Μια μικρήηηηηη βοήθεια παρακαλώ!!!

Πρεπει να εξελισσεται σε πολυ ζουζουνογατο!!!:up::lol::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον μου εχει παρει τον αερα χιχιχι:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα μου ανεβηκε η ψυχη στο στομα...με τα δοντια την κραταγα! Οχι για την Καραμελα αλλα τον Λυκο, τον κουνελο. Νομιζα αρρωστησε γιατι εκει που ξεπαστρευε ενα χωραφι σταματησε να τρωει, ουτε καν το λασο δε χρειαστηκα για να τον πιασω αφου ηταν ακινητος.:(
Τελικα πηγα στον κτηνιατρο ετοιμη να ακουσω το χειροτερο...Ψυχολογικο εχει μου ειπε:blink: Απο υγεια ειναι μια χαρα αν και προληπτικα μου εδωσε ενεσεις αλλα επειδη απ οταν ηρθε η Καραμελα ζηλευει(εξου και μου εχει χ#σει το συμπαν) ειναι λεει ενα νεο μελος στην οικογενεια του και νιωθει καπως, γι'αυτο ειναι ετσι. Οταν το σκεφτηκα μετα θυμηθηκα πως μονο οταν ειχε πεθανει το αδερφακι του ηταν στην ιδια κατασταση.Επειτα τον ειχα μια ωρα στα ποδια μου να κουρνιαζει και τωρα ειναι διπλα μου. Οχι οτι συνηλθε, αλλα πιστευω θα το ξεπερασει και θα φαει συντομα...το ελπιζω δηλ.:/:

lukos.jpg

Σου βγηκε ζηλιαρης ο κουνελος;:rolleyes:

Ελα μου ντε!Ζηλιαρογατα ηξερα οχι ζηλιαροκουνελο! Φαντασου τωρα με τρια γατακια τη φρικη εχει να παθει...μεχρι να βρουμε σπιτακι για εκεινα...με αντικαταθλιπτικα θα καταληξει!!!

Ριξτου βαλιουμ στο νερο!:lol:
Λοιπον,ποτε θα με καλεσεις να γνωρισω την γατο-κουνελο οικογενεια σου ειπαμε;:whistle::whistle::lol:

Δε θα να σε καλεσω!!!Θα σου δωσω δ/νση και οποτε θες θα ερχεσαι!:D

Την επομενη εβδομαδα ευελπιστω να παρω αδεια,θα ερθω να δω τα ζουδια σου και θα ερθεις κι εσυ να δεις τα δικα μου!:D

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! θα σου εχω και κροκετουλες...λαθος καφε και μπισκοτα ηθελα να πω:lol:!

:lol::lol::lol::lol::lol:

αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! θα σου εχω και κροκετουλες...λαθος καφε και μπισκοτα ηθελα να πω:lol:!
Xαρουπια που τρωνε και τα κουνελια!:up::lol:

Xαρουπια που τρωνε και τα κουνελια!:up::lol:
που να βρω καλε χαρουπια; Εδω δε δινω στο κουνελι θα κερασω κιολας;:lol:

γραφω εδω για τα γατουλινια γιατι δε θελω να πανε εστω μια θεση πιο κατω οσα δεν εχουν βρει ακομη σπιτακι.
Μιλησα με την Linaki πριν λιγες ωρες τα παρελαβε και ενω τα ειχα για τοσο λιγο, πραγματικα μου ελειψαν σημερα. Ομως ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκαν αξια γατομαμα!
Η Καραμελα, λες και ηξερε θα φυγουν, ολο το βραδυ δεν τα αφησε σε ησυχια! Εκει που μονο ΧΣΣΣΣ εκανε, προσπαθουσε να τα πεισει να παιξουν οταν εκεινα ξαπλωναν, μιλαμε τα εξαντλησε, ουτε για γαλα δε ξυπνησαν!
Το δευτερο καλο που εκανε η παραμονη τους στην Καραμελα, ερχεται και κοιμαται επανω μας! Οποτε την αγκαλιαζα μεχρι τωρα ελεγε "Ωρα για παιχνιδαγκωνιες" και τη βλεπω τσουκου τσουκου ερχεται και τσουπ!πηδαει πανω μας να κοιμηθει χωρις να μου κανει τα χερια σουρωτηρι...αν ηταν η ζηλεια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα:D

γραφω εδω για τα γατουλινια γιατι δε θελω να πανε εστω μια θεση πιο κατω οσα δεν εχουν βρει ακομη σπιτακι.
Μιλησα με την Linaki πριν λιγες ωρες τα παρελαβε και ενω τα ειχα για τοσο λιγο, πραγματικα μου ελειψαν σημερα. Ομως ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκαν αξια γατομαμα!
Η Καραμελα, λες και ηξερε θα φυγουν, ολο το βραδυ δεν τα αφησε σε ησυχια! Εκει που μονο ΧΣΣΣΣ εκανε, προσπαθουσε να τα πεισει να παιξουν οταν εκεινα ξαπλωναν, μιλαμε τα εξαντλησε, ουτε για γαλα δε ξυπνησαν!
Το δευτερο καλο που εκανε η παραμονη τους στην Καραμελα, ερχεται και κοιμαται επανω μας! Οποτε την αγκαλιαζα μεχρι τωρα ελεγε "Ωρα για παιχνιδαγκωνιες" και τη βλεπω τσουκου τσουκου ερχεται και τσουπ!πηδαει πανω μας να κοιμηθει χωρις να μου κανει τα χερια σουρωτηρι...αν ηταν η ζηλεια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα:D
αυτο θα σου ελεγα οτι τα μωρακια ηρθαν στην καταλληλη εποχη, γιατι χρειαζοταν η καραμελιτσα λιγο κοινωνικοποιηση, αλλα με αυτα που γραφεις μαλλον επιασε!!!και χαιρομαι παρα πολυ!:up: χαιρομαι πολυ για τα μπεμπακια που βρηκαν καλο σπιτακι!:D

ξερεις ποτε καταλαβα οτι τα συνηθισε; Μπηκε στο σπιτακι μαζι τους, το εχω επανω στο κρεβατι και τα μικρα το ειχαν ανακαλυψει και μπαιναν απο μονα τους εκει να κοιμηθουν. Ε, οταν τα ειδε μεσα ειχε γινει σαν κακτος τοσο που ειχε σηκωθει η τριχα της! Και ξαφνικα την βλεπω να μπαινει μεσα για να τα κανει να την παιξουν!
Αναρωτιεμαι αν τωρα αυτο θα της "μεινει" με αλλες γατες ή θα το ξεχασει.
Αν και ευχομαι να μην χρειατει να φιλοξενησω αλλα ορφανα!!!

Τι τυχερα τα γατουλινια σου,και η Καραμελα που την εχεις στα οπα οπα αλλα και τα μικρακια που τα μαζεψες και τους βρηκες σπιτακι!:up:

Τι τυχερα τα γατουλινια σου,και η Καραμελα που την εχεις στα οπα οπα αλλα και τα μικρακια που τα μαζεψες και τους βρηκες σπιτακι!:up:

Καλε το πιστευεις οτι μου λειψανε; Η μαμα μου εκλαιγε οταν τα βαλαμε στο λεωφορειο!:blink:
παντως μαλλον εγω ειμαι τυχερη, τα ζωα παντα καλα ειναι αρα παντα καλο σου κανουν ψυχολογικα;)

εγω παντως περιμενω φωτος της καραμελας...:D πως ειναι η μικρη? σταματησε τα δαγκωματα?:)

εγω παντως περιμενω φωτος της καραμελας...:D πως ειναι η μικρη? σταματησε τα δαγκωματα?:)
Θα ανεβασω αυριο!προς το παρον εβγαλα μονο ποζες που κοιμαται :D οποτε να βγαλω και καμια να ειναι ξυπνια μην την περασετε για ναρκωμενη:D!
Χθες και σημερα που εφυγαν τα γατακια, δαγκωνει πιο δυνατα:blink:,και δεν ακουει στο ΟΟΟΟΟΟΧΙ! ισως επειδη ειχε αρχισει να παιζει μαζι τους και σου λεει "αη μωρη μια σταλια και δεν πονουσαν κι εσυ μου το παιζεις ευαισθητη":lol:

Καλη τυχη στα μικρουλια!Ισως να φιλοξενουσες που και που για μερικες μερες κανενα γατακι,αφου της εκανε τοσο καλο.Θελουμε φωτο της καραμελινας να δουμε ποσο μεγαλωσε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back