Μικρό φοβισμένο γατάκι

Mariam8

Νεοφερμένο μέλος

Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
γεια σας και απο εμενα...! σημερα ειναι η πρωτη μερα στο σπιτι με τον γατουλη μου...:) ειναι 2 μηνων, και απο το πρωι που ηρθε σπιτι μεχρι τωρα ειναι κατω απο το κρεβαττι μου, δεν βγαινει καθολου. δεν εχει φαει τιποτα... καποια στιγμη μετακινησα το κρεβαττι ηρεμα και το χαιδεψα.. εκατσε να το χαιδεψω αλλα δεν επιχειρησα για τιποτα περισσοτερο.. ειναι αρκετα φοβησμενος... απο οτι διαβασα ειναι φυσιολογικο αυτο απλα αναρωτιεμαι ποσο καιρο μπορει να του παρει για να προσαρμοστει και να με συνηθισει.. και τι μπορω να κανω εγω απο την μερια μου για να το βοηθησω... :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην το πιεσεις!!! βαλε στο δωματιο που ειναι..το φαγακι και το νερο του και αστο να βρει το χωρο του!! μην το πιεσεις για χαδια γιατι μπορει και να τρομαξει!!! θα ειναι μια χαρα ολα μετα απο λιγο καιρο!!!

να το χαιρεσαι ο μικρουλι σου και οταν μπορεσεις βαλε και καμια φωτογραφια να το γνωρισουμε κι εμεις!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να χαιρεσαι το γατακι σου.:D
Ναι..οντως ..μην προσπαθεις να τι χαιδευεις τωρα.Αστο καλυτερα σε ενα δωματιο να ηρεμισει..με ολα του τα πραγματακια και Οχι δυνατους θορυβους..
Αυριο σιγα σιγα,ανοιξε την πορτα του δωματιου και αφησε το μονο του να εξερευνησει και το υπολοιπο σπιτι.

δεν ξερω αν φαινεται η αν εκανα λαθοσ!! αυτη τραβηχτηκε απο σημερα το πρωι οταν ηταν ακομα μαζι με την αδερφουλα του!!!!

Αγαπη μου!! Ειναι μια γλυκα!! Να το χαιρεσαι!!:D:inlove: Αφου σε αφηνει να το χαιδεψεις εστω και λιγο σημαινει οτι δεν φοβαται εσενα απλα εχει τρομαξει απο την αποτομη αλλαγη σπιτιου, μυρωδιας, κλπ. Σιγα σιγα θα προσαρμοστει, οσο μπορεις να αντισταθεις να μην το ζουληξεις ετσι ζουμερο που ειναι:P:P και μην ανησυχεις θα ερθει αυτο σε σενα!!:)

Δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι...αλλα και τα δυο ειναι πανεμορφα!!:D
Τωρα..μην το βγαλεις φωτο...γιατι θα φοβηθει απο το φλας.Αστο να ηρεμισει.:)

το γκρι ειναι το δικο μου..! καλα τωρα δεν θελω να το ενοχλησω καθολου, κοιμαται ολη μερα!! :)

Βαλε του φαγακι και νερακι εκει που βρισκεται...και μην εισαι κοντα,καλυτερα κιοαλς σε αλλο δωματιο..μπας και φαει.Μα τι γλυκο που ειναι..:D

μολις κανω να πλησιασω για να του αφησω φαγητο μου κανει τον χαρακτηριστικο ηχο, χχχχ!!! :(

Οταν ηρεμησει ομως περιμενουμε φωτογραφιες πολλες και μεγαλες, οχι μεγεθος γραμματοσημου:P
Βρε κανει κχχχχ απο αμυνα, σε λιγες μερες δε θα ξεκολλαει απο πανω σου!

μολις κανω να πλησιασω για να του αφησω φαγητο μου κανει τον χαρακτηριστικο ηχο, χχχχ!!! :(
Για αυτο σου λεω.Αφησε στο δωματιο φαγακι και νερακι,και την αμμολεκανη του..και φυγε απο εκει.Κλεισε την πορτα και αστο μονο του να ηρεμισει.:)

η αληθεια οτι δεν μπορεσα να ανεβασω μεγαλυτερη φωτο δεν μου την δεχοταν... μαλλον κατι κανω λαθος..:redface:

ναι αυτο εκανα... το αφησα τελειως μονο του.

Μαρία μου σου έυχομαι να ζήσεις τέλεια μαζί του!!!Είναι τόσο όμορφος σαν ζωγραφιά!!

μίλα του συνέχεια!!!!

:) σας ευχαριστω πολυ ολους!!! δεν με πλησιαζει ακομη, ελπιζω τις επομενες μερες να νιωσει πιο οικεια..! εχω αγχος δεν θελω να κανω τιποτα που να τον ενοχλησει!

Νομίζω ότι πήρες ένα από τα γατόνια του mycat που μου έκλεψε την καρδιά!
Αυτό εδώ δεν είναι ? https://www.mypetz.gr/threads/dusty-άσπρο-μπλε-μωρό.231467/
Εάν ακολουθήσεις τις συμβουλές των κοριτσιών, να ξέρεις ότι σύντομα όλα θα είναι μια χαρά!!!

ναι το γλυκουλι μου!!! αυτο ειναι!!! το κουκλι μου ειχε χωθει στην κρεβατοκαμαρα κ το αφησε εκει κ κοιμηθηκε... εγω φανταστειτε για να μην τον αγχωνω κοιμηθηκα σε αλλο δωματιο!! και απο οτι ειδα τωρα, κοιμηθηκε και πανω στο κρεβατι!! :)ειχε κανει και την αναγκη του στην αμμολεκανη... αλλα δεν εχει φαει ακομα.:worry:

Αχ τι ωραία!! Έγινες γατομανούλα :) Και το βλαστάρι σου είναι ακόμα μικρό και φοβισμένο. Οι γάτες θέλουν τον χρόνο τους, θέλουν να αποφασίσουν οι ίδιες πότε θα σε πλησιάσουν. Καλά κάνεις που του δίνεις το χρόνο του και το αφήνεις να συνηθίσει πρώτα στο νέο σπίτι. Σταδιακά θα έρθετε πιο κοντά. Δεν υπάρχει συνταγή. Απλά θα το νιώσετε και οι δύο. Το δικό μου το είχαν βρει μισοπεθαμένο μέσα σε κάδο αχρήστων. Ήταν πολύ τρομαγμένο γατί. Πέρασε ένα μήνα κρυμένο πίσω από τη σόμπα της κουζίνας. Σιγά σιγά με συνέδεσε με το πιάτο του φαγητού. Και στη πορεία, όταν άκουγε κάποιο θόρυβο απ' έξω ενώ έτρωγε και τρόμαζε το καθυσήχαζα με τη φωνή μου, ένιωθε ασφάλεια και συνέχιζε να τρώει. Τώρα, 5 χρόνια μετά μου δείχνει με κάθε τρόπο ότι είμαι ο κόσμος του, κανένας άλλος δεν υπάρχει γι' αυτόν αφού τους σνομπάρει όλους και υπάρχει μόνο μια περίπτωση να μου συμπεριφερθεί άσχημα: άμα μιλήσω σε άλλο γάτο. Τότε μόνο μπορεί να με γδάρει. :P

Ειναι ενα ζωγραφιστο κουκλι!!!!!!!....Και μην ανησυχεις,αφου κοιμηθηκε στο κρεβατι σου,θα παρει τη μυρωδια σου και θα σε πλησιασει πιο γρηγορα αποτι περιμενεις.:clapup::clapup:

αχ μακαρι!! θελω πολυ να νιωσει ανετα... :D σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ!!! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back