Μικρό κορίτσι ψάχνει μεγάλη καρδιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Είμαι μόλις 40 ημερών μωράκι. Βρέθηκα πεταμένο μαζί με τα αδερφάκια μου και μεγάλωσα με μπιμπερό. Δυστυχώς όμως έχασα τα ματάκια μου από αρρώστια που χτυπάει τα μικρά γατιά και η κοπέλα που μας φρόντιζε πίστεψε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να με κοιμίσει. Με προλάβανε και με σώσανε, γιατί πέρα από τα ματάκια μου δεν έχω τίποτα άλλο και μου αξίζει μια ευκαιρία να ζήσω.
Μπορώ να ζήσω άνετα μέσα σε σπίτι και να είμαι ένα κανονικό γατάκι, με τα χάδια μου, τις σκανταλιές μου, τα όλα μου .
Δώστε μου μια ευκαιρία και θα σας ανταμείψω με αιώνια ευγνωμοσύνη και πίστη .
Θα δοθώ αποκλειστικά για σπίτι και με δώρο την στείρωση μου όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:6944539442 ή στο mail floisvoscats@gmail.com

100_2117.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι μόλις 40 ημερών μωράκι. Βρέθηκα πεταμένο μαζί με τα αδερφάκια μου και μεγάλωσα με μπιμπερό. Δυστυχώς όμως έχασα τα ματάκια μου από αρρώστια που χτυπάει τα μικρά γατιά και η κοπέλα που μας φρόντιζε πίστεψε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να με κοιμίσει. Με προλάβανε και με σώσανε, γιατί πέρα από τα ματάκια μου δεν έχω τίποτα άλλο και μου αξίζει μια ευκαιρία να ζήσω.
Μπορώ να ζήσω άνετα μέσα σε σπίτι και να είμαι ένα κανονικό γατάκι, με τα χάδια μου, τις σκανταλιές μου, τα όλα μου .
Δώστε μου μια ευκαιρία και θα σας ανταμείψω με αιώνια ευγνωμοσύνη και πίστη .
Θα δοθώ αποκλειστικά για σπίτι και με δώρο την στείρωση μου όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο:6944539442 ή στο mail floisvoscats@gmail.com

100_2117.jpg
Μπράβο σου που το έσωσες...όλοι μας αξιζουμε μία ευκαιρία στη ζωη απλά μερικοί δεν το καταλαβαινουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι ό,τι ό,τι καλύτερο στο αγγελουδάκι...

ψυχη μου μα γιατι ευθανασια?μακαρι να βρει ενα σπιτακι!

H κοπέλα που το φρόντιζε δεν μπορούσε να το κρατήσει σπίτι της και έτσι θεώρησε ότι από το να το αφήσει στο δρόμο θα ήταν καλύτερα να το κοιμίσει:/:.
Τελοσπάντων, το κορίτσι μας είναι μια χαρά και ψάχνει το δικό της σπιτάκι. Στον δρόμο πάντως δεν πρόκειται να μείνει ποτέ της :)

100_2122.jpg

Άντε παιδιά! Ποιος θα το βγάλει αυτό το υπέροχο πλασματάκι από το κλουβί να του χαρίσει μια ζωή γεμάτη αγάπη;;;;;;;;

Ειναι αφανταστα γλυκουλι!:slourp:

Το μικρό μας κορίτσι την βρήκε την μεγάλη καρδιά και είναι ήδη σπιτάκι της με την μανούλα της!
Εύχομαι να έχει μια πολύ καλή ζωούλα, να μην ξαναπονέσει ποτέ στην ζωή της και να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν την κοπέλα! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back