:10 φασούλι το φασούλι γεμίζει το γουρούνι (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:38 Η RedCat έγραψε: #87 05-05-08 21:38 αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φασούλι το φασούλι γεμίζει το γουρούνι (άσχετο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαΐου 2008 στις 21:38 Η RedCat έγραψε: #87 05-05-08 21:38 αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αλλα και πάλι σχετικό . Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν απο τον κουμπαρά μας και βοήθησαν. Σύντομα θα ενημερωθείτε και για τους επόμενους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 00:28 Η Havana έγραψε: #88 06-05-08 00:28 κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #89 06-05-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Επειδή έχεις πέσει σε "proactive" άτομο, έχω πάρει ΚΑΙ δεύτερο κουμπαρά για ώρα ανάγκης... Και να που προέκυψε πιο γρήγορα από όσο φανταζόμουν. Όμως, δεν έχω αφισάκια πρόχειρα. Θα τυπώσουμε και θα στα δώσω με την πρώτη ευκαιρία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:03 Η Havana έγραψε: #90 06-05-08 12:03 οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκζζζζ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η drusilia έγραψε: #91 06-05-08 12:18 κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοριτσια θέλουμε αυτοκολητο πάνω στον κουμπαρα κατά την άποψη μου. και κάποιου τύπου φυλλάδιο για το που πανε τα λεφτα αυτα και πως μπορεί κάποιος να βιηθηθεί απο τον κουμπαρα για να φέρει αδέσποτα για στείρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η julia έγραψε: #92 06-05-08 12:59 Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η drusilia έγραψε: #93 06-05-08 12:59 Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, αυτο ειναι πολύ καλή ιδέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #94 06-05-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κυρια στελλα !!! εκτος απο αυτον που σου ζητησα θα χρειαστουμε και αλλον εναν!!! για ενα αλλο κτνιατρειο... η στειλε μου πμ που να βρω τετοια γουρουνακια !!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:49 Η Raisa έγραψε: #95 06-05-08 13:49 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Μπορούμε να κάνουμε ένα τύπου Λογότυπο... ώστε να είναι αναγνωρίσιμο αργότερα...και να έχει και μια ομοιογένεια το όλο προτζεκτ... Click για ανάπτυξη... Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η julia έγραψε: #96 06-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νομίζω ότι τα είδα στο jumbo αν δεν κάνω λάθος...πάντως είναι πολύ καλή ιδέα Click για ανάπτυξη... νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η julia έγραψε: #97 06-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρότζεκτ αυτό ισχύει και για Θεσ/νίκη;;;; Αν δηλαδή βάλουμε και εδώ έναν κουμπαρά θα έχει την ίδια ετικέτα και λογότυπο;;; Click για ανάπτυξη... Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! ΕΔΩ απλά οργανωθήκαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #98 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ το κατάλαβα αυτό....και ναι, είμαι ξανθιά Αρχική Δημοσίευση από julia: Υποθέτω φυσικά... το είχα προτείνει στο ποστ της Θεσνικης... να κάνατε κάτι παρόμοιο....!!! σε συνεργασία με κτηνιάτρους! Click για ανάπτυξη... Κάτι είπε η yasmin για κουμπαρά....το θέμα είναι τι ετικέτα θα μπει...δική σας ή της yasmin Κατά πόσο δηλαδή είναι μια συλλογική δράση....ή κάθε "οργάνωση" έχει τη δική του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 13:55 Η RedCat έγραψε: #99 06-05-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από julia: νομίζω οτι είναι ΑΛΛΟΥΝΟΥ γουρουνάκια στα jumbo...... αλλα δεν πειράζει, σιγά σιγά θα φτάσουμε και στα Jumbo!!!! Click για ανάπτυξη... Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαΐου 2008 στις 14:00 Η Raisa έγραψε: #100 06-05-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Παιδί μου Τζούλια από τα Jumbo τα αγοράζουν...σε συνεπήρε το προτζεκτ μου φαίνεται Προτείνω να μπει και το blog Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ ξανθιά.... .άλλος έχει τ΄όνομα και άλλος έχει την χάρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.