Mariam8
Νεοφερμένο μέλος
ειναι 2 μηνων, και απο το πρωι που ηρθε σπιτι μεχρι τωρα ειναι κατω απο το κρεβαττι μου, δεν βγαινει καθολου. δεν εχει φαει τιποτα... καποια στιγμη μετακινησα το κρεβαττι ηρεμα και το χαιδεψα.. εκατσε να το χαιδεψω αλλα δεν επιχειρησα για τιποτα περισσοτερο.. ειναι αρκετα φοβησμενος... απο οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο αυτο απλα αναρωτιεμαι ποσο καιρο μπορει να του παρει για να προσαρμοστει και να με συνηθισει.. και τι μπορω να κανω εγω απο την μερια μου για να το βοηθησω... 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
να το χαιρεσαι ο μικρουλι σου και οταν μπορεσεις βαλε και καμια φωτογραφια να το γνωρισουμε κι εμεις!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ναι..οντως ..μην προσπαθεις να τι χαιδευεις τωρα.Αστο καλυτερα σε ενα δωματιο να ηρεμισει..με ολα του τα πραγματακια και Οχι δυνατους θορυβους..
Αυριο σιγα σιγα,ανοιξε την πορτα του δωματιου και αφησε το μονο του να εξερευνησει και το υπολοιπο σπιτι.
Mariam8
Νεοφερμένο μέλος
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος

Αφου σε αφηνει να το χαιδεψεις εστω και λιγο σημαινει οτι δεν φοβαται εσενα απλα εχει τρομαξει απο την αποτομη αλλαγη σπιτιου, μυρωδιας, κλπ. Σιγα σιγα θα προσαρμοστει, οσο μπορεις να αντισταθεις να μην το ζουληξεις ετσι ζουμερο που ειναι
και μην ανησυχεις θα ερθει αυτο σε σενα!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Τωρα..μην το βγαλεις φωτο...γιατι θα φοβηθει απο το φλας.Αστο να ηρεμισει.

Mariam8
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Mariam8
Νεοφερμένο μέλος

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Βρε κανει κχχχχ απο αμυνα, σε λιγες μερες δε θα ξεκολλαει απο πανω σου!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για αυτο σου λεω.Αφησε στο δωματιο φαγακι και νερακι,και την αμμολεκανη του..και φυγε απο εκει.Κλεισε την πορτα και αστο μονο του να ηρεμισει.μολις κανω να πλησιασω για να του αφησω φαγητο μου κανει τον χαρακτηριστικο ηχο, χχχχ!!!![]()

Mariam8
Νεοφερμένο μέλος

Mariam8
Νεοφερμένο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
μίλα του συνέχεια!!!!
Mariam8
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστω πολυ ολους!!! δεν με πλησιαζει ακομη, ελπιζω τις επομενες μερες να νιωσει πιο οικεια..! εχω αγχος δεν θελω να κανω τιποτα που να τον ενοχλησει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό εδώ δεν είναι ? https://www.mypetz.gr/threads/dusty-άσπρο-μπλε-μωρό.231467/
Εάν ακολουθήσεις τις συμβουλές των κοριτσιών, να ξέρεις ότι σύντομα όλα θα είναι μια χαρά!!!
Mariam8
Νεοφερμένο μέλος
ειχε κανει και την αναγκη του στην αμμολεκανη... αλλα δεν εχει φαει ακομα.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Και το βλαστάρι σου είναι ακόμα μικρό και φοβισμένο. Οι γάτες θέλουν τον χρόνο τους, θέλουν να αποφασίσουν οι ίδιες πότε θα σε πλησιάσουν. Καλά κάνεις που του δίνεις το χρόνο του και το αφήνεις να συνηθίσει πρώτα στο νέο σπίτι. Σταδιακά θα έρθετε πιο κοντά. Δεν υπάρχει συνταγή. Απλά θα το νιώσετε και οι δύο. Το δικό μου το είχαν βρει μισοπεθαμένο μέσα σε κάδο αχρήστων. Ήταν πολύ τρομαγμένο γατί. Πέρασε ένα μήνα κρυμένο πίσω από τη σόμπα της κουζίνας. Σιγά σιγά με συνέδεσε με το πιάτο του φαγητού. Και στη πορεία, όταν άκουγε κάποιο θόρυβο απ' έξω ενώ έτρωγε και τρόμαζε το καθυσήχαζα με τη φωνή μου, ένιωθε ασφάλεια και συνέχιζε να τρώει. Τώρα, 5 χρόνια μετά μου δείχνει με κάθε τρόπο ότι είμαι ο κόσμος του, κανένας άλλος δεν υπάρχει γι' αυτόν αφού τους σνομπάρει όλους και υπάρχει μόνο μια περίπτωση να μου συμπεριφερθεί άσχημα: άμα μιλήσω σε άλλο γάτο. Τότε μόνο μπορεί να με γδάρει. 
brigite
Διάσημο μέλος

Mariam8
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ!!! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool