Μικρό κι αδύναμο γατάκι πεθαίνει

niarwen,η καλή σου πρόθεση τα λέει όλα...πρώτη μου επαφή με το site σήμερα..λοιπόν,είμαι μέλος φιλοζωικής οργάνωσης πολλά χρόνια τώρα και μέχρι και γω να μάθω να στηρίζω αποτελεσματικά τα ζωάκια που χρειάζονταν βοήθεια, δυστυχώς ξεψύχησαν στα χέρια μου αρκετά από αυτά..ήθελα να σου πω μόνο ότι δεν πρέπει να λυπάσαι γι΄αυτό που συνέβη.να σκέφτεσαι ότι χάθηκε μία μάχη αλλά όχι και ο πόλεμος.το να προσπαθεί κανείς να σώσει ζώα και να τα σέβεται και αυτά και τη ζωή γενικά αποτελεί στάση ζωής.είναι μορφή ιδεολογίας.ο οίκτος για τα ζώα δεν θα βοηθήσει σε αυτή σου την προσπάθεια.η απώλεια είναι σημαντικό μέρος της διαδικασίας αυτής,κυρίως για να μάθεις τι να αποφεύγεις και να συλλογίζεσαι τι παρέλειψες.το θέμα είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς να σώσεις όσα περισσότερα ζωάκια μπορείς και να συμβουλεύεσαι αυτούς που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία για να το κάνεις καλύτερα.μην έχεις τύψεις...θα σε πάνε πίσω τη στιγμή που θα σε χρειαστεί ένα άλλο ζωάκι...

"αν ο άνθρωπος είναι καλός ή κακός φαίνεται από τη στάση του απέναντι σ΄αυτούς που βρίσκονται υπό την κυριαρχία του:τα ζώα" ΝΙΤΣΕ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ορισες stefoni :):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχώς ξεψύχησαν στα χέρια μου αρκετά από αυτά..

και εγω μια τετια τραγικη ιστορια...γκρρρρρρρ δεν θελω να την θυμαμαι:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back