Μικρή πορτογαλίδα καταφθάνει!

21082010011.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω με τη μαμα της
21082010010.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω ο μπαμπας και η μαμα μαζι:P
21082010007.jpg

Φαινεται πολυ γλυκια γατουλα.:)

Έχει απίστευτη φατσούλα η άτιμη!!!! Θα την έχω στις 25 σεπτέμβρη και τώρα που έμαθα να ανεβάζω φωτό θα της βγάλω ένα σωρό!!! Το αγόρι μου, μου είπε ότι αυτός ο χώρος είναι το γυμναστήριο της κυρίας και είχαν πάει εκεί γιατί ο γιος της είχε φίλους στο χώρο που ζούν οι γατούλες και δε θα μπορούσαν να μιλήσουν ησυχα :P Ο αρσενικός τις 2 ώρες που ήταν εκεί καθόταν στο ίδιο σημείο και δεν είχε κάνει μιαου ούτε μια φορά χαχα! Η μικρή δε φοβόταν καθόλου ούτε παραπονιόταν και εξερευνούσε σα τρελή :D Μου είπε πως ήταν όλα πολύ εξοικειωμένα με τους ανθρώπους. Τώρα η εκτροφέας θα της μάθει και το ονομά της :D Στη πορτογαλία κανένα πετ σοπ δε πουλά ζώα, το αγόρι μου είχε εντυπωσιαστεί όταν είχε δει πετ σοπ πρώτη φορά στη θεσσαλονίκη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back