Μια μικροσκοπική θεά του κυνηγιού στο σπίτι σας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Το όνομά μου είναι Αστάρτη, όπως και της θεάς του κυνηγιού. Αυτή η θεά με έσωσε, όταν μετά από μέρες περιπλάνησης και καλυμμένη με λάδια μηχανής αποφάσισα να κυνηγήσω την τύχη μου και να νιαουρίσω δυνατά μπροστά από ένα σπίτι. Η συνονόματη θεά μου με βοήθησε, και η πόρτα άνοιξε. Μπανιαρίστηκα, μου καθάρισαν τα αυτάκια και μου έκοψαν τα νυχάκια, και παρόλο που είμαι ένα γατάκι που περιπλανιόμουν στους δρόμους, γουργούριζα όλη την ώρα. Η κτηνίατρος με βρήκε περίφημα και μου είπε ότι είμαι περίπου τριών μηνών και 1200 γραμμαρίων. Αποπαρασιτώθηκα, εμβολιάστηκα, έβαλα λουράκι και είμαι έτοιμη να κυνηγήσω ξανά. Αναρωτιέστε τι; Μα την καρδιά του νέου μου γατογονιού φυσικά!Θα την αιχμαλωτίσω για πάντα στα πράσινά μου μάτια και θα περάσουμε μαζί μια ζωή γεμάτη γουργουρητά. Αν θέλετε να μου παραδοθείτε αμαχητί, στείλτε e-mail στο moukelis@yahoo.com ή τηλεφωνήστε στο 6973576011. Η στείρωσή μου όταν μεγαλώσω είναι δώρο, όπως και ο πλήρης εμβολιασμός και ο ιατρικός μου έλεγχος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λαμποκοπιστή και πεντακάθαρη η πεντάμορφη θεά!!!!
καλή υιοθεσία εύχομαι:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ax!Tί ωραίο κείμενο...
Και τί πανεμορφο σκατουλίνο είναι αυτό!!!!:inlove:
Υπέροχα χρώματα,υπέροχα μάτια....υπέροχο δώρο να το κάνει κανείς στον εαυτό του!.....:inlove:
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕϊΤΣΑ ΣΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΣΑΣ!!!
ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΓΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ,ΜΑ ΔΕΕΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ!!!!
Είναι πολύ όμορφο αυτό το γατόνι!:bigarmhug

Ευχαριστουμε πολυ!
Η γατουλινα μενει προς το παρον στην Καλυμνο,αλλα μπορει να ταξιδεψει και στα υπολοιπα Δωδεκανησα,Αθηνα,ισως και Θεσσαλονικη.

Πάρτε και μια bonus φωτό για σήμερα:
021dp.jpg

καλα εχει απιστευτα αθωο και αγνο βλεμμα για γατα !

Ειναι ενα γλυκυτατο πλασμα,την εχω στο μπανιο και ξεχναω οτι ειναι εκει.Το μονο που θελει ειναι χαδια,και γουργουριζει και νιαουριζει ταυτοχρονα με αυτη τη βραχνη της φωνουλα...
Μαλλον θα γινει φουντωτουλα,γιατι τωρα που μπανιαριστηκε οι τριχες της εχουν αρκετο μηκος.

Πωπω..ειναι όντως πανεμορφη!!!!!!!!!!:D:D:D...καλη τυχη στη μικρουλα!!:)

καλα εντυπωση μου κανει ομως...δεν ειναι καθολου αγρια? γιατι για αδεσποτη γατουλα...δυσκολο να βρεις ημερη..καλα
για χαδιαρα δεν το συζητω...πρεπει να την εχεις "εξημερωσει" πρωτα κατα καποιο τροπο...

τα λαδια του αυτοκινητου δεν της το εχουν κατσιασει? πρεπει να φευγουν δυσκολα.

μακαρι να μπορουσα να την παρω ,αλλα ειναι και μακρυα γαμωτο :/

Ειναι παρα πολυ ομορφη και γλυκια!!!
Ευχομαι και εγω να βρει γρηγορα σπιτι!!!

Τι να πω,μπορει καποιος "καλος ανθρωπος" να την παρατησε στην περιοχη.Ακομα και η κτηνιατρος απορησε με το χαρακτηρα της,της μιλας και γουργουριζει και κανει πατουσακια.
Τα λαδια εφυγαν μετα απο τρια χερια μπανιο με σαμπουαν για λιπαρο δερμα γατας...και φαντασου οτι της τα εκανα μολις τη βρηκα και δεν εχω ουτε μια γρατσουνια.

Πωπω μπραβο.. Σε ποια περιοχη ειναι ? Βολο η Καλυμνο ?

Ειναι Καλυμνο,αλλα μπορει και να μεταφερθει Αθηνα.

Χμμμ εγω ειμαι Κρητη. Αλλα σκεφτομαι διαφορα σεναρια.. και αυτο που με εμποδιζει κυριως ειναι το ΚΤΕΛ.
Απ οσο εψαξα σε αεροπλανο και πλοιο μπορεις χωρις κανενα προβλημα να μεταφερεις κατοικιδο σε γατοφορο . Αρκει να μην ειναι 300 κιλα βεβαια, μεχρι 5 ειναι το οριο. Σε ΚΤΕΛ ομως μαλλον υπαρχει προβλημα...
Δεν ξερω δεν θελω να το διακυνδινευσω , θα σου ξαναστειλω ομως ,ελπιζω συντομα , για να δω τι παιζει γαμω το ελλαδισταν μου μεσα

Δηλαδη γαμωτο παντου προβληματα υπαρχουν. Τι πρεπει να κανει καποιος για να μπορει να εχει κατοικιδιο ?
Μια δηλαδη να εχεις τους γονεις σπιτι να σε πρηζουν ,και οταν μενεις μονος να εχεις τον καθε μαλακα οδηγο. Ε ΟΧΙ μην τρελαθουμε κιολας.
Εχουμε φτασει στο σημειο πιο ευκολα να μεταφερεις καλαζνικοφ παρα γατα η σκυλο. ΑΙΣΧΟΣ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ναι αυτο ειναι αληθεια...Παρε το καραβι κι ελα Καλυμνο,ειναι η πιο ευκολη λυση.:P

Tα βουνα θα παρω στο τελος , το βλεπω ! χαχα

τσπα, θα σκεφτω τι θα κανω για το μικρο πουρπουριστω γατι... ααααχ

ανεβασε κ αλλες φωτο με την μικρουλα !

Eίσαι πάρα πολύ όμορφη χαρά μου
και έχεις ένα απίστευτο ,γλυκό βλέμμα...:inlove:

Είναι πάρα πολύ όμορφη Δωράκι!!!:inlove::inlove: Και έχει απίθανα χρώματα!!!:redface::redface::P:P

Ειναι πραγματικα υπεροχη γατουλα,και απο αποψη εμφανισης,και απο αποψη χαρακτηρα.Θα προσπαθησω να την τραβηξω κι αλλες φωτο πριν παει Τελενδο σημερα το βραδυ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back