Μουκελοσυνάντηση!

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έρχεσαι Αθήνα Δωράκι???:P:P:D:D:D:D Και εγώ θέλω να έρθω!!!:D:D:D:D:D Με μία μικρή επιφύλαξη γιατί έχει γίνει μπάχαλο στην δουλειά αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρω!!!:D:D:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοειται οτι θα ερθω και εγω!!!!!!!!!!!Και ξερω που ειναι και το μαγαζι και εχω φαει και πολλες φορες εκει,οποτε κανονιστε να πιασετε τραπεζακι εξω (για να μπορουμε κι εμεις οι κατακαημενες να κανουμε κανενα τσιγαρακι;))
Καλως να ορισεις κιουρια μου!!!!

:(:(:(:(:(:(:(:(
:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x:

Παλι εγω θα λειπω απο τη συναντηση....:cry_x::cry_x::cry_x:

ισχυει η συναντηση? μπορω κ γω.. αν με θετε..:P

Απιστευτο ε;Σε δυο μερες κλεινει ενας χρονος απο τοτε που περιμεναμε ενα εξαωρο στο αεροδρομιο με την Αναστασια και τη Βασιλικουλα για να παραλαβουμε τα αλεπουδάκια μας...
Ναιιιιιιιιιιιι Δωράκι μου πώς την θυμάμαι αυτήν την μερα σαν τώρα. ΚΑΙ θα την θυμάμαι πάντα. Τα υπέροχα αυτά πλάσματα... Τι ομορφιές και μετά απο τοση ταλαιπωρία τόσο ήρεμα ....
Το θέμα που άνοιξες είναι τέλειο και η περιγραφή του καταστήματος τέλεια.Σε περιμένουμε με πολλή χαρά!!!!!!!!
Φιλάκια πολλα πολλά:clapup::D

ισχυει η συναντηση? μπορω κ γω.. αν με θετε..:P
Και φυσικά ισχύει και σε θέμε!!!!:P

Εγώ ίσως έρθω για να δω την Αναστασία, την Κωνσταντίνα και την Αλίνα που έχω καιρό να τις δώ:D:P:D

Αναγκαστικά βέβαια θα δω και την κακιά εκτροφέα:P Τι να κάνω για χάρη του βασιλικού θα ποτιστεί κι η γλάστρα...:P:P
(εκτός απροόπτου βέβαια γοατί έχουμε και κάποια θέματα υγείας στο σπίτι...)

Εγώ ίσως έρθω για να δω την Αναστασία, την Κωνσταντίνα και την Αλίνα που έχω καιρό να τις δώ:D:P:D

Αναγκαστικά βέβαια θα δω και την κακιά εκτροφέα:P Τι να κάνω για χάρη του βασιλικού θα ποτιστεί κι η γλάστρα...:P:P
(εκτός απροόπτου βέβαια γοατί έχουμε και κάποια θέματα υγείας στο σπίτι...)

εμενα οχι???:mad::mad::mad::mad::(:(:(

Εγω σαν μεγαλυτερη δικαιουμαι να παρω το μεγαλυτερο κομματι της πιττας:)Τι λες Δωρακι?;)

Σας θέμε,σας θέμε!
Κυρία Βούλα να γυρίσετε τις μουτράκλες σας από την άλλη όταν θα περνάω άμα δε θέλετε να με δείτε.:P
Αναστασώ I can't wait λέμε μουρόμ!:P
Νεκταρία δε νομίζω να φάμε εμένα,που διάλεξες και κομμάτι...:P
Επίσης θα μπορούσε κάποιος (Κωνστάνς,μαντάμ Βούλα,που θα επιδιώκετε και εξιλέωση:P)να σούρει μαζί του και τη Στέλλα;

Επίσης θα μπορούσε κάποιος (Κωνστάνς,μαντάμ Βούλα,που θα επιδιώκετε και εξιλέωση:P)να σούρει μαζί του και τη Στέλλα;

Ήδη πήρα την πρωτοβουλία και της το είπα από την Παρασκευή. Αλλά η Στέλλα θέλει ξύλο...:mad:
Μήπως να της έστελνες Δωράκι κάποιο μνμ, σε κινητό ίσως ?

Γιατι,δε θελει να ερθει;:(Στειλε μου το κινητο της να της στειλω κι εγω Βουλιτσα.

Γιατι,δε θελει να ερθει;:(Στειλε μου το κινητο της να της στειλω κι εγω Βουλιτσα.

Σου το στέλνω με μειλ......

Θα έρθουμε και εμείς λογικά (Σοφία και Κώστας) και ίσως να έρθει και η Ρεμπελομαμα αλλά ακόμα δεν ξέρουμε σίγουρα!

:clapup::clapup::clapup:

Προσθέστε +1 στη λίστα(το ξέρω είναι αργά:P)

Χάρηκα τόσο πολύ που σας ξαναείδα όλους...είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε έτσι μαζεμένοι,και μου άρεσε πολύ.Βέβαια κάποιοι μας έλειψαν,αλλά τι να κάνουμε...Την επόμενη φορά σας περιμένω Βόλο για τσιπουράκι και γατοζούληγμα!

Πιστεύω οτι εγώ δεν συγκαταλέγομαι στις κοπέλλες:hmm:
Γιατί όμως να μην έρθεις.:P:P

Σόρυ Ηλία:redface:.΄Τώρα το είδα το μήνυμα. Καλέ είμαι στην Κω για δουλειά για αυτό:cry_x:

Μουκελίδι είσαι ακόμα στην Αθενς μπαι ναιτ (κ ντει καμια φορά);

Πιστεύω οτι εγώ δεν συγκαταλέγομαι στις κοπέλλες:hmm:
Μα βρε Ηλία βρε Ηλι α!!! θα σε μαλώσω σε κατι λεπτομέριες που κολλάς κ συ. Σημερα δεν παίζει ρόλο τι είσαι όλοι ένα σχέδιο βγαίνουμε πλέον δεν το κατάλαβες:P
Σόρυ Ηλία:redface:.΄Τώρα το είδα το μήνυμα. Καλέ είμαι στην Κω για δουλειά για αυτό:cry_x:
ΚΩ;;;; Τυχερουλααααααααααα σε μισώ:mad:

ΚΩ;;;; Τυχερουλααααααααααα σε μισώ:mad:

A τι λες Έλενα δουλειά και μόνο δουλειά εδώ κάτω έχω γονατίσει. Ευτυχώς έχω και τα μικρά μου μαζί καιι γυρνώντας στο δωμάτιο χαλαρώνουμε όλοι μαζί. Ο χοντρούλης μου βλέπε Λίλο και η τσουλίτσα μου βλέπε Πουπίνα:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back