Μια μικρήηηηηη βοήθεια παρακαλώ!!!

Νηρηιδα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νηρηιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.199 μηνύματα.
Γεια σας και καλως σας βρηκα!:hello:
Να ζητησω εξ αρχης συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.:redface:
Μολις πριν 2 ημερες βρηκα 2 γατακια κατω απο το σπιτι μου. Μεχρι να κατεβω μια @#$@! γρια ειχε σκοτωσει το ενα και ειχε εξαφανιστει, το δευτερο το βλεπετε στο avatar μου.
Το πηγα στον κτηνιατρο και μου εδωσε γαλα, μπιμπερο κλπ κα8ως και αντιβιωση για προοληπτικους λογους. Ηδη βλεπω οτι εχει αρχισει να ζωηρευει, μεχρι που παιζει!
Απλα επειδη εχω αγχωθει και ντρεπομαι να τον παιρνω καθε τρεις και λιγο τηλεφωνο...λιγη βοηθεια σας παρακαλω!!!
Δεν ειχα ποτε γατακι τοσο μικρο(ειναι περιπου 2 εβδομαδων) και δεν δεχεται με τιποτα το μπιμπερο, αντι να θηλαζει απλα το μασουλαει και κοβει τις θηλες, ειναι η συριγγα τοσο επικινδυνη τελικα; Γιατι απ' οταν το διαβασα εδω, εχω τρομοκρατηθει!
Επισης φοβαμαι να κοιμηθω, το εχω σε κουβερτουλα μεσα σε κουτακι κοντα μου αλλα ανησυχω μηπως βγει,αρχισει τις βολτες και παθει τιποτα οσο κοιμαμαι.
Εμαθε αμεσως να χρησιμοποιει την αμμο και δεν εχει ακρατεια αλλα και με τα μωρομαντηλα εξακολουθει να μυριζει εκει κατω μετα απο καθε φορα, κανει να το πλενω τοπικα με χλιαρο νερο;
Τελος εχω εναν κουνελο 6 κιλα μεγαλο ο οποιος με το που το μυρισε εξαφανιστηκε! Κανει να τα φερω σε επαφη σιγα σιγα ή ειναι πολυ νωρις για κατι τετοιο;
Πολλες οι ερωτησεις, οποτε οποιος μπορει να μου απαντησει σε καποια...τον παρακαλω να το κανει!!!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην τα φερεις σε επαφη με τον κουνελο.ειναι και αρσενικος και μπορει να το τραυματισει η να το σκοτωσει.ειναι πολυ μικρο ακομη το γατακι για να μπορει να αμυνθει. για τη συριγγα δεν ξερω υποθετω πως αν δεν πινει απο το μπιμπερο πρεπει να το ταισεις εστω και με τη συριγγα. συμβουλεψου τα αρθρα του φορουμ. δεν χρειαζετε να το πλενεις,περασε το αν ειναι με ενα χαρτι η βαμβακι νωπο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα γατακια που προερχονται απο μανες γατες αργουν να συνηθισουν τα μπιμπερο μεχρι και μερες. Η μωρουλα βροχουλα μας εσκασε επινε ελαχιστα γι 4 μερες και τη πέμπτη χλαπακιασε. θελει λιγο καταναγκαστικο ταισμα νομιζω σε αυτες τις περιπτωσεις

σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!:)
Απλα επειδη ειναι αφυδατωμενο και ειναι το μονο που ειπε ο γιατρος να προσπαθησω να αποκαταστησω αμεσα, βλεποντας το να πινει ελαχιστα γραμμαρια μεσα στη μερα,κατεφυγα στη συριγγα, αν ειναι ετσι οταν νιωσει λιγο καλυτερα θα αρχισω παλι το μπιμπερο.
Διαβασα ηδη το αρθρο σχετικα με την φροντιδα ορφανων γατιων και ετοιμαζομαι να το ταϊσω σε λιγο...Και ο Θεος βοηθος :blink:

Εμεις τραβουσαμε χοντρο αγχος παντως για μερες γιατι μασουλαγε κ τα εφτυνε ελαχιστα καταπινε.Αλλα ηταν ζεστη και μπαμπατσικια οποτε πηρε μπρος

ακριβως αυτο κανει! Χαιρομαι που η δικη σας τα καταφερε:):):)

Θα τα καταφερει και η δικη σου

μακαρι! Αρχιζω να το πιστευω γιατι μεσα σε 2 ημερες βλεπω μεγαλη αλλαγη στη συμπεριφορα της! Μαζι και στη δικη μου εδω που τα λεμε, νιωθω εντελως...μαμα! Αφου τρεχω παλι να την ταισω:D
Καλημερα!!!

Πώς τα πήγε το μικρούλι; Έφαγε καθόλου;

Απιστευτο αλλα σημερα το πρωι ηπιε σχεδον 40 γρ!...αν και παλι με τη συριγγα, εχω αρχισει να του δινω και τροφη για γατακια, αφου ο κτηνιατρος μου ειπε οτι αν θελει, καλο ειναι να τρωει. Αλλα φυσικα τρωει ποσοτητα ιση ενα κουταλακι του γλυκου.

Μπραβο!:up:
Αντε μια χαρα θα παει,εξαλλου με τοση αγαπη δε γινεται κι αλλιως.;)

Πραγματικα την εχω μολις απο την Παρασκευη αλλα την αγαπησαμε με την πρωτη ματια! Και διαβαζοντας εδω για το πως πρεπει να δειχνεις αγαπη σε μια γατουλα λεω ενταξει αυτο το...εχουμε! Αφου πειραζω τη μαμα μου και λεω"ουτε εμας δεν κοιταζες ετσι":D

Ετσι ειναι...Εχει πολυ θετικη ενεργεια το γαοτυλι,θα γινει μια τεραστια γατα και θα τη θαυμαζετε και θα αγαλλιαζετε στη σκεψη οτι την κρατησατε ζωντανη.

Σ'ευχαριστω για τη θετικη σκεψη που μου μεταδιδεις!:)
Αληθεια επειδη δεν ξερω το φυλο ακομα, δεν του δωσαμε ονομα( ασε που δεν μπορορυμε να βρουμε και πως θα το πουμε), πρεπει να το κανουμε συντομα για να το συνη8ισει;

αν είναι αυτό στην φώτο, 99% είναι κοριτσάκι επειδή είναι τρίχρωμο:)

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!Αυτο ειναι ναι, αλλα δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το φυλο στο χρωμα!!!:blink:

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!Αυτο ειναι ναι, αλλα δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το φυλο στο χρωμα!!!:blink:
Παιζει θα βρεις αρθρο μας με τους χρωματισμους της γατας! Η δικια σου λεγεται calico! τα τριχρωμα ειναι παντα θηλυκα και λενε οτι φερνουν γουρι στο σπιτι.Υπαρχει μια σπανια περιπτωση να γεννηθει αρσενικο τριχρωμο αλλα θα ειναι στειρο!:)

Ευχαριστω, (δεν εχω προλαβει απο χθες να δω πολλα θεματα) φοβερες πληροφοριες!!!Μαζι ειναι και μια πηγη επνευσης για ονομα!
Και οσο περναει η ωρα χαιρομαι περισσοτερο που ψαχνωντας πληροφοριες βρηκα πρωτα το MyCat!!!:D

Να μας βαλεις φωτο να εμπνευστουμε!Μπορεις να τη βγαλεις και Ίριδα αν εχει πολλα χρωματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back