konstans
Περιβόητο μέλος
Μπορώ να ζήσω άνετα μέσα σε σπίτι και να είμαι ένα κανονικό γατάκι, με τα χάδια μου, τις σκανταλιές μου, τα όλα μου .
Δώστε μου μια ευκαιρία και θα σας ανταμείψω με αιώνια ευγνωμοσύνη και πίστη .
Θα δοθώ αποκλειστικά για σπίτι και με δώρο την στείρωση μου όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:6944539442 ή στο mail floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπράβο σου που το έσωσες...όλοι μας αξιζουμε μία ευκαιρία στη ζωη απλά μερικοί δεν το καταλαβαινουν...Είμαι μόλις 40 ημερών μωράκι. Βρέθηκα πεταμένο μαζί με τα αδερφάκια μου και μεγάλωσα με μπιμπερό. Δυστυχώς όμως έχασα τα ματάκια μου από αρρώστια που χτυπάει τα μικρά γατιά και η κοπέλα που μας φρόντιζε πίστεψε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να με κοιμίσει. Με προλάβανε και με σώσανε, γιατί πέρα από τα ματάκια μου δεν έχω τίποτα άλλο και μου αξίζει μια ευκαιρία να ζήσω.
Μπορώ να ζήσω άνετα μέσα σε σπίτι και να είμαι ένα κανονικό γατάκι, με τα χάδια μου, τις σκανταλιές μου, τα όλα μου .
Δώστε μου μια ευκαιρία και θα σας ανταμείψω με αιώνια ευγνωμοσύνη και πίστη .
Θα δοθώ αποκλειστικά για σπίτι και με δώρο την στείρωση μου όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:6944539442 ή στο mail floisvoscats@gmail.com
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
.Τελοσπάντων, το κορίτσι μας είναι μια χαρά και ψάχνει το δικό της σπιτάκι. Στον δρόμο πάντως δεν πρόκειται να μείνει ποτέ της

konstans
Περιβόητο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Εύχομαι να έχει μια πολύ καλή ζωούλα, να μην ξαναπονέσει ποτέ στην ζωή της και να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν την κοπέλα!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool