Μια μικρούλα με μπλε μάτια και μπλε γούνα ψάχνει σπίτι! SOS!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα περισσοτερα μπλα μωρακια σε αυτη την ηλικια εχουν και ριγες,θα τις χασει μεγαλωνοντας. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι μου κανατε τωρα!!:(:(:( και γκρι και κοριτσακι ιδιο η Σακιρα μου!!:(:(:(
Αν ειχα δωσει την Τονια θα τη φιλοξενουσα σιγουρα τη μικρουλα..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα!!!!! ο δικος μου χρεωνει 30 ευρω, αμα κανει κατι στο γατακι!!! δηλαδη καμια ενεση, κανα ορο, καμια σταγονα κτλ,αν πας απλα να το δει δεν σε χρεωνει τιποτα!!! για εξετασεις χρεωνει αιματολογικες, ουρων, κτλ ειναι 60 ευρο. εμβολια 30 ευρω, στειρωση θηλυκο 50, αρσενικο 25, αν χρειαστει νοσηλεια και παρακολουθηση, μαζι με εγχειρηση και κτλ ποτε δεν ξεπερνα τα 150. βασικα εγινε κτηνιατρος γιατι το ηθελε και οχι επειδη δεν μπηκε ιατρικη!!! λατρευει τα ζωα!! φαντασου το 2007 με τον μεγαλο καυσωνα του ειχα παει μια γατα απο τον κηπο της θειας μου η οποια ειχε αρχισει να γενναει αλλα τα παιδια ηταν πεθαμενα και οταν του πηγα την γατα ειχε μια μερα ( το ανακαλυψα μια μερα αργοτερα) ενα μωρακι πισω της. τσπ οταν την πηγα την βλεπει και μου εριξε ενα βρισιμο, οτι ουτε στην ζιμπαμπουε δεν ειναι τα ζωα ετσι, η γατα ειχε πυρετο, σηψαιμια, μωρα μεσα της νεκρα κτλ... τολμησα να του πω οτι ξερεις αν η γατα υποφερει καλυτερα να την κοιμησουμε να μην υποφερει....καλα με πεταξε εξω απο το ιατρειο....ως απαραδεκτη επειδη και μονο το ειπα, η γατα χειρουργηθηκε, εμεινε 2 βδομαδες στο ιατρειο με ορους και αντιβιωση, και το κοστος 120 ευρω...η γατα εζησε ευτιχισμενη και χαρουμενη για 3 χρονια!!

Για να καταλάβω...εμάς θα μας πάρει δλδ γύρω στα 30;Επειδή ψιλοχάθηκα στο κείμενο!Ξέρω ότι ακούγομαι πολύ πεζή,αλλά πρέπει να ρωτήσω αναγκαστικά!!!
Καλύτερα πάντως αυστηρός γιατρός και υπέρμαχος της ευημερίας των ζώων παρά στα λαλά του! Όχι ότι συμφωνώ που σε κατσάδιασε,γιατί κι εσύ που να 'ξερες,αλλά καλύτερα να βλέπεις κάποιον να ενδιαφέρεται έστω και με τέτοιο ζήλο!

Για να καταλάβω...εμάς θα μας πάρει δλδ γύρω στα 30;Επειδή ψιλοχάθηκα στο κείμενο!Ξέρω ότι ακούγομαι πολύ πεζή,αλλά πρέπει να ρωτήσω αναγκαστικά!!!
Καλύτερα πάντως αυστηρός γιατρός και υπέρμαχος της ευημερίας των ζώων παρά στα λαλά του! Όχι ότι συμφωνώ που σε κατσάδιασε,γιατί κι εσύ που να 'ξερες,αλλά καλύτερα να βλέπεις κάποιον να ενδιαφέρεται έστω και με τέτοιο ζήλο!

Ναι 30 ευρω...τοσο χρεωνει...!!!! οι αλλοι δεν ξερω ποσο χρεωνουν αλλα εχω διαβασει εδω μεσα πολλες τρελλες τιμες....

καλυσπερα ειμαι ο φιλος τις γαλατειας την πηγαμε στο γιατρο και την φροντισε θα σας τα πει και η ιδια ο γιατρος την φροντισε οτι προβληματα ειχε εχουν μπει σε θεραπεια.εγω δυστηχος δεν μπορω να την κρατισω.ειναι εξερετικα επειγον να δωθει αμεσα σε μια οικογενεια η να βρεθει καπος να την φιλοξενισει.Ο γιατρος ειπε οτι θα βγει μπλε γατα και επιδη η γαλατεια τωρα δεν μπορει να συνδεθει αν μπορει καποιος πιο εμπειρος απο εμενα να κανει ενα νεο ποστ για να δωσουμε την μικρη θα σας ημασταν ευγνωμονες.

Δεν γνωρίζω τις συνθήκες που επικρατούν σπίτι σου, ξέρω όμως σίγουρα ότι όλοι μας εδώ έχουμε ένα σωρό γατιά και τα πράγματα είναι από πολύ έως πάρα πολύ δύσκολα.
Η μικρούλα θα μπορεί να μένει αρκετές ώρες μέσα στην γατοφόρο της. Δεν υπάρχει κάποιος χώρος στο σπίτι σου που να μπορείς να την κρατήσεις λίγες μέρες. Δεν βρίσκεται θέση φιλοξενίας από την μια στιγμή στην άλλη.

Ο δικος μου κτηνιατρος που ειναι στο Πειραια μου πηρε 40 ευρω για εξεταση αιματος και πολλες επισκεψεις καθημερινες για ενεσεισ primperan κατα του εμετου.Μπελλος λεγεται στην Αλκηβειαδου στη Τερψιθεα ειναι το ιατρειο

επειδη η γαλατεια δεν εχει ιντερνετ και εγς μπαινω απο την σχολη οποιος θελει και μπορει να βοηθησει με τον οποιοδιποτε τροπο ακομα και με το να ποσταρει μια νεα αγγελεια θα σας παρακοαλουσα να επικηνωνισει μαζι τις στο τηλ 6958271791.Σασ ευχαριστουμε πολυ ολους.

καλημερα σας τι κανετε?η μικρη τα παει παρα πολυ καλα μεγαλωνει ειναι σε full health,ειναι πολυ ζωηρη και χαδιαρα.Ειχαμε μια ανταποκρηση απο μια κοπελα στον βολο αλλα δυστιχος δεν μπορει να μεταφερθει ως αθηνα αλλα ουτε και εμεις προς τον βολο.Αναρωτιομαστε αν υπαρχει καποια εναλακτικη λυση για την μεταφορα της.Θα χαιρομασταν αν ακουγαμε τις ιδεες και τις συμβοθλες σας πανο σε αυτο.Εαν δεν υπαρχει καποια λυση η μικρη παραμενει να δινετε σε υοθεσια.δυστυχος δεν μπορω να την κρατισω παραπανω απο μια βδομαδα...Δεν ειναι στο χερι μου δυστηχως..
σας ευχαριστω

Καλημερα!
Βαλτε μια αγγελια για μεταφορα,ολο και καποιος θα ερχεται απο Αθηνα-βολο!

αν ειναι η μικρη να επιστρεψει στο δρομο καλυτερα ειναι πιστευω να ταξιδεψει με κτελ για βολο τις πρωινες ωρε....ξεκαθαριζω δεν ειμαι υπερτου να μεταφερονται ζωα στις αποσκευες...μου εχουν ζητισει πουλακια και δεν εχω στειλει με αυτον τον τροπο...αλλα αν ειναι για να ζησει μετα καλα...ας στρεσαριτσει 4 ωρες....

Συμφωνω και εγω αλλα δεν ξερω αν στελνουν ασυνοδευτα ζωα με τ ΚΤΕΛ

στελνουν..εχω δει να ερχονται γατακια-σκυλακια απο πετ σοπ(δυστοιχος) και εχω στειλει και εγω γερακι στην ανιμα...με εμενα ηταν μαλιστα πολυ εξηπιρετικοι....

στελνουν σιγουρα..

Καλημερα!
Τι εγινε τελικα με τη μικρη;
Η κοπελα απο Βολο βρηκε γατακι;Αν οχι,μπορειτε να μου στειλετε το nick της;Χτες βρηκε ο κτηνιατρος μου δυο μωρα παρατημενα και χαριζονται,ισως ενδιαφερεται.

Αν η γατούλα είναι ακόμη διαθέσιμη θα ενδιαφερόμουν να την γνωρίσω και ενδεχομένως να την υιοθετήσω!

Αν η γατούλα είναι ακόμη διαθέσιμη θα ενδιαφερόμουν να την γνωρίσω και ενδεχομένως να την υιοθετήσω!

Ηλία η γατούλα είναι ακόμα διαθέσιμη. Επειδή τα παιδιά που την φιλοξενούν είναι σε φάση μετακόμισης, σουσ τέλνω με πμ το κινητό της Γαλάτειας, να μιλήσετε και να συννενοηθείτε.

Hλια εσυ δεν ηθελες και ενα χασκει σε ενα αλλο φορουμ?

Ναι!!! Αλλά δυστυχώς η οικογένεια δεν συμβιβάστηκε με το γεγονός ότι εγώ το ήθελα εντός οικίας, ενώ αυτοί εκτός. Μου είπαν πως για εντός καλύτερα να προτιμήσω το γνωστό αιλουροειδές :D
Eπιπλέον παλιότερα είχαμε μία γατούλα στον κήπο μας, την οποία μετά από 1 χρόνο μας την δηλητηρίασαν και δεν επέζησε...
Για αυτό εγώ επιμένω πως ό,τι κατοικίδιο αποκτήσω θα ζει δίπλα μου, στον χώρο που ζω κι εγώ, όπου μπορώ να του προσφέρω άμεση προστασία.
Aν θυμάμαι καλά κι εσύ είχες ενδιαφερθεί για το χάσκυ, έγινε τίποτα τελικά; Εγώ έμεινα στο σημείο που η κυρία που το έδινε ζητούσε μια επιπρόσθετη αμοιβή, ενώ φαινομενικά το χάριζε.

T καλυτερη επιλογη κανεις!!!Τα ζωα πρεπει να ειναι διπλα μας!!!
Και εγω το ηθελα αλλα ηδη μου κανουν παραπονα απο τ πολυκατοικια για το 1 που εχω...:(
ΑΑΑΑγια αυτο μου ειχε στειλει ο διαχειρηστς οτι αν καποις ου ζητησει χρηματα ενω φαινομενικα χαριζεται να του το αναφερω
Εγω δεν ξαναμπηκα σε αυτο το φορουμ γιατι υπηρχε μεγαληη λογοκρισια σχεδον οτι δημοσιευα το διεγραφαν
Εδω θα βρεις οτι γατακι θες!!!Ειναι πολλα και πανεμορφα και θα δεις οτι θα παρεις και δευτερο μετα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back