Μους & Μάνγκο - 2 μωρά 1 1/2 μηνών....

• Thread starter Thread starter kat-cats
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Ούτε δύο μηνών, κι όμως έχουν μεγάλη ιστορία. Αλλά ας την αφήσουμε για άλλη ώρα.:(

Ο Μους είναι ο -τιτανοτεράστιος- τιγρούλης :) και η Μάνγκο ένα σπάνιο πορτοκαλί και μαλλιαρό κοριτσάκι.:D

Θα δοθούν μαζί ή χωριστά, μόνο για μέσα στο σπίτι και με προυπόθεση τη στείρωση τους στην κατάλληλη ηλικία.
Στις πρώτες φωτογραφίες βλέπετε και τη μαμά τους, η οποία ήδη βρίσκεται στο σπίτι της.

Έχει γίνει πλήρης εσωτερική κι εξωτερική αποπαρασίτωση και είναι και τα δύο ελεγμένα από κτηνίατρο. Η μανούλα είναι αρνητική σε FIV, FelV.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6980153678, είτε στο μέιλ vivliolatrhs@gmail.com

(Nine Lives Reg. No. 2157/08 )

εδώ με τη μανούλα τους...

5ewc5t.jpg

m09ad.jpg

692udj.jpg

wrhp4x.jpg

14vocye.jpg

5d6zbc.jpg

akg184.jpg

5kn993.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ωχ Παναγιά μου, τι μαλλιαρά κουκλάκια είναι αυτά!!!:inlove::inlove::inlove:
Αλλά και η μανούλα δεν πάει πίσω, οπότε σόι πάει το βασίλειο. :worship:
Τα καλύτερα σπιτάκια τους εύχομαι να βρουν.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βάσω μου πολύ ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! είναι όντως πανέμορφα όλα τους και επείγει να βρουν σπιτάκι....δεν ξέρω τι θα γίνει μακάρι όμως να γίνει κάτι καλό σύντομα γιατί κινδυνεύουν.... προς το παρόν είναι σε φυλασσόμενο μέρος αλλά για πόσο....;;

Εχω ερωτευτεί το πορτοκαλένιο κοριτσάκι.....αχ....

Μωρέ είναι και τα δυό να τα πιείς στο ποτήρι. Και ο τιγρίνος έχει και γαντάκια και εγώ πεθαίνω για γαντάκια.:yahoo:

Μωρέ είναι και τα δυό να τα πιείς στο ποτήρι. Και ο τιγρίνος έχει και γαντάκια και εγώ πεθαίνω για γαντάκια.:yahoo:

Μωρέ ναι και ο τιγρίνος δεν παίζεται....κούκλος θα γινει ήδη είναι ένα όνειρο!!! αλλά αφού ξέρεις έχω αδυναμία στο πορτοκαλένια γατούνια.....αχχχχχ πονώωωω:redface:

Από τέτοια καλλονή μαμά-γάτα, μόνο μικρά αριστουργήματα μπορούσαν να προέλθουν, όπως αυτά τα δυο που θαυμάζουμε τώρα. :D Τόσο ο συναρπαστικός Μους, όσο και η γοητευτική κοκκινομάλλα Μάνγκο, χάρμα οφθαλμών!:inlove::inlove:
Τα χαρίσματά τους ας επιβραβεύσει και η τύχη κι ας βρεθούν γρήγορα στα δικά τους σπιτάκια :)

και λίγες ακόμα φωτο από τα πανέμορφα μωράκια.... έχω πάθει πλάκα με την πορτοκαλένια....κλαψ κλαψ

2ugnsqg.jpg

μα είναι γατουδίτσα αυτή....;;; κοιτάχτε βλέμμα....κοιτάχτε γούνα....

2dvr13c.jpg

κοιτάχτε ύφος και τα δυο μωρούδια...

2ijsnps.jpg

Δε λέω.. Η Μάγκο είναι εντυπωσιακή και κλέβει την παράσταση με τη μακριά χρυσαφένια γούνα της...
Αλλά κι ο Μους, είναι τόσο όμορφος και εκλεκτός, εξίσου ερωτεύσιμος.
Ιδιαίτερα μέσα από αυτό το βλέμα που ρίχνει στην κοκκινομάλλα αδελφούλα του :)
558246apx4o99pxy.gif

2ijsnps.jpg

Ενδιαφερομαι για την Μαγκο.

Είναι αξιολατρευτα! Όπως και η μανούλα τους! Καλή τύχη να έχουν!

Ενδιαφερομαι για την Μαγκο.

Παρακαλώ να επικοινωνήσεις με την κοπέλα (τα στοιχεία της φαίνονται πιο πάνω στην αρχή της αγγελίας) :)

Τσα! αυτό το κορίτσι ποιος θα το πάρει.....;;;;

2i918yf.jpg

2uq0msi.jpg

9jdr4o.jpg

Μου είπε πως είχε κλειστεί.

Αν όχι την θέλω,την εχω ερωτευτεί.

Αν όχι την θέλω,την εχω ερωτευτεί.

Θα επικοινωνήσω μαζί της....έχω καταλάβει πως δεν το έχει δώσει...ακόμα....:redface:

Εντάξει:)

Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για την μπεμπούλα....:) ακόμη όμως δεν έχει αποφασίσει... είναι ελεύθερη!!!! αν θέλεις επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά να το συζητήσετε!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Ευχαριστώ!!!!!!!!!:clapup:clapup::clapup::clapup::clapup:

Ιδού και ο Μους μας ο γλυκός και πανέμορφος αγοράκος....περιμένει ακόμα το σπιτάκι του!!

2j64bt.jpg

και εδώ μαζί με τη Λεβάντα....

3146rf9.jpg

Μπόνους το πατούσι της Μάνγκο που παίζει με την ουρά του αδερφού της.....

Τελικα τι εγινε με την Μανγκο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back