Tyfani
Νεοφερμένο μέλος

Έχω αποφασίσει λοιπόν να πείσω και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να αποκτήσουμε ένα ακόμα μέλος. Αλλά εκεί ξεκινάει το επόμενο πρόβλημα.. Δε θέλω να δώσω μια περιουσία να πάρω ένα γατάκι ράτασς γιατί ούτε καν με απασχολεί το θέμα αυτό. Αλλά ούτε θέλω να πάρω την Αθήνα γύρω γύρω κυνηγόντας κάθε παχουλή αδέσποτη μπας και πρόκειται να γεννήσει σύντομα...
Πιστεύω έθεσα τη κατάστασή μου λίγο τραγελαφικά, μα έτσι είναι...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, και ελπίζω μην έχω γράψει σε λάθος κατηγορία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν πεισεις την οικογενεια σου να δεχτειτε ενα νεο μελος,γιατι για να ειστε κι εσεις και το γατακι χαρουμενοι,ριξε μια ματια στις αγγελιες "χαριζονται".Υπαρχουν πολλα γατακια που ψαχνουν για σπιτι.Τι ηλικιας και χρωματισμου ψαχνεις;Θα μπορουσες να υιοθετησεις ενα ενηλικο γατακι,που θα εχει κανει και τα εμβολια και τις αποπαρασιτωσεις του,και θα ειναι ηδη στειρωμενο,αφου λες οτι θελεις να αποφυγεις τα πολλα εξοδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Όπου σου είπε και η moukelis η γατοαγγελίες είναι το καλύτερο μέρος για να βρεις την γατούλα εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.

brigite
Διάσημο μέλος

Πραγματι,υπαρχουν τοσα πολλα γατακια κατα καιρους στα "χαριζονται"εδω,που σιγουρα θα βρεις καποιο,πανευκολα χωρις καμμια ταλαιπωρια και θα δωσεις σπιτακι σε ενα πλασμα που το χρειαζεται.Αρκει βεβαια,να ειναι αποφαση ολων στο σπιτι,γιατι διαφορετικα θα ταλαιπωρησε και εσυ και το γατι και ολοι οι υπολοιποι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Tyfani
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πολύ όλους σας, η αλήθεια είναι ότι πρώτα ο θεός όταν το αποφασίσω θα ψάξω για μικρό γατί ώστε να με μάθει και να με αγαπήσει, αλλά όντως υπάρχουν τρελές επιλογές στις αγγελίες!!!! Ευχαριστώ και πάλι!
παντως να ξερεις οτι και μεγαλυτερο να παρεις...παλι θα σε αγαπησει και θα σε μαθει.
...επισης μεγαλυτερο γατακι εχει δειξει ήδη την προσωπικοτητα του...και αυτο ειναι πολυ σημαντικο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
παντως να ξερεις οτι και μεγαλυτερο να παρεις...παλι θα σε αγαπησει και θα σε μαθει....επισης μεγαλυτερο γατακι εχει δειξει ήδη την προσωπικοτητα του...και αυτο ειναι πολυ σημαντικο...
Θα συμφωνήσω με την Πουπουλίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία γατί, έχει αρκετά υπερ, πράγμα του αγνοούν οι περισσότεροι νέοι υποψήφιοι γατογονείς.

Εύχομαι γρήγορα να βρείς το γατί των ονείρων σου.

Εμείς εδώ θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τις νεότερες εξελίξεις.

Καλή τύχη στην αναζήτηση.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Εγώ υιοθέτησα την Ραϊσούλα 1 χρόνου και είμαστε πολύ πιο δεμένες απ ότι με την Ηλέκτρα μου που την πήρα 30 ημερών!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....λεω να κανω κομμα...

Tyfani
Νεοφερμένο μέλος
Απειλώ την οικογένεια ότι θα γίνω emo αν δε με αφήσουν να υιοθετήσω ένα "νιαου"...

Μπαίνω στις γατοαγγελίες και ψάχνω ένα γλυκό γατάκι που να μου αρέσει και να ναι κανενός χρόνου περίπου (μην κρατάει και μπαστούνι)
Έπειτα κάνω τη προσευχή μου και παρακολουθώ λεπτομερώς κάθε θέμα αυτής της σελίδας ώστε να κάνω τη ζωή του ευτυχισμένη....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οπότε με λίγα λόγια:
Απειλώ την οικογένεια ότι θα γίνω emo αν δε με αφήσουν να υιοθετήσω ένα "νιαου"...
Μπαίνω στις γατοαγγελίες και ψάχνω ένα γλυκό γατάκι που να μου αρέσει και να ναι κανενός χρόνου περίπου (μην κρατάει και μπαστούνι)
Έπειτα κάνω τη προσευχή μου και παρακολουθώ λεπτομερώς κάθε θέμα αυτής της σελίδας ώστε να κάνω τη ζωή του ευτυχισμένη....![]()
σωστη σε βρισκω!!!!!

...και να του ανοιξεις και ενα θεματακι....να μας λες τα νεα του...και να κανουμε και εμεις το οφθαλμολουτρο μας με τις φωτο...
...τι νομιζεις...τσαμπα σου τα λεμε ολα αυτα;...θελουμε και εμεις την πλερωμη μας....σε φωτο...
ΥΓ...αρκει βεβαια να εισαι απολυτα σιγουρη οτι θα το κρατησεις...

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια στο λινκ που σου εβαλαν παραπανω, προκειται για ενα γατο που δευτερος του δεν υπαρχει 
Εσπασε το καλουπι, που λενε.
Καραμουζακος δαγκωτο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν προλαβα να γραψω οτι συμφωνω! Ειστε πολυ γρηγορεεεες 
Καλη τυχη στην αναζητηση, και να μας κρατας ενημερες για την αποφαση σου 
Tyfani
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool