moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Έχουμε αγωνία για κάθε υιοθεσία που προκύπτει και θέλουμε να ξέρουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις επικοινώνησα με την Γαλάτεια! Μετά από μία συζήτηση που είχαμε για την μικρή μου έδωσε και τον αριθμό του φίλου της, ο οποίος την φιλοξενεί έτσι ώστε να έρθω σε επαφή και με αυτόν. Σε λίγη ώρα θα επικοινωνήσω και μαζί του. Αυτά μέχρι στιγμής

imortalgeor
Νεοφερμένο μέλος
.Εχετε ολοι πολα ευχαριστω απο την μικρη και εμας για το ενδιαφερων σας!!σας ευχαριστωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος

Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ ήπιο και ήρεμο πλάσμα! Ίσα ίσα που νιαούριζε.
Την μισή ώρα μου δάγκωνε τα δάχτυλα
Κορυφή

Τώρα μένει μόνο να πάρω το τυπικό οκ από τους δικούς μου και να ψωνίσω τα κατάλληλα για την υποδοχή.

moukelis
Επιφανές μέλος
Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος
Α ναι! Είναι δίπλα μου και γουργουρίζει

MissKit
Επιφανές μέλος
Να τη χαίρεστε και της ανοίξετε θέμα να την καμαρώνουμε κι εμείς! 
Voula
Διάσημο μέλος

Μπράβο ρε παιδιά πολύ χάρηκα.Γαλάτεια και boy friend είδατε που σας έλεγα να κάνετε λίγο υπομονή ?

Να κλειδωθεί το θέμα αυτό και Ηλία να της ανοίξεις ένα ολοδικό της καινούργιο, με ένα ωραίο ανάλογο όνομα παρακαλούμε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...αλλα..θελουμε θεμα και φωτο..ε....μην ξεχνιομαστε...

Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι υπερχαρούμενος!Η μικρή έχει αρχίσει να εξοικειώνεται με το χώρο.
Στην αρχή είχε ταμπουρωθεί κάτω από το κρεβάτι και δεν κουνιόταν με την καμία.
Αργότερα όμως έφαγε ήπιε και έκανε και την ανάγκη της στην άμμο

Σε μία φάση κυνηγούσε και την μικρή μου αδερφή!
Τώρα προσπαθούμε να την φωτογραφήσουμε με την μεγαλύτερη αδερφή μου.

Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος
Μία πρόχειρη, αύριο θα προσπαθήσω να ανεβάσω περισσότερες!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

,,και εχει παρει και υφος φοβιστικο...σε ψαρωνει δηλαδη!!!!!!!

..να την χαιρεσαι!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα την έχει η αδερφή μου αγκαλιά και κάνει σαν μοτεράκι πραγματικά!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαμα μπλεδογατου and proud of it

kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
Liakopaido
Νεοφερμένο μέλος
Επομένως, ας κλειδωθεί το παρών νήμα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool