Μια μικροσκοπική θεά του κυνηγιού στο σπίτι σας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
αμεε!! συνεννοη8ειτε και αν τελικα 8ελετε να βοη8ησω στειλτε μου πμ...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευα μου σε ευχαριστω πολυ,δε νομιζω ομως να γινεται να φτασει μεχρι Δευτερα μεσημερι Αθηνα η μικρη.Πηρα στην Ολυμπιακη και μου ειπαν οτι δεν δεχονται ασυνοδευτα ζωακια πλεον μετα τη συγχωνευση...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γαμωτο...:(

Με το καραβι ειναι παρα πολλες οι ωρες για να ταξιδεψει μονη της μεχρι Πειραια...

Ναι ειναι... ειναι σχεδον 6 ωρες..

απο εκει που ειναι τωρα για Ηρακλειο, ποσες ωρες ειναι περιπου? Μεχρι ποσες ωρες μπορει να ταξιδεψει περιπου?

Κριμα..Βασικα 8α εμενα και 1-2 μερες παραπανω, αλλα γραφω προοδο στην σχολη....:/:

Κριμα..Βασικα 8α εμενα και 1-2 μερες παραπανω, αλλα γραφω προοδο στην σχολη....:/:

καταλαβαινω... :/

moukelis, ξαναλες λιγο πως εχει η κατασταση για να σκεφτω κατι ? η γατουλα αυτη τη στιγμη βρισκεται Τελενδο,σωστα? και μπορει να μεταφερθει σε καποιο απο τα γυρω νησια ?

H γατουλα βρισκεται Τελενδο και μπορει να ερθει Καλυμνο,Κω ή Ροδο.Το ταξιδι Καλυμνο-Πειραια ειναι δεκα ωρες,ειναι παρα πολλες για ενα μωρο γατακι ασυνοδευτο στα δεματα.

και δυστυχως το Ροδος-Ηρακλειο ειναι 14ωρες.....:/:

ναι και στις 2 περιπτωσεις οι ωρες ειναι παρα πολλες...

με αεροπλανο δεν δεχεται καμια εταιρια ασυνοδευτα ε?

Δεχεται η Aegean,αλλα απο Κω το προσωπικο τους δεν ειναι εκπαιδευμενο λενε και δε δεχονται.Στην Καλυμνο εχουμε μονο Ολυμπιακη.

Αααααα καλα , ειναι και να μην σε θελει !!!!

Τι να σου πω Κωστη,μπορεις αν θες να το συνδυασεις με Σαββατοκυριακο και να ερθεις να την παρεις.Τα εμβολια της κτλ θα τα εχω τακτοποιησει αν θελεις να γυρισετε με αεροπλανο,ετσι κι αλλιως ηδη ειναι εμβολιασμενη και αππαρασιτωμενη,μονο το εμβολιο της λυσσας μενει και να ενημερωθει το βιβλιαριο.Και η Μόιρά μου το ιδιο δρομολογιο ειχε κανει,μονο που τοτε επιτρεποταν τα ζωακια στην Ολυμπιακη και μου την ειχαν στειλει με το αεροπλανο.

μακαρι να μπορουσα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να ταξιδεψω ! ειναι και το οικονομικο , δλδ να κρατησω καποια χρηματα στην ακρη
γι αυτα που θα χρειαστει το μικρο (ονυχοδρομιο,τροφες,αμμους,λεκανες,χτενα,κολαρο,παιχνιδια,crate,εμβολια,κτλπ) και δεν με
παιρνει κ αλλο ταξιδακι! θα φριξουν και οι γονεις μου, στανταρ αυτο.
το ξερω οτι ειναι χοντρη μλκια/γαιδουρια να καθεσαι και να περιμενεις να σου ερθει καπου κοντα το ζωακι για να το παραλαβεις - τη στιγμη που αλλοι κανουν ολοκληρα ταξιδια για ενα γατακι - , αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη φαση που ειμαι ΤΩΡΑ ειναι το μονο που μπορω να κανω ! :(

Τα εμβολια και οι αποπαρασιτωσεις της ειναι ενταξει οπως σου ειπα,και τη στειρωση της την αναλαμβανω εγω.Απο εκει και περα τα μονα που χρειαζεται αμεσα η γατουλα θα ειναι τροφη,αμμο και αμμολεκανη.Δεν εγινε και τιποτα βρε Κωστη αν δεν εχει βουρτσα και ονυχοδρομιο απο την πρωτη εβδομαδα!Απο εκει και περα,εσυ ξερεις,οπως σου ειπα ο,τι περναει απο το χερι μου θα το κανω για να σε βοηθησω,αλλα δε μπορω να σου τη φερω και στην πορτα σου...:/:δυστυχως δηλαδη,οπως σου εξηγησα ειναι και για μενα περιοδος φουλ.Αν οταν μπορεσεις και βρεθει τροπος ειναι ακομα διαθεσιμη η μικρη,τα λεμε.

υπαρχουν κ αλλοι υποψηφιοι για την μικρη?

βρηκα αυτο το site για μεταφορα https://www.harlas.gr/Gr/Animals.htm !!

Υπαρχουν ενας-δυο Κωστη,αλλα να σου πω την αληθεια δεν ειμαι ευχαριστημενοι...ο ενας θα την εχει μεσα-εξω,και απο αυτη την αποψη καλυτερα ειναι εκει που ειναι που δεν εχει και αυτοκινητα,κι ο αλλος ξινισε λιγο με τη στειρωση.
Αν θες κανε εναν κοπο και παρε ενα τηλεφωνο στην εταιρια που βρηκες,φαινεται πολυ ενδιαφερον.

Ξινισε με την στειρωση ? Που ειναι απο τις βασικοτερες προυποθεσεις? Μαλιστα.

Θα παρω ,θα παω σε μια κοπελα που εχει σταθερο τηλεφωνο και θα παρω απο εκει!! Ελπιζω μονο να μην ζητησουν τα μαλλιοκεφαλα τους ! - ο τσιπης

i will keep u posted ! κανενα νεο απο το μικρο ?ειναι καλα? το προσεχουν εκει ?

Το προσεχουν το κοριτσι,μην ανησυχεις,τη Δευτερα που θα παμε απεναντι θα παω μαλλον να τη δω και θα σου πω νεα,ισως τη βγαλω και καμια φωτο ακομα.Προς το παρον...

Βρε Δωράκι γιατί δεν την στέλνεις με το πλοίο?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back