Μια μικρήηηηηη βοήθεια παρακαλώ!!!

Αν μαθει απο τωρα να της τα κοβεις θα ειναι ευκολο να το κανεις κι οταν μεγαλωσει.:happy:
Τωρα ειδα το θεματακι σου,μπραβο που το εσωσες το μικρουλι,ειναι κουκλακι και το Καραμελα ειναι τελειο ονομα!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink::blink: Μολαμε ενα κουκλι!:up: Μπραβο Εβελυν για το δωρακι!:up:
Οσο για το δαγκωμα μην ανησυχεις κι ο Σηφης ετσα εκανε αλλα μετα την ενηλικιωση και τη στειρωση ηρεμησε πολυ!Βασικα το ακριβως αντιθετο,δεν δαγκωνει χερι ακομη κι αν τον προκαλω! Επισης βοηθα ενα 2ο γατακι,το κοινονικοποιει,του μαθαινει οτι δεν πρεπει να δαγκωνει δυνατα!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω Nonika:) Απο οταν ξεπερασε καθε κινδυνο ηρεμισα λιγακι και μπορω να την ευχαριστηθω πιο πολυ!
Οποτε θα την παω στον κτηνιατρο για πρωτη φορα, μην της κανω και καμια ζημια, αφου δεν θα εχει εκεινη προβλημα με το ..μανικιουρ μια χαρα!

kounelaki ειναι μικρη ακομη για στειρωση (μολις 5 εβδομαδων) αλλα ειναι ανακουφιση να ξερω πως δεν θα ειναι ετσι δια βιου οποτε κανω υπομονη μεχρι τοτε!! Καλα ο Σηφης...λεβεντια κανονικη! Θα τον παρω για δασκαλο στην μικρη:D

δεν το σκεφτεσαι για αδερφακι??:D τα εξοδα εχουν πολυ λιγη διαφορα , και τωρα που ειναι μικρο θα το κοινονικοποιησει ..δεν εχει γνωρισει μανουλα και αδερφακια να το εκπαιδευσει γιαυτο μαλλον αντιδραει ετσι..ασε που δεν θα αγχωνεσαι να τα αφησεις μονα τους!;)

Ασε!Με εναν κουνελο που εχει πεθανει απο ζηλεια και μου εχει χ***σει το συμπαν(παιδια θα το κανω στιφαδο δεν παει με τιποτα στην αμμο απ οταν ειδε την Καραμελα) και σε ενοικιο...χλωμο!
Για να βουλωσω το στομα του ιδιοκτητη του ειπα οτι επιτρεπονται 2 ζωακια μεσα στο διαμερισμα με νομο πλεον(μου εδειξε το αρ8ρο η βοηθος του κτηνιατρου) οποτε θελει δε θελει δε μιλαει. Αν παρω και τριτο θα λυσσαξει. Τον εχω και απο πανω μου...αντε να το κρυψω!:/:

Ασε!Με εναν κουνελο που εχει πεθανει απο ζηλεια και μου εχει χ***σει το συμπαν(παιδια θα το κανω στιφαδο δεν παει με τιποτα στην αμμο απ οταν ειδε την Καραμελα) και σε ενοικιο...χλωμο!
Για να βουλωσω το στομα του ιδιοκτητη του ειπα οτι επιτρεπονται 2 ζωακια μεσα στο διαμερισμα με νομο πλεον(μου εδειξε το αρ8ρο η βοηθος του κτηνιατρου) οποτε θελει δε θελει δε μιλαει. Αν παρω και τριτο θα λυσσαξει. Τον εχω και απο πανω μου...αντε να το κρυψω!:/:
ναι, ειναι ενα θεμα αμα εχεις στριμενο ιδιοκτητη.. περιμενουμε καινουριες φωτος της καραμελιτσας!!!:D

Aν κατσει ακινητη και δεν φαινεται μια τριχομπαλα να κουνιεται ωστε να βγαλω καμια καλη, θα τις ανεβασω αμεσως:D

Εγω στον δικο μου ειχα πριονιδι και τα εκανε...Μηπως τους αρεσει καλυτερα?

Ευχαριστω Nonika:) Απο οταν ξεπερασε καθε κινδυνο ηρεμισα λιγακι και μπορω να την ευχαριστηθω πιο πολυ!
Οποτε θα την παω στον κτηνιατρο για πρωτη φορα, μην της κανω και καμια ζημια, αφου δεν θα εχει εκεινη προβλημα με το ..μανικιουρ μια χαρα!
Αλλαξες την φωτο της ζουζουνας στο αβαταρ;Ειναι πολυ γλυκουυυλιιι!!!!!

Και πριονιδι του βαζω απλα επειδη ειναι τεραστιος...ενα πακετο για μια μερα δεν ειναι για την τσεπη μου, αλλα και παλι πλεον δεν το λερωνει καθολου...προτιμα το πατωμα:(

Αλλαξα εικονα ναι! στην αλλη εμοιαζε με ποντικακι το δολιο:lol:

Ε οχι και ποντικακι!!!:lol:
Αν καποια φιλη σου σε ζηλεψε και θελει κι αυτη γατουλινι πες μου γιατι εχω ενα αδεσποτουλι στην γειτονια μου!
Και να ερθεις να δεις και τα δικα μου οποτε θες μιας κι ειμαστε και στην ιδια πολη:D!

Δυστυχως δεν εχω τη χαρα να κανω παρεα με ατομα που θελουν ζωακια, ολες τα ιδια μου λενε: καλα αλλα εξω απο το σπιτι:down:
αλλα δεν ειναι κακη ιδεα να ερθεις εσυ εδω καλυτερα μπας και κοινωνικοποιηθει και το ακοινωνητο μου :lol:

Και τι χαρα!Εκανε την πρωτη της ζημια:lol: Παει το κρυσταλλινο μπολ της μαμας! Αλλα ενταξει, αν το εσπαζα εγω θα ακουγα χωσιμο, με την Καραμελα το πηρε καλα...αφου αν κανω ζημια λεω να τα ριξω στο γατουλινι μου:lol::lol:

Και τι χαρα!Εκανε την πρωτη της ζημια:lol: Παει το κρυσταλλινο μπολ της μαμας! Αλλα ενταξει, αν το εσπαζα εγω θα ακουγα χωσιμο, με την Καραμελα το πηρε καλα...αφου αν κανω ζημια λεω να τα ριξω στο γατουλινι μου:lol::lol:
βγηκε απο το καβουκι της δλδ το καραμελενιο:P ποτε θα μας δειξεις καινουριες φωτος??:D

Αυριο θα βαλω!!!
Οχι μονο βγηκε αλλα μαγκεψε κιολας!!! Καλα ολο απο πισω μου ειναι, μπανιο εκανα και νιαουριζε να ανοιξω να μπει κι εκεινη μεσα, μια μερα ξυπνησε κι επειδη δε βρηκε κανεναν(ημουν στη βεραντα) εχει αρχισει να νιαουριζει σα να λεει "καλα με ξεχασατε";
Να μην δαγκωνε κιολας τι καλα 8α ηταν!!!:/:

Αυριο θα βαλω!!!
Οχι μονο βγηκε αλλα μαγκεψε κιολας!!! Καλα ολο απο πισω μου ειναι, μπανιο εκανα και νιαουριζε να ανοιξω να μπει κι εκεινη μεσα, μια μερα ξυπνησε κι επειδη δε βρηκε κανεναν(ημουν στη βεραντα) εχει αρχισει να νιαουριζει σα να λεει "καλα με ξεχασατε";
Να μην δαγκωνε κιολας τι καλα 8α ηταν!!!:/:
να αρχισεις να την μαλλωνεις αν δεν το εκανες..μην σου παρει τον αερα και μετα δεν θα κοβεται..αρχισε τα δυνατα μη και τα φυσηματα στην μουρη..μετα αν δεν πιανουν αυτα θα δοκιμασεις αλλες μεθοδους..

διαβασα εδω οως πρεπει να την πιανω απο τον αυχενα,να την πιεζω λιγο και να λεω μη...οχι μονο δεν επιασε αλλα μετα ορμαει με πιο πολυ πα8ος!
Αλλα αυτο με το φυσημα θα το δοκιμασω, γιατι καλα στην αρχη αλλα πλεον με ποναει! Και τοσα ΜΗΗΗ που εχω πει δεν πιασανε...λιγο τη μαμα μου ακουει:hmm:

To ματιασα η κακουργα. Μολις την πηρε ο υπνος και στα καλα καθουμενα εβγαλε λιγη τροφη:blink: Δεν βλεπω διαφορα στη διαθεση της, αμεσως μετα αρχισε να παιζει, επισης δεν ηταν χωνευμενη ουτε μυριζε ασχημα,τι ηταν τωρα αυτο;;;;:blink::blink::blink:

Δυστυχως δεν εχω τη χαρα να κανω παρεα με ατομα που θελουν ζωακια, ολες τα ιδια μου λενε: καλα αλλα εξω απο το σπιτι:down:
αλλα δεν ειναι κακη ιδεα να ερθεις εσυ εδω καλυτερα μπας και κοινωνικοποιηθει και το ακοινωνητο μου :lol:

Θα το κανονισουμε!!!:D

:lol::lol::lol:

To ματιασα η κακουργα. Μολις την πηρε ο υπνος και στα καλα καθουμενα εβγαλε λιγη τροφη:blink: Δεν βλεπω διαφορα στη διαθεση της, αμεσως μετα αρχισε να παιζει, επισης δεν ηταν χωνευμενη ουτε μυριζε ασχημα,τι ηταν τωρα αυτο;;;;:blink::blink::blink:

Μην ανησυχεις,οι γατες τα βγαζουν για την πλακα.:rolleyes::lol:Μονο αν οι εμετοι ειναι επαναλαμβανομενοι να το ψαξεις.:)

Μην ανησυχεις,οι γατες τα βγαζουν για την πλακα.:rolleyes::lol:Μονο αν οι εμετοι ειναι επαναλαμβανομενοι να το ψαξεις.:)
Στην αρχη τρομαξα απιστευτα! Αλλα εκεινη αταραχη αρχισε να παιζει! Λεω τωρα ειναι καλα η με δουλευει;!
Καλα θα με τρελανeι παντως, δεν ετρωγε μοσχαρι σημερα αλλα μολις ειδε να τρωω μανεστρα σκετη, μεσα στο πιατο μου χωθηκε! Μαλλον αυτο εννοουν οταν λενε ζηλιαρογατα:lol:
Αααααααα μου μασησε και το καλωδιο της ψηφιακης...λες να ειναι αντισταρ;:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back