mickey mouse
Διάσημο μέλος
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα όπως κατέβαζα φαγητό στην τριμελή οικογένεια που αποτελείται απο τη μαμά και τον μπαμπά του γατούλη μου και ένα υπέροχο μικράκι 4 μηνών περίπου βρήκα πεταμένα κάποια πράγματα απο το σπίτι κάποιας καλής γιαγιούλας που "μας άφησε". Ανάμεσα σ' αυτά ένα καλάθι και μια κουρελού. Τα μάζεψα και τα πήγα στον ακάλυπτο που φωλιαζαν τα γατούλια και τους έφτιαξα ένα αυτοσχέδιο καταφύγιο.
Το ξέρω πως δεν είναι χώρος που μου ανήκει αλλά ειλικρινά δεν εμποδιζε κανένα. Τα μικρά φώλιασαν αμέσως και ήμουνα ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ που έκανα κάτι κι εγώ για τρείς ψυχούλες που πριν απο αυτό κουλουριάζονταν η μια δίπλα στην άλλη πάνω σε μια παλιά καρέκλα για να ζεσταθούν στην παγωνιά.
Ώσπου ένα βραδυ την περασμένη Παρασκευή μου είπε η κόρη μου που της είχα δώσει φαγάκι να τους κατεβάσει πως το "σπιτάκι" δεν ήταν εκεί.
Κατέβηκα και το βρήκα στα σκουπίδια. Μου κάηκε η ψυχή για την "κακία" που υπάρχει αλλά πείσμωσα και το έβαλα πάλι στη θέση του γράφοντας μάλιστα κι ένα επώνυμο σημείωμα.
Μου έκανε πραγματική έκπληξη ότι ο άνθρωπος που με πήρε τηλέφωνο την επομένη-προπαραμονή των Χριστουγέννων- ήταν μια κυρία ογδοντάχρονη η οποία μεταξύ των άλλων μου είπε ότι όπως με έβλεπε να πηγαίνω φαγητό στα γατάκια΄είχε ετοιμάσει να μου πετάξει ένα κουβά νερό απο το μπαλκόνι!!!!
Όχι φιλοι μου δεν ανακάλυψα ξαφνικά ότι πατήσαμε στο φεγγάρι και οι άνθρωποι είμαστε χειρότεροι απο ποτέ. Ούτε κατάλαβα ξαφνικά πως αυτοί που δεν αγαπάνε τον συνάνθρωπο πάνω απ' όλα και τους τετράποδους φόλους μας μετά βασικά ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ τους.
Απλά ήθελα να μοιραστώ μια μικρή χριστουγεννιάτικη εμπειρία μαζί σας.
Πάντως, για να ξέρετε, το σπιτάκι ως αυτή τη στιγμή τουλάχιστον που γράφω αυτές τις γραμμές βρίσκεται ακόμα στη θέση του για την μικρή τετράποδη οικογένεια και η δική μου ανθρώπινη οικογένεια πέρασε μια όμορφη, γλυκιά, ζεστή κι "ανθρώπινη" παραμονή Χριστουγέννων.
Την αγάπη μου σ' όλους εσάς και όλους όσους και όσα αγαπάτε.
Μίκυ
ΥΓ. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω φωτό στο site για να δείτε την χαρούμενη γατο-οικογένεια στο αυθαιρετάκι τους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
χρόνια πολλά καταρχήν και ευτυχισμένα! Θα έλεγα ότι αυτή, ευτυχώς, η γενιά (που οι περισσότεροι είναι απαίδευτοι) είναι προς το τέλος της, αλλα δυστυχώς η κακία και η σκληρότητα δεν έχει ηλικία. Επειδή και εγώ έχω αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις με συγγενείς μάλιστα, λόγω των γατιών στην πιλοτή, η συμβουλή μου είναι να την πάρεις με το καλό. Πήγαινέ της και κανένα μελομακάρονο μέρες που είναι και με την ευκαιρία βρες το κουμπί της...(κάποιο θα έχει δεν μπορεί)
και θίξε και το θεματάκι...Ευχομαι ευτυχισμένη και υγιής με τον νέο χρόνο και θα τα πούμε σύντομα από κοντα (ελπίζω)....φιλιά πολλά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου έκανε πραγματική έκπληξη ότι ο άνθρωπος που με πήρε τηλέφωνο την επομένη-προπαραμονή των Χριστουγέννων- ήταν μια κυρία ογδοντάχρονη η οποία μεταξύ των άλλων μου είπε ότι όπως με έβλεπε να πηγαίνω φαγητό στα γατάκια΄είχε ετοιμάσει να μου πετάξει ένα κουβά νερό απο το μπαλκόνι!!!!
Όχι φιλοι μου δεν ανακάλυψα ξαφνικά ότι πατήσαμε στο φεγγάρι και οι άνθρωποι είμαστε χειρότεροι απο ποτέ. Ούτε κατάλαβα ξαφνικά πως αυτοί που δεν αγαπάνε τον συνάνθρωπο πάνω απ' όλα και τους τετράποδους φόλους μας μετά βασικά ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ τους.
Απίστευτο Μίκυ αλλά ξέρεις κάτι? Πολλές φορές οι πολύ μεγάλοι άνθρωποι έχουν ζήσει με την ίδέα ότι τα ζώα είναι βρώμικα και αυτό δεν τους το αλλάζει κανείς με τίποτα παρά ίσως μόνο με βιωματική εμπειρία. Ισως ακόμα βγάζουν άλλα ψυχολογικά τους εκεί. Δυστυχώς υπάρχουν τέτοιοι δυστυχισμένοι!
Καλές γιορτές!
RedCat
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παντως καλου κακου ζητα τη συμφωνη γνωμη των ενοικων της πολυκατοικιας κι αν πουνε ναι οι περισσοτεροι η κυρια δεν θα μπορει αν πει η να κανει τιποτα αν ειναι μια μονο
ladycat
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ναι το καταλαβαίνω πως δεν μου ανήκει ο χώρος αλλα εκεί έμεναν στην μια άκρη του ακάλυπτου και κούρνιαζαν πάνω σε μια παλιά καρέκλα το ένα δίπλα στο άλλο.
Τώρα για να μην προκαλώ τους βάζω φαγητό πιο πέρα για να μην "βρωμίζουν".
Στο μπαλκόνι μου δεν μπορώ να τα πάρω γιατί έχω τον γα-τούλη μου ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι γιός της μαμας γατούλας. Πολύ θα ήθελα να μπορώ να τα πάρω όλα αλλά ....
Τουλάχιστον τα έχω υπο την προστασία μου όσο μπορώ
Σας ευχαριστώ όλους και... Νότα...στρώσε τις μπουχάρες

RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. οι μπουχάρες έχουν στρωθεί και σας περιμένουν (έχουν και σπάνιο τελείωμα από τρίχωμα γατούλας επάνω, εξαιρετικά σπάνιο στην αγορά)
. κοινώς ανοίξαμε και σας περιμένουμε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Αναφορικά δυστυχώς με το αυθαιρετάκι μας το πέταξαν πάλι πρωτοχρονιάτικα. Το μικρό γατάκι δεν το έχω δει για μέρες και θέλω να ελπίζω πως κάποιος φιλόζωος το υιοθέτησε και η μοίρα του στάθηκε καλή αλλιώς.... ούτε που θέλω να το σκέφτομαι. Η υπόλοιπη οικογένεια, δηλ. η μαμα και ο μπαμπας γάτος κουρνιάζουν πάλι στην παλιά καρέκλα, μακάρι να μπορέσω να πιάσω κάποιο απο αυτά και να το πάω για στείρωση αλλά είναι αρκετά άγρια.
Μου τη δίνει πάντως που οι κύριοι γείτονες που ενοχλούνται απο "τα βρώμικα γατούδια" και πετάνε το μικρό τους καταφύγιο δεν έχουν μαθει ακόμα να πετάνε τα σκουπίδια τους μέσα στον κάδο....
Άντε στο καλό τους πια .....
Φίλοι μου του my cat θα αλλάξουν κάποτε τα πράγματα είμαι σίγουρη!!!
RedCat
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Τελικά είμαι αισιόδοξη,φίλη Ουρανία, και δεν θέλω να πιστεύω οτι θα φτάσουν κάποιοι να κάνουν κακό στα γατόνια. Φαγητό τους βάζουμε σ ' ενα δεντρακι στο πεζοδρόμιο κι έτσι δεν βρωμίζουν.Η γειτονιά έχει περισσότερους φιλόζωους απ' ότι θα πίστευε κανείς, παρ' όλα αυτά πιστεύω πως προσέχουμε να μην προκαλούμε τους δύστροπους και το έχουμε αποφύγει ως τώρα.
Ας σκεφτόμαστε θετικά και... όλα θα πάνε καλά.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool