Μουκελοσυνάντηση!

τι μας μισεις καλε??:confused::confused: φαε αν θελεις!:P:P που και που δεν κανει κακο!:D
κοιτα..μια φορα τη βδομαδα..του δινω και καταλαβαινει...:D:D..αλλα επειδη ειχε ελθει η αδελφη μου,και πηρα ενα κιλο...θελω να το χασω...:mad:....σατανικη γυναικα..πας να με παρασυρεις...:devil:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα..μια φορα τη βδομαδα..του δινω και καταλαβαινει...:D:D..αλλα επειδη ειχε ελθει η αδελφη μου,και πηρα ενα κιλο...θελω να το χασω...:mad:....σατανικη γυναικα..πας να με παρασυρεις...:devil:

καλα κανεις και προσεχεις την διατροφη σου..αλλα δεν χρειαζεται και να καταπιεζεσε...οταν θελεις μπορεις να τρως και κατι παραπανω!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα μην ντραπω για την κρεπα,εχω κανει αλλα κι αλλα...:P

καλα κανεις και προσεχεις την διατροφη σου..αλλα δεν χρειαζεται και να καταπιεζεσε...οταν θελεις μπορεις να τρως και κατι παραπανω!:)

εχεις δικιο αγαπουλα..το καλο με εμενα ειναι οτι οταν βγω με παρεα γοα φαγητο..δεν χαμπαριαζω τπτ..το φχαριστιεμαι ασυστολα..:D

εισαι ξεδιαντροπη....το ηξερα εγω..:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::tongue:

Ναι κλαιν οι χήρες, κλαιν και οι παντρεμένες!:down::down::down:
Ποιος μιλάει ....που πήγε 47 κιλά και θέλει να κατέβει στα 46!!!! Σε μισώ!!!!:mad::mad::mad::mad:
Δεν θα ανέβεις ποτέ Θεσ/νίκη...θα σου δείξω εγώ....5 κιλά θα βάλεις σε ένα Σ/Κ!!!:hehe::hehe::hehe::hehe:

A τωρα το ειδα αυτο 3αθλια 3καλινη!:mad:
Ενα θα σου πω:αυτη τη στιγμη τρωω κρεπα.:mad::P
Δεν μ αρέσει η κρέπα:teasing:
η Δώρα όργια με γύρους τρελά κολπά με κοντοσούβλια κ μια π@#$#$@ με πίτσα η κρέπα ήταν το πιο νορμαλ

Εγω ειμαι η φυσιολογική κ εσείς είσαστε οι ανώμαλες :slourp:
Για την κρέπα παντα μιλάμε

Εγω ειμαι η φυσιολογική κ εσείς είσαστε οι ανώμαλες :slourp:
Για την κρέπα παντα μιλάμε
σαφεστατα χρυσο μου...υποννοησα κατι αλλο ...εγω;;;;;;;;:devil::devil::devil:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back