aporw
Διακεκριμένο μέλος
σας μισω ασυστολα ολες!!!!!!!!!!![]()
τι μας μισεις καλε??

φαε αν θελεις!
που και που δεν κανει κακο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
κοιτα..μια φορα τη βδομαδα..του δινω και καταλαβαινει...τι μας μισεις καλε??φαε αν θελεις!
που και που δεν κανει κακο!
![]()

..αλλα επειδη ειχε ελθει η αδελφη μου,και πηρα ενα κιλο...θελω να το χασω...
....σατανικη γυναικα..πας να με παρασυρεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κοιτα..μια φορα τη βδομαδα..του δινω και καταλαβαινει.....αλλα επειδη ειχε ελθει η αδελφη μου,και πηρα ενα κιλο...θελω να το χασω...
![]()
καλα κανεις και προσεχεις την διατροφη σου..αλλα δεν χρειαζεται και να καταπιεζεσε...οταν θελεις μπορεις να τρως και κατι παραπανω!

moukelis
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλα κανεις και προσεχεις την διατροφη σου..αλλα δεν χρειαζεται και να καταπιεζεσε...οταν θελεις μπορεις να τρως και κατι παραπανω!![]()
εχεις δικιο αγαπουλα..το καλο με εμενα ειναι οτι οταν βγω με παρεα γοα φαγητο..δεν χαμπαριαζω τπτ..το φχαριστιεμαι ασυστολα..

Σιγα μην ντραπω για την κρεπα,εχω κανει αλλα κι αλλα...![]()
εισαι ξεδιαντροπη....το ηξερα εγω..

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
κοιτα..μια φορα τη βδομαδα..του δινω και καταλαβαινει.....αλλα επειδη ειχε ελθει η αδελφη μου,και πηρα ενα κιλο...θελω να το χασω...
![]()
Ναι κλαιν οι χήρες, κλαιν και οι παντρεμένες!
Ποιος μιλάει ....που πήγε 47 κιλά και θέλει να κατέβει στα 46!!!! Σε μισώ!!!!

Δεν θα ανέβεις ποτέ Θεσ/νίκη...θα σου δείξω εγώ....5 κιλά θα βάλεις σε ένα Σ/Κ!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν μ αρέσει η κρέπαA τωρα το ειδα αυτο 3αθλια 3καλινη!
Ενα θα σου πω:αυτη τη στιγμη τρωω κρεπα.![]()

η Δώρα όργια με γύρους τρελά κολπά με κοντοσούβλια κ μια π@#$#$@ με πίτσα η κρέπα ήταν το πιο νορμαλΣιγα μην ντραπω για την κρεπα,εχω κανει αλλα κι αλλα...![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν μ αρέσει η κρέπα![]()
εισαι εντελως ανωμαλη....

elvenstar
Επιφανές μέλος

Για την κρέπα παντα μιλάμε
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
σαφεστατα χρυσο μου...υποννοησα κατι αλλο ...εγω;;;;;;;;Εγω ειμαι η φυσιολογική κ εσείς είσαστε οι ανώμαλες
Για την κρέπα παντα μιλάμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool