Μικρό κι αδύναμο γατάκι πεθαίνει

Niarwen

Νεοφερμένο μέλος

Η Niarwen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Για πρώτη φορά απέκτησα γατάκι, ένα μαυρούλι ηλικίας 20 ημερών, που βρήκα εγκαταλελειμένο και περιμάζεψα.

Είμαι εντελώς άπειρη σε ό,τι αφορά ζώα και απόψε ο μικρός μου Οδυσσέας με έχει κατατρομάξει.

Γενικά είναι ένα ζωηρό και γκρινιάρικο γατάκι. Αλλά σήμερα από κάποια στιγμή από το απόγευμα και μετά δεν νιαούριζε καθόλου... Λέω μπα, πολύ ήσυχος είναι ο καπετάν φασαρίας σήμερα. Γυρίζω το βράδυ στο σπίτι, ο μικρός εξακολουθούσε και κοιμόταν του καλού καιρού. Κάποια στιγμή λέω δεν μπορεί θα τον ξυπνήσω γιατί από το πρωί δεν έχει φάει τίποτε (τρώει ακόμη με μπιμπερό) αν εξαιρέσει κανείς ότι κάποια στιγμή το απόγευμα ήπιε δυο γουλίτσες. Τον βγάζω από τη γατοφόρο και μου προξενεί καταρχήν τρομερή εντύπωση που αντί να γκρεμίσει τον κόσμο από νιαουρίσματα όπως κάνει κάθε φορά που τον πλησιάζω για να τον πάρω αγκαλιά αντίδραση μηδέν. Αντί να έρθει αυτός σε εμένα έπρεπε να τον πιάσω έγώ από το βάθος.

Οταν δε τον πήρα αγκαλιά, αντί να τεντωθεί, να κουλουριαστεί, να αντιδράσει κάπως, καμία αντίδραση. Λες και δεν είχε δύναμη να αντιδράσει. Τα ματάκια του ήταν ανοιχτά δεν κοιμόταν. Αλλά όπως και να τον έπιανα δεν μπορούσε καν να κρατήσει όρθιο το κεφάλι του, έπεφτε το κεφαλάκι του στο πλάι λες και δεν το ήλεγχε. Η θερμοκρασία του δε μου μοιάζει περίεργη (προχθές είχε πέσει στο μπολ το γάλα που του είχα βάλει και είχε μουσκευτεί, είχε κρυώσει, αλλά μετά που τον στέγνωσα και τον τάισα συνήλθε).

Απλά το ζωντανό μοιάζει να είναι εντελώς αδύναμο! Η απλά είναι κουρασμένος και κοιμάται; Να έχει πέσει τελείως λιώμα; Αλλά τότε δεν θα έπρεπε όταν τον πάρω αγκαλιά να κουλουριαστεί κάπως στα χέρια μου;

Πείτε μου σας παρακαλώ όσοι έχετε εμπειρία αν σας φαίνεται ανησυχητικό αυτό, γιατί δεν θέλω να πάρω πάλι τον κτηνίατρο νύχτα μέσα στον πανικό... Αχ πείτε μου ότι απλώς είμαι λίγο υστερική... :(

Σας ευχαριστώ πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπαρχει περίπτωση να έχει τόσο μικρό πρόβλημα με την ουρήθρα του;

Δεν έκανε κακά τις προηγούμενες ημέρες, αλλά έκανε τσίσα. Σήμερα δεν έκανε παρά ελάχιστα τσίσα και ένα μικρούλι ίχνος από κακά που άφησε στη μπλολύζα μου. Τώρα και ξαπλωμένο να το αφήσω ρίχνει το κεφάλι πίσω λες και δεν μπορεί να το ελέγξει. Του έκανα μασαζάκι για να τα κάνει και λίγο σαν να ζωήρεψε, αλλά πάλι δεν έβγαλε σχεδόν τίποτε. Εξακολουθεί να είναι εντελώς αδύναμος, βοηθήστε σας παρακαλώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθατε.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ουσιαστικά γιατί δεν μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, ως μάνα γενικά μιλώντας έχω μάθει ότι, ότι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα στη συμπεριφορά των παιδιών συνήθως κρύβει κάποιο πρόβλημα πίσω του. Έτσι καλό θα ήταν να μιλούσες αύριο πια με ένα κτηνίατρο, ακόμα και εάν είναι καλύτερα το μικρό. Εύχομαι να μην συμβαίνει κάτι ανησυχητικό και απλά να είναι μια μέρα που το γατάκι δεν είχε κέφια (συμβαίνει και στα ζώα και στους ανθρώπους αυτό).
Στο φόρουμ θα βρεις δύο κτηνίατρους τη mel και τον isavvas. Δοκίμασε να τους στείλεις ένα pm. ίσως σε βοήθησουν αποτελεσματικότερα αυτοί.
Καλό σου βράδυ και εύχομαι να πάνε όλα καλά:redface:

Ευχαριστώ. Πριν από λίγο έβγαλε μπόλικα κακάκια μαζεμένα έτσι όπως είναι ξαπλωμένος σε μία πετσετούλα, τι ξαπλωμένος δηλαδή, έχει πέσει και δεν μπορεί να κουνηθεί, ενώ προσπαθούσε να πάρει ανάσες, σα να πνιγόταν... Και νομίζω ότι δεν αναπνέει πια... :(

:hmm::hmm::(:(:(
Μαλλον δεν ειναι καλα τα πραγματα..... Εναι δυσκολο οταν ειναι τοσο μικρα ακομη κι αν κανεις τα παντα σωστα. Το γατακι, αν ζει ακομη, χρειαζεται αμεσα βοηθεια, μηπως και τα καταφερει... αν ζει ακομη θα σου ελεγα να παρεις τωρα τον κτηνιατρο Αιλουρο (μην ανησυχεις πολυ για την ωρα, μαλλον το κανουμε πολλοι απο εδω) να σου δωσει απο το τηλ εστω καποιες συμβουλες μεχρι το πρωι. Ειναι ειδικος στα γατακια κι εχει σωσει πολλα απο εδω. Εστω να δωσουμε μια ελπιδα στο γατακι. Ζει;

Ευχομαι τα καλυτερα....
Αν δεν τα καταφερε λυπαμαι πολυ..... Ειναι πολυ ασχημο :(:( Αλλα ειναι τοσο ευαισθητα οταν ειναι τοσο μικρα.... Ενημερωσε μας οποτε μπορεσεις

Ελπίζω όλα να πάνε καλά

Κοπελα μου το γατι σου κινδυνευει αμεσα να πεθανει! Εχει υποθερμια σιγουρα και σιγουρα κατι του συμβαινει, σε παρακαλω επικοινωνησε αμεσα με μια κτηνιατρική κλινικη απο το 11888 η το γιατρο σας αν εχει κινητο και πηγαινε του το!!! Αμεσως!!!! Ισως χρειαζεται ορο η καποια αμεση ενεση παντως μη καθεσαι να το δεις να πεθαινει ετσι κανε κατι μπας κα σωθει!Ακομα κι αν δεν εχεις χρηματα πηγαινε το καπου και κανε εναν διακανονισμο.Ειναι επειγον.Προσπαθησε να το διατηρησεις ζεστο μεχρι να το πας, βαζοντας διπλα του ενα μπουκαλι νερο ζεστο μεσα σε μια πετσετα και προσπαθησε να του δωσεις να πιει νερο!

ΑΤΤΙΚΗΣ Κτηνιατρικες κλινικες

Δοκιμασε αυτην
Αγ.Παρασκευή (Αγ.Ιωάννης)
Αγ.Ιωάννου 79 & Δ.Ράλλη 1
Τκ. 153.42
Τηλ. : 210.6000.911 - 6944.384842
Fax : 210.600.10.19

κι αν οχι

ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΟΥΡΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΛΤΕΚΟΥ - ΚΑΝΟΥΡΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΑΚΟΤΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΛΑΜΑΡΙΑΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΟΓΚΙΚΑΣ Π. ΣΥΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Π. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΔΑΝΟΥΡΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ι. ΙΑΚΩΒΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ PALLINI KENNELS ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΓΑΡΜΠΗΣ Ν. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΛΗΜΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΟΥΛΗ - ΚΑΤΣΙΑΜΠΟΥΛΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ Α ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ Π. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ SCHWIND IRIS ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΚΡΗ ΑΝΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ Δ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΖΩΟΦΙΛΕΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΕΛΑΣ Μ. ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

Δεν πρόλαβα...

Λίγο αφότου έστειλα το τελευταίο μήνυμα το γατάκι μου ξεψύχησε...

Λέτε να είχε υποθερμία; Φοβάμαι ότι δεν το φρόντισα σωστά και για αυτό πέθανε... Ομως δεν είχα ποτέ ζωάκι και δεν είχα πείρα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι τόσο δυστυχισμένη και νιώθω τόσες τύψεις. :( Εγιναν όλα τόσο γρήγορα.. Μέσα σε μισή ώρα ξεψύχησε. Μισώ τον εαυτό μου που σκέφτομαι ότι αν ήξερα τι έπρεπε να κάνω ίσως ειχε επιβιώσει. :(

Ημουν μία απαίσια γατομαμά και δεν θα το ξεπεράσω ποτέ.
Θέε μου μακάρι να ήξερα τι έπρεπε να κάνω...

Εμ δε φταις εσυ βρε παιδακι μου, δεν ηξερες, αλλα απο την αλλη, δεν το αισθανθηκες που υπεφερε?...οταν ενα ζωακι που δεν το ξερεις κιολας πως λειτουργει...(εχθες δηλαδη)δειχνει σα ξεψυχισμενο πως δεν σκεφτηκες να το πας στο γιατρο???

Δεν ειναι απαραιτητο να ξερουμε εμεις τα παντα... σε γατακια τρια ειναι τα ανυσηχητικα σημαδια: υποθερμια( κρυο), αφυδατωση και να μη μπορει να σταθει και ασυγκρατητη διαρροια ολα αυτα οταν δειχνει να μη κουνιεται.
Παντα να το πηγαινετε στο γιατρο μολις το βρειτε γιατι τα μικρα πεθαινουν με το παρατσακ.

Αν μαζεψεις αλλο απο το δρομο να μαθεις απο αυτην την εμπειρια και να το κανεις σωστα.. υπαρχουν πολλα γατακια που κινδυνευουν εξω και δεν ξερει κανεις και τι ασθενεια εχουν εκ γενετης, ακομα κι αυτο μπορει να ειχε κατι. Το θεμα ειναι οποιο ζωο παρεις να το αισθανεσαι.. να το νιωθεις και με το παραμικρο σημαδι ασθενειας να το πηγαινεις στο γιατρο. Εμεις δεν ειμαστε γιατροι εδω κατα κανονα...μερικα πραγματα θελουν πραγματικη επειγουσα αντιμετωπιση!

Κα μενα μου πεθανε μικρο κι ας το φροντισα, μπορει να πεθανουν απο διαφορα, το θεμα ειναι να εχουν ιατρικη περιθαλψη αμεσα, ειναι το μονο που μπορεις να κανεις.

Αλλά σήμερα από κάποια στιγμή από το απόγευμα και μετά δεν νιαούριζε καθόλου... Λέω μπα, πολύ ήσυχος είναι ο καπετάν φασαρίας σήμερα. Γυρίζω το βράδυ στο σπίτι, ο μικρός εξακολουθούσε και κοιμόταν του καλού καιρού.

Οταν ειδες αυτο επρεπε να δρασεις για να καταλαβειςτι εννοω, εξισου τα μικρα γατακια που τρεφονται με μπιμπερο θελουν φαγητο καθε δυο ωρες και μπορουν ευκολα να πανε απο αφυδατωση αν τα αφησει κανεις πολλες ωρες νηστικα, ενος φιλου το αφησε και πηγε στιη δουλεια και μετα το βρηκε πεθαμενο.

Κρίμα πολύ λυπάμαι για το γατάκι σου.:(
Ξέρεις είναι πολύ μεγάλη ευθήνη να μεγαλώσεις ένα τόσο μικρό γατάκι μακριά από την μανούλα του...Μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, που να ήξερες και εσύ...:/:προσπάθησες και αυτό μετράει...
Μην απογοητεύεσαι, υπάρχουν πολλά γατάκια έξω στο δρόμο που μας χρειάζονται, όπως επείσης και πολλά εδώ μέσα που χαρίζονται...;)

Λυπάμαι πολύ. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως αισθάνεσαι. Όμως ίσως σε βοηθάει να σκεφτείς πως αν ένα γατάκι φεύγει, είναι σωστό να φύγει. Τα έχει έτσι κανόνισμενα η φύση. Αν η κράση μας είναι αδύναμη θα ταλαιπωρηθούμε ίσως χειρότερα στην πορεία της ζωής μας. Και μπορεί να είναι καλύτερα να φεύγουμε εύκολα και σύντομα, μέσα σε μια μέρα, όπως το γατάκι σου. Δε νομίζω πως βοηθάει να σκεφτεσαι πως θα ήταν αν το είχε βρει κάποιος άλλος περισσότερο έμπειρος. Τα αλυσιδωτά αν δημιουργούν μια παράλληλη πραγματικότητα, η οποία όμως δεν έχει υπάρξει. Για μένα τα πράγματα είναι όπως έχουν γίνει, και με κανεναν άλλον τρόπο. Έπρεπε να το βρεις εσύ το γατάκι, και κείνο έπρεπε να πεθάνει στο σπίτι σου κοντά σου. Δεν ξέρω πως ακριβώς, αλλά είμαι σίγουρη πως βγήκατε κερδισμένοι κι οι δύο, ίσως όλα να κρύβονται στο πάρε δώσε της αγάπης μεταξύ σας. Και αυτός να είναι ο στόχος τελικά. δεν πιστεύω ότι τα πράγματα μας συμβαίνουν τυχαία. Βεβαίως με κάθε επιφύλαξη, είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις, μπορεί να μη συμφωνήσεις ή να μη σε βοηθήσουν τελικά καθόλου, άλλωστε δεν παύει να είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Λυπάμαι και σε καταλαβαίνω.

Συμφωνώ με την Ελένη 2....:redface:

Λυπάμαι πολύ. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως αισθάνεσαι. Όμως ίσως σε βοηθάει να σκεφτείς πως αν ένα γατάκι φεύγει, είναι σωστό να φύγει. Τα έχει έτσι κανόνισμενα η φύση. Αν η κράση μας είναι αδύναμη θα ταλαιπωρηθούμε ίσως χειρότερα στην πορεία της ζωής μας. Και μπορεί να είναι καλύτερα να φεύγουμε εύκολα και σύντομα, μέσα σε μια μέρα, όπως το γατάκι σου. Δε νομίζω πως βοηθάει να σκεφτεσαι πως θα ήταν αν το είχε βρει κάποιος άλλος περισσότερο έμπειρος. Τα αλυσιδωτά αν δημιουργούν μια παράλληλη πραγματικότητα, η οποία όμως δεν έχει υπάρξει. Για μένα τα πράγματα είναι όπως έχουν γίνει, και με κανεναν άλλον τρόπο. Έπρεπε να το βρεις εσύ το γατάκι, και κείνο έπρεπε να πεθάνει στο σπίτι σου κοντά σου. Δεν ξέρω πως ακριβώς, αλλά είμαι σίγουρη πως βγήκατε κερδισμένοι κι οι δύο, ίσως όλα να κρύβονται στο πάρε δώσε της αγάπης μεταξύ σας. Και αυτός να είναι ο στόχος τελικά. δεν πιστεύω ότι τα πράγματα μας συμβαίνουν τυχαία. Βεβαίως με κάθε επιφύλαξη, είναι καθαρά προσωπικές μου απόψεις, μπορεί να μη συμφωνήσεις ή να μη σε βοηθήσουν τελικά καθόλου, άλλωστε δεν παύει να είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός. Λυπάμαι και σε καταλαβαίνω.

Πολύ ωραία άποψη, παρά το λυπηρό του γεγονότος!!!

Δεν ξέρω αν σε παρηγορήσω αλλά και εγώ έχασα γατάκι νεογέννητο,παρότι το είχα πάει σε κτηνίατρο και ακολούθησα τις οδηγίες του κατα γράμμα.Μερικά είναι καταδικασμένα τα καημένα.Σου εύχομαι δύναμη και θα το ξεπεράσεις ευκολότερα φροντίζοντας ένα άλλο που σε χρειάζεται.

Μην κακιζεις τον εαυτο σου. Κι εγω εχω χασει γατακια σε τοσο μικρες ηλικιες. Το δυσκολο ειναι να ζησουν. Ειναι πολυ ευαισθητα, μπορει να δειχνουν μια χαρα και να τρωνε και σε λιγες ωρες να πεθανουν :(:(
Κριμα για το μικρουλι. Προσπαθησες παντως. Κι αν κατι δεν το γνωριζες, ειναι λογικο. Κι εγω απο εδω εμαθα πολλα..... Μπραβο για την προσπαθεια

Έφυγε και ήταν σε ένα ζεστό σπίτι γεμάτο με πολύ αγάπη….. υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος για να φύγεις;

Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου αλλά δεν κατακρίνω τις απόψεις σου...
Τον χοντρούλη μου το σκέφτομαι κάθε μέρα και πάντα θα έχω τύψεις, έπρεπε αλήθεια να πεθάνει??? Δεν το νομίζω. Όλοι μου λένε ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ξέρω όμως μέσα μου ότι δεν έκανα αρκετά...

Λυπάμαι πολύ για το γατάκι σου Niarwen και δε θα σου πω να μη στεναχωρεθείς και να μη νοιώσεις τύψεις γιατί μέσα από αυτό θα καταλάβεις πόσο σοβαρό είναι να έχεις στα χέρια σου τη ζωή ενός πλάσματος... Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πας καλύτερα. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τα βάλεις κάτω...

Καταλαβαίνω πώς νοιώθεις.
Πολλές φορές κάνουμε ότι μπορούμε αλλά δεν είναι αρκετό. Άλλες φορές φταίει ένα λάθος ή η κακιά στιγμή. Εγώ έχασα γατάκι που είχα μαζέψει απο το δρόμο έτοιμο να το πατήσει αμάξι, το μεγάλωνα για ένα μήνα και σε 2 λεπτά που δεν το πρόσεξα έπεσε απο το μπαλκόνι και σκοτώθηκε! Κι αυτό γιατί δεν μου πέρασε απο το μυαλό ότι τόσο μικρό θα έκανε ακροβατικά στο μπαλκόνι. Θα έπρεπε να το σκεφτώ όμως!
Στη δικιά σου περίπτωση όμως, χωρίς προηγούμενη εμπειρία τι θα μπορούσες να κάνεις; Και στο γιατρό να προλάβαινες να το πας, πάλι πιθανώς να μην μπορούσε να γίνει κάτι. Απλά προσπάθησε να ενημερωθείς όσο μπορείς για αυτές τις περιπτώσεις, ώστε αν σου ξανατύχει άλλο μικρό (που θα σου ξανατύχει, είναι δυστυχώς πολλά στο δρόμο) να είσαι περισσότερο έτοιμη.
Προσπάθησε να μην στενοχωριέσεαι και να μην έχεις τύψεις. Τουλάχιστον προσπάθησες.

Πραγματικα μη κακιζεις τον εαυτο σου. Τα γατακια σκαρφιζονται απιθανα πραγματα και σε κλασματα δευτερολεπτου.... Μπορει να τα προσεχεις ολα (αν γινεται αυτο ποτε) και σε μια στιγμη κατι να γινει που ειναι μοιραιο... Τα ατυχηματα δεν ειναι δολοφονιες... Ειναι κριμα και σαφως ποναει αλλα η προθεση ταν σαφως καλη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back