Μια απορία για καινούργια γάτα...

Tyfani

Νεοφερμένο μέλος

Η Tyfani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Καλημέρα, είμαι καινούργιο μέλος και έχω μια απορία που ελπίζω μη φανεί αρκετά παιδική... Θέλω εδώ και καιρό να αποκτήσω ένα γατάκι αλλά το τελευταίο διάστημα έχω αποθρασυνθεί τελείως σε σημείο που βλέπω γάτα στο δρόμο και λιγώνομαι...:lol:

Έχω αποφασίσει λοιπόν να πείσω και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να αποκτήσουμε ένα ακόμα μέλος. Αλλά εκεί ξεκινάει το επόμενο πρόβλημα.. Δε θέλω να δώσω μια περιουσία να πάρω ένα γατάκι ράτασς γιατί ούτε καν με απασχολεί το θέμα αυτό. Αλλά ούτε θέλω να πάρω την Αθήνα γύρω γύρω κυνηγόντας κάθε παχουλή αδέσποτη μπας και πρόκειται να γεννήσει σύντομα...

Πιστεύω έθεσα τη κατάστασή μου λίγο τραγελαφικά, μα έτσι είναι...:redface:
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη, και ελπίζω μην έχω γράψει σε λάθος κατηγορία :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και καλωσηρθες!
Αν πεισεις την οικογενεια σου να δεχτειτε ενα νεο μελος,γιατι για να ειστε κι εσεις και το γατακι χαρουμενοι,ριξε μια ματια στις αγγελιες "χαριζονται".Υπαρχουν πολλα γατακια που ψαχνουν για σπιτι.Τι ηλικιας και χρωματισμου ψαχνεις;Θα μπορουσες να υιοθετησεις ενα ενηλικο γατακι,που θα εχει κανει και τα εμβολια και τις αποπαρασιτωσεις του,και θα ειναι ηδη στειρωμενο,αφου λες οτι θελεις να αποφυγεις τα πολλα εξοδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες!!!:):) Όπου σου είπε και η moukelis η γατοαγγελίες είναι το καλύτερο μέρος για να βρεις την γατούλα εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.:P:P:P

:):) Πραγματι,υπαρχουν τοσα πολλα γατακια κατα καιρους στα "χαριζονται"εδω,που σιγουρα θα βρεις καποιο,πανευκολα χωρις καμμια ταλαιπωρια και θα δωσεις σπιτακι σε ενα πλασμα που το χρειαζεται.Αρκει βεβαια,να ειναι αποφαση ολων στο σπιτι,γιατι διαφορετικα θα ταλαιπωρησε και εσυ και το γατι και ολοι οι υπολοιποι.

Καλη τυχη στο ψαξιμο σου!:):):)
Δες αυτο τον κουκλο!:inlove::inlove::inlove:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35446

Ευχαριστώ πολύ όλους σας, η αλήθεια είναι ότι πρώτα ο θεός όταν το αποφασίσω θα ψάξω για μικρό γατί ώστε να με μάθει και να με αγαπήσει, αλλά όντως υπάρχουν τρελές επιλογές στις αγγελίες!!!! Ευχαριστώ και πάλι!

Ευχαριστώ πολύ όλους σας, η αλήθεια είναι ότι πρώτα ο θεός όταν το αποφασίσω θα ψάξω για μικρό γατί ώστε να με μάθει και να με αγαπήσει, αλλά όντως υπάρχουν τρελές επιλογές στις αγγελίες!!!! Ευχαριστώ και πάλι!

παντως να ξερεις οτι και μεγαλυτερο να παρεις...παλι θα σε αγαπησει και θα σε μαθει.:)...επισης μεγαλυτερο γατακι εχει δειξει ήδη την προσωπικοτητα του...και αυτο ειναι πολυ σημαντικο...

παντως να ξερεις οτι και μεγαλυτερο να παρεις...παλι θα σε αγαπησει και θα σε μαθει.:)...επισης μεγαλυτερο γατακι εχει δειξει ήδη την προσωπικοτητα του...και αυτο ειναι πολυ σημαντικο...

Θα συμφωνήσω με την Πουπουλίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία γατί, έχει αρκετά υπερ, πράγμα του αγνοούν οι περισσότεροι νέοι υποψήφιοι γατογονείς.;):)
Εύχομαι γρήγορα να βρείς το γατί των ονείρων σου.:D
Εμείς εδώ θα χαρούμε πολύ να μάθουμε τις νεότερες εξελίξεις.:D
Καλή τύχη στην αναζήτηση.:D

κι εγω θα συμφωνησω, πηρα προσφατα μια γατουλα 2,5 χρονων και τωρα εχουμε γινει αχωριστες:up:

Συμφωνώ με τις προλαλλήσασες όσον αφορά την υιοθέτηση ενός ενήλικου γατιού!!!:P:P
Εγώ υιοθέτησα την Ραϊσούλα 1 χρόνου και είμαστε πολύ πιο δεμένες απ ότι με την Ηλέκτρα μου που την πήρα 30 ημερών!!!;);)

τρια συμφωνω στη σειρα...:lol::lol::lol::lol:....λεω να κανω κομμα...:lol::lol::lol:

Οπότε με λίγα λόγια:
Απειλώ την οικογένεια ότι θα γίνω emo αν δε με αφήσουν να υιοθετήσω ένα "νιαου"...:P
Μπαίνω στις γατοαγγελίες και ψάχνω ένα γλυκό γατάκι που να μου αρέσει και να ναι κανενός χρόνου περίπου (μην κρατάει και μπαστούνι)
Έπειτα κάνω τη προσευχή μου και παρακολουθώ λεπτομερώς κάθε θέμα αυτής της σελίδας ώστε να κάνω τη ζωή του ευτυχισμένη....:up:

Οπότε με λίγα λόγια:
Απειλώ την οικογένεια ότι θα γίνω emo αν δε με αφήσουν να υιοθετήσω ένα "νιαου"...:P
Μπαίνω στις γατοαγγελίες και ψάχνω ένα γλυκό γατάκι που να μου αρέσει και να ναι κανενός χρόνου περίπου (μην κρατάει και μπαστούνι)
Έπειτα κάνω τη προσευχή μου και παρακολουθώ λεπτομερώς κάθε θέμα αυτής της σελίδας ώστε να κάνω τη ζωή του ευτυχισμένη....:up:

σωστη σε βρισκω!!!!!:lol::lol::lol:...και να του ανοιξεις και ενα θεματακι....να μας λες τα νεα του...και να κανουμε και εμεις το οφθαλμολουτρο μας με τις φωτο...:lol:...τι νομιζεις...τσαμπα σου τα λεμε ολα αυτα;...θελουμε και εμεις την πλερωμη μας....σε φωτο...:lol:
ΥΓ...αρκει βεβαια να εισαι απολυτα σιγουρη οτι θα το κρατησεις...:)

Θααααα συμφωνησω και εγω. Μια μεγαλυτερη γατουλα κρυβει πολυ λιγοτερες εκπληξεις, εχει πολλα λιγοτερα εξοδα και μπορει εξισου να δεθει μαζι σου γρηγορα και με πολλη αγαπη :happy: Θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια στο λινκ που σου εβαλαν παραπανω, προκειται για ενα γατο που δευτερος του δεν υπαρχει :inlove::inlove: Εσπασε το καλουπι, που λενε. :D Καραμουζακος δαγκωτο!

Απαπα :lol: Δεν προλαβα να γραψω οτι συμφωνω! Ειστε πολυ γρηγορεεεες :lol::lol: Καλη τυχη στην αναζητηση, και να μας κρατας ενημερες για την αποφαση σου :up:

Ωραίος ο καραμούζας αν και επειδή είμαι περίεργη λατρεύω τα μαύρα ή τα γκρι ζωάκια.... Θα κοιτάξω και πάλι ευχαριστώ!!!

Υπαρχει και μια μπλε μακρυτριχη γατουλα στις αγγελιες,αν αυτο εννοεις γκρι.Τη λενε Poopsie,θα βρεις ευκολα την αγγελια της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back