Luna
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Και εγώ θέλω να έρθω!!!

Με μία μικρή επιφύλαξη γιατί έχει γίνει μπάχαλο στην δουλειά αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
)Καλως να ορισεις κιουρια μου!!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Παλι εγω θα λειπω απο τη συναντηση....

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Ναιιιιιιιιιιιι Δωράκι μου πώς την θυμάμαι αυτήν την μερα σαν τώρα. ΚΑΙ θα την θυμάμαι πάντα. Τα υπέροχα αυτά πλάσματα... Τι ομορφιές και μετά απο τοση ταλαιπωρία τόσο ήρεμα ....Απιστευτο ε;Σε δυο μερες κλεινει ενας χρονος απο τοτε που περιμεναμε ενα εξαωρο στο αεροδρομιο με την Αναστασια και τη Βασιλικουλα για να παραλαβουμε τα αλεπουδάκια μας...
Το θέμα που άνοιξες είναι τέλειο και η περιγραφή του καταστήματος τέλεια.Σε περιμένουμε με πολλή χαρά!!!!!!!!
Φιλάκια πολλα πολλά

Και φυσικά ισχύει και σε θέμε!!!!ισχυει η συναντηση? μπορω κ γω.. αν με θετε..![]()

Voula
Διάσημο μέλος

Αναγκαστικά βέβαια θα δω και την κακιά εκτροφέα
Τι να κάνω για χάρη του βασιλικού θα ποτιστεί κι η γλάστρα...

(εκτός απροόπτου βέβαια γοατί έχουμε και κάποια θέματα υγείας στο σπίτι...)
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ ίσως έρθω για να δω την Αναστασία, την Κωνσταντίνα και την Αλίνα που έχω καιρό να τις δώ
Αναγκαστικά βέβαια θα δω και την κακιά εκτροφέαΤι να κάνω για χάρη του βασιλικού θα ποτιστεί κι η γλάστρα...
(εκτός απροόπτου βέβαια γοατί έχουμε και κάποια θέματα υγείας στο σπίτι...)
εμενα οχι???

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τι λες Δωρακι?
moukelis
Επιφανές μέλος
Κυρία Βούλα να γυρίσετε τις μουτράκλες σας από την άλλη όταν θα περνάω άμα δε θέλετε να με δείτε.

Αναστασώ I can't wait λέμε μουρόμ!

Νεκταρία δε νομίζω να φάμε εμένα,που διάλεξες και κομμάτι...

Επίσης θα μπορούσε κάποιος (Κωνστάνς,μαντάμ Βούλα,που θα επιδιώκετε και εξιλέωση
)να σούρει μαζί του και τη Στέλλα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Επίσης θα μπορούσε κάποιος (Κωνστάνς,μαντάμ Βούλα,που θα επιδιώκετε και εξιλέωση)να σούρει μαζί του και τη Στέλλα;
Ήδη πήρα την πρωτοβουλία και της το είπα από την Παρασκευή. Αλλά η Στέλλα θέλει ξύλο...

Μήπως να της έστελνες Δωράκι κάποιο μνμ, σε κινητό ίσως ?
moukelis
Επιφανές μέλος
Στειλε μου το κινητο της να της στειλω κι εγω Βουλιτσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Γιατι,δε θελει να ερθει;Στειλε μου το κινητο της να της στειλω κι εγω Βουλιτσα.
Σου το στέλνω με μειλ......
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πιστεύω οτι εγώ δεν συγκαταλέγομαι στις κοπέλλες
Γιατί όμως να μην έρθεις.![]()
Σόρυ Ηλία
.΄Τώρα το είδα το μήνυμα. Καλέ είμαι στην Κω για δουλειά για αυτό
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μα βρε Ηλία βρε Ηλι α!!! θα σε μαλώσω σε κατι λεπτομέριες που κολλάς κ συ. Σημερα δεν παίζει ρόλο τι είσαι όλοι ένα σχέδιο βγαίνουμε πλέον δεν το κατάλαβεςΠιστεύω οτι εγώ δεν συγκαταλέγομαι στις κοπέλλες![]()

ΚΩ;;;; Τυχερουλααααααααααα σε μισώΣόρυ Ηλία.΄Τώρα το είδα το μήνυμα. Καλέ είμαι στην Κω για δουλειά για αυτό
![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ΚΩ;;;; Τυχερουλααααααααααα σε μισώ![]()
A τι λες Έλενα δουλειά και μόνο δουλειά εδώ κάτω έχω γονατίσει. Ευτυχώς έχω και τα μικρά μου μαζί καιι γυρνώντας στο δωμάτιο χαλαρώνουμε όλοι μαζί. Ο χοντρούλης μου βλέπε Λίλο και η τσουλίτσα μου βλέπε Πουπίνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool