stefoni
Νεοφερμένο μέλος
Η stefoni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
15-08-07
03:31
niarwen,η καλή σου πρόθεση τα λέει όλα...πρώτη μου επαφή με το site σήμερα..λοιπόν,είμαι μέλος φιλοζωικής οργάνωσης πολλά χρόνια τώρα και μέχρι και γω να μάθω να στηρίζω αποτελεσματικά τα ζωάκια που χρειάζονταν βοήθεια, δυστυχώς ξεψύχησαν στα χέρια μου αρκετά από αυτά..ήθελα να σου πω μόνο ότι δεν πρέπει να λυπάσαι γι΄αυτό που συνέβη.να σκέφτεσαι ότι χάθηκε μία μάχη αλλά όχι και ο πόλεμος.το να προσπαθεί κανείς να σώσει ζώα και να τα σέβεται και αυτά και τη ζωή γενικά αποτελεί στάση ζωής.είναι μορφή ιδεολογίας.ο οίκτος για τα ζώα δεν θα βοηθήσει σε αυτή σου την προσπάθεια.η απώλεια είναι σημαντικό μέρος της διαδικασίας αυτής,κυρίως για να μάθεις τι να αποφεύγεις και να συλλογίζεσαι τι παρέλειψες.το θέμα είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς να σώσεις όσα περισσότερα ζωάκια μπορείς και να συμβουλεύεσαι αυτούς που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία για να το κάνεις καλύτερα.μην έχεις τύψεις...θα σε πάνε πίσω τη στιγμή που θα σε χρειαστεί ένα άλλο ζωάκι...
"αν ο άνθρωπος είναι καλός ή κακός φαίνεται από τη στάση του απέναντι σ΄αυτούς που βρίσκονται υπό την κυριαρχία του:τα ζώα" ΝΙΤΣΕ
"αν ο άνθρωπος είναι καλός ή κακός φαίνεται από τη στάση του απέναντι σ΄αυτούς που βρίσκονται υπό την κυριαρχία του:τα ζώα" ΝΙΤΣΕ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
16-08-07
02:01
Καλως ορισες stefoni 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ψιψίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 120 μηνύματα.
25-08-07
01:36
δυστυχώς ξεψύχησαν στα χέρια μου αρκετά από αυτά..
και εγω μια τετια τραγικη ιστορια...γκρρρρρρρ δεν θελω να την θυμαμαι:cry:
και εγω μια τετια τραγικη ιστορια...γκρρρρρρρ δεν θελω να την θυμαμαι:cry:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum