Rula
Νεοφερμένο μέλος
Η Rula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
26-08-10
02:28
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rula
Νεοφερμένο μέλος
Η Rula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
26-08-10
02:29
Εδω με τη μαμα της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rula
Νεοφερμένο μέλος
26-08-10
02:31
Εδω ο μπαμπας και η μαμα μαζι
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
26-08-10
04:33
Φαινεται πολυ γλυκια γατουλα.

Rula
Νεοφερμένο μέλος
26-08-10
13:17
Έχει απίστευτη φατσούλα η άτιμη!!!! Θα την έχω στις 25 σεπτέμβρη και τώρα που έμαθα να ανεβάζω φωτό θα της βγάλω ένα σωρό!!! Το αγόρι μου, μου είπε ότι αυτός ο χώρος είναι το γυμναστήριο της κυρίας και είχαν πάει εκεί γιατί ο γιος της είχε φίλους στο χώρο που ζούν οι γατούλες και δε θα μπορούσαν να μιλήσουν ησυχα
Ο αρσενικός τις 2 ώρες που ήταν εκεί καθόταν στο ίδιο σημείο και δεν είχε κάνει μιαου ούτε μια φορά χαχα! Η μικρή δε φοβόταν καθόλου ούτε παραπονιόταν και εξερευνούσε σα τρελή
Μου είπε πως ήταν όλα πολύ εξοικειωμένα με τους ανθρώπους. Τώρα η εκτροφέας θα της μάθει και το ονομά της
Στη πορτογαλία κανένα πετ σοπ δε πουλά ζώα, το αγόρι μου είχε εντυπωσιαστεί όταν είχε δει πετ σοπ πρώτη φορά στη θεσσαλονίκη!
Ο αρσενικός τις 2 ώρες που ήταν εκεί καθόταν στο ίδιο σημείο και δεν είχε κάνει μιαου ούτε μια φορά χαχα! Η μικρή δε φοβόταν καθόλου ούτε παραπονιόταν και εξερευνούσε σα τρελή
Μου είπε πως ήταν όλα πολύ εξοικειωμένα με τους ανθρώπους. Τώρα η εκτροφέας θα της μάθει και το ονομά της
Στη πορτογαλία κανένα πετ σοπ δε πουλά ζώα, το αγόρι μου είχε εντυπωσιαστεί όταν είχε δει πετ σοπ πρώτη φορά στη θεσσαλονίκη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum