Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Τωρα ειδα το θεματακι σου,μπραβο που το εσωσες το μικρουλι,ειναι κουκλακι και το Καραμελα ειναι τελειο ονομα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Μολαμε ενα κουκλι!
Μπραβο Εβελυν για το δωρακι!
Οσο για το δαγκωμα μην ανησυχεις κι ο Σηφης ετσα εκανε αλλα μετα την ενηλικιωση και τη στειρωση ηρεμησε πολυ!Βασικα το ακριβως αντιθετο,δεν δαγκωνει χερι ακομη κι αν τον προκαλω! Επισης βοηθα ενα 2ο γατακι,το κοινονικοποιει,του μαθαινει οτι δεν πρεπει να δαγκωνει δυνατα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο οταν ξεπερασε καθε κινδυνο ηρεμισα λιγακι και μπορω να την ευχαριστηθω πιο πολυ!Οποτε θα την παω στον κτηνιατρο για πρωτη φορα, μην της κανω και καμια ζημια, αφου δεν θα εχει εκεινη προβλημα με το ..μανικιουρ μια χαρα!
kounelaki ειναι μικρη ακομη για στειρωση (μολις 5 εβδομαδων) αλλα ειναι ανακουφιση να ξερω πως δεν θα ειναι ετσι δια βιου οποτε κανω υπομονη μεχρι τοτε!! Καλα ο Σηφης...λεβεντια κανονικη! Θα τον παρω για δασκαλο στην μικρη

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τα εξοδα εχουν πολυ λιγη διαφορα , και τωρα που ειναι μικρο θα το κοινονικοποιησει ..δεν εχει γνωρισει μανουλα και αδερφακια να το εκπαιδευσει γιαυτο μαλλον αντιδραει ετσι..ασε που δεν θα αγχωνεσαι να τα αφησεις μονα τους!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Για να βουλωσω το στομα του ιδιοκτητη του ειπα οτι επιτρεπονται 2 ζωακια μεσα στο διαμερισμα με νομο πλεον(μου εδειξε το αρ8ρο η βοηθος του κτηνιατρου) οποτε θελει δε θελει δε μιλαει. Αν παρω και τριτο θα λυσσαξει. Τον εχω και απο πανω μου...αντε να το κρυψω!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι, ειναι ενα θεμα αμα εχεις στριμενο ιδιοκτητη.. περιμενουμε καινουριες φωτος της καραμελιτσας!!!Ασε!Με εναν κουνελο που εχει πεθανει απο ζηλεια και μου εχει χ***σει το συμπαν(παιδια θα το κανω στιφαδο δεν παει με τιποτα στην αμμο απ οταν ειδε την Καραμελα) και σε ενοικιο...χλωμο!
Για να βουλωσω το στομα του ιδιοκτητη του ειπα οτι επιτρεπονται 2 ζωακια μεσα στο διαμερισμα με νομο πλεον(μου εδειξε το αρ8ρο η βοηθος του κτηνιατρου) οποτε θελει δε θελει δε μιλαει. Αν παρω και τριτο θα λυσσαξει. Τον εχω και απο πανω μου...αντε να το κρυψω!![]()

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω στον δικο μου ειχα πριονιδι και τα εκανε...Μηπως τους αρεσει καλυτερα?Ασε!Με εναν κουνελο που εχει πεθανει απο ζηλεια και μου εχει χ***σει το συμπαν(παιδια θα το κανω στιφαδο δεν παει με τιποτα στην αμμο απ οταν ειδε την Καραμελα) και σε ενοικιο...χλωμο!
Για να βουλωσω το στομα του ιδιοκτητη του ειπα οτι επιτρεπονται 2 ζωακια μεσα στο διαμερισμα με νομο πλεον(μου εδειξε το αρ8ρο η βοηθος του κτηνιατρου) οποτε θελει δε θελει δε μιλαει. Αν παρω και τριτο θα λυσσαξει. Τον εχω και απο πανω μου...αντε να το κρυψω!![]()
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αλλαξες την φωτο της ζουζουνας στο αβαταρ;Ειναι πολυ γλυκουυυλιιι!!!!!Ευχαριστω NonikaΑπο οταν ξεπερασε καθε κινδυνο ηρεμισα λιγακι και μπορω να την ευχαριστηθω πιο πολυ!
Οποτε θα την παω στον κτηνιατρο για πρωτη φορα, μην της κανω και καμια ζημια, αφου δεν θα εχει εκεινη προβλημα με το ..μανικιουρ μια χαρα!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλαξα εικονα ναι! στην αλλη εμοιαζε με ποντικακι το δολιο

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Αν καποια φιλη σου σε ζηλεψε και θελει κι αυτη γατουλινι πες μου γιατι εχω ενα αδεσποτουλι στην γειτονια μου!
Και να ερθεις να δεις και τα δικα μου οποτε θες μιας κι ειμαστε και στην ιδια πολη
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δεν ειναι κακη ιδεα να ερθεις εσυ εδω καλυτερα μπας και κοινωνικοποιηθει και το ακοινωνητο μου

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παει το κρυσταλλινο μπολ της μαμας! Αλλα ενταξει, αν το εσπαζα εγω θα ακουγα χωσιμο, με την Καραμελα το πηρε καλα...αφου αν κανω ζημια λεω να τα ριξω στο γατουλινι μου

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
βγηκε απο το καβουκι της δλδ το καραμελενιοΚαι τι χαρα!Εκανε την πρωτη της ζημιαΠαει το κρυσταλλινο μπολ της μαμας! Αλλα ενταξει, αν το εσπαζα εγω θα ακουγα χωσιμο, με την Καραμελα το πηρε καλα...αφου αν κανω ζημια λεω να τα ριξω στο γατουλινι μου
![]()
ποτε θα μας δειξεις καινουριες φωτος??
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι μονο βγηκε αλλα μαγκεψε κιολας!!! Καλα ολο απο πισω μου ειναι, μπανιο εκανα και νιαουριζε να ανοιξω να μπει κι εκεινη μεσα, μια μερα ξυπνησε κι επειδη δε βρηκε κανεναν(ημουν στη βεραντα) εχει αρχισει να νιαουριζει σα να λεει "καλα με ξεχασατε";
Να μην δαγκωνε κιολας τι καλα 8α ηταν!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
να αρχισεις να την μαλλωνεις αν δεν το εκανες..μην σου παρει τον αερα και μετα δεν θα κοβεται..αρχισε τα δυνατα μη και τα φυσηματα στην μουρη..μετα αν δεν πιανουν αυτα θα δοκιμασεις αλλες μεθοδους..Αυριο θα βαλω!!!
Οχι μονο βγηκε αλλα μαγκεψε κιολας!!! Καλα ολο απο πισω μου ειναι, μπανιο εκανα και νιαουριζε να ανοιξω να μπει κι εκεινη μεσα, μια μερα ξυπνησε κι επειδη δε βρηκε κανεναν(ημουν στη βεραντα) εχει αρχισει να νιαουριζει σα να λεει "καλα με ξεχασατε";
Να μην δαγκωνε κιολας τι καλα 8α ηταν!!!![]()
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα αυτο με το φυσημα θα το δοκιμασω, γιατι καλα στην αρχη αλλα πλεον με ποναει! Και τοσα ΜΗΗΗ που εχω πει δεν πιασανε...λιγο τη μαμα μου ακουει

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βλεπω διαφορα στη διαθεση της, αμεσως μετα αρχισε να παιζει, επισης δεν ηταν χωνευμενη ουτε μυριζε ασχημα,τι ηταν τωρα αυτο;;;;

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Δυστυχως δεν εχω τη χαρα να κανω παρεα με ατομα που θελουν ζωακια, ολες τα ιδια μου λενε: καλα αλλα εξω απο το σπιτι
αλλα δεν ειναι κακη ιδεα να ερθεις εσυ εδω καλυτερα μπας και κοινωνικοποιηθει και το ακοινωνητο μου![]()
Θα το κανονισουμε!!!

Και τι χαρα!Εκανε την πρωτη της ζημιαΠαει το κρυσταλλινο μπολ της μαμας! Αλλα ενταξει, αν το εσπαζα εγω θα ακουγα χωσιμο, με την Καραμελα το πηρε καλα...αφου αν κανω ζημια λεω να τα ριξω στο γατουλινι μου
![]()

To ματιασα η κακουργα. Μολις την πηρε ο υπνος και στα καλα καθουμενα εβγαλε λιγη τροφηΔεν βλεπω διαφορα στη διαθεση της, αμεσως μετα αρχισε να παιζει, επισης δεν ηταν χωνευμενη ουτε μυριζε ασχημα,τι ηταν τωρα αυτο;;;;
![]()
Μην ανησυχεις,οι γατες τα βγαζουν για την πλακα.

Μονο αν οι εμετοι ειναι επαναλαμβανομενοι να το ψαξεις.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχη τρομαξα απιστευτα! Αλλα εκεινη αταραχη αρχισε να παιζει! Λεω τωρα ειναι καλα η με δουλευει;!Μην ανησυχεις,οι γατες τα βγαζουν για την πλακα.Μονο αν οι εμετοι ειναι επαναλαμβανομενοι να το ψαξεις.
![]()
Καλα θα με τρελανeι παντως, δεν ετρωγε μοσχαρι σημερα αλλα μολις ειδε να τρωω μανεστρα σκετη, μεσα στο πιατο μου χωθηκε! Μαλλον αυτο εννοουν οταν λενε ζηλιαρογατα

Αααααααα μου μασησε και το καλωδιο της ψηφιακης...λες να ειναι αντισταρ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool